manga_preview
Boruto TBV 09

Akahigi: Hyakki no Souen

Český název: 
Tajná červená technika: Představení sta loutek
Název ve znacích: 
赤秘技・百機の操演
Typ (úroveň): 
úroveň S
Kdo ho používá: 
Sasori
První objevení: 
26. díl Shippuudenu, 272. kapitola mangy, str. 14-15
Popis: 

Na počátku techniky Sasori vytáhne ze svých zad přivolávací svitek, otevře přihrádku na pravé hrudi a vystřelí více než sto čakrových vláken, které spojí se svitkem. Poté ze svitku vyvolá více než sto loutek v červených pláštích.

Tato technika demonstruje Sasoriho mistrovství a převahu v rámci loutkářských technik, jelikož ani ti nejlepší loutkáři nedokážou ovládnout více jak deset loutek naráz (jedním prstem jednu). Obvykle jsou pohyby loutek závislé na vůli uživatele, tady ale není žádná časová prodleva mezi příkazem uživatele a odpovědí loutky, jelikož je sto loutek přímo spojeno se Sasoriho jádrem.

Sasori řekl, že s touto kolekcí loutek dobyl celou zemi. Mnoho z nich bylo zničeno během Sasoriho boje s Chiyo a Sakurou, přičemž se zničily i nějaké z Chiyiny kolekce Chikamatsuových deseti loutek. Ačkoli sto loutek očividně postrádalo týmovou spolupráci, svým počtem převálcovalo protivníky. Snižování počtu bojeschopných loutek není až takovou výhodou, jak by se na první pohled mohlo zdát, jelikož se Sasori může víc soustředit na ty zbývající.

Jako u všech Sasoriho loutek jsou jejich zbraně namočené v jeho speciálním jedu, který zabijí po třech dnech bolestivé paralýzy.

V anime Sasori tuhle techniku dokázal používat uvnitř Hiruko.

Překlad od CRWE: Tajná rudá technika: Stovky loutek

Obrázek: 
Akahigi1.jpg
Akahigi2.png

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie