manga_preview
Boruto TBV 09

Toroi

ToroiGenin250px.jpg

Toroi (トロイ) je genin ze Skryté Oblačné vesnice. Poprvé se objevil ve filmu Boruto: Naruto the Movie, 3. kapitole manze Boruto a 56. epizodě anime Boruto. Toroi (トロイ) v japonštině znamená "pomalý", myšleno tělesně i mentálně.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhChuuninské zkoušky
Společně se svými týmovými parťáky, Yurui a Tarui, se vydal do Listové, aby se zúčastnili chunninské zkoušky a úspěšně ji složili. Po úvodní ceremonii si tým začal menší spor s Týmem 7, který se však obešel bez boje. Později se Toroi a jeho tým měli dostavit na staveniště A první zkoušky, ze které se pak všichni účastníci měli do hodiny přesunout na stanoviště B. Přesun nebyl tak jednoduchý, protože na každý tým čekalo hned několik pastí. Tým z Oblačné však přesun zvládl bez jakéhokoliv problému. První zkouška byla pojata formou kvízu Pravda nebo lež, žádná odpověď však nebyla správná a test měl fungovat jen jako zkouška rychlého rozhodování. Toroiův tým úspěšně absolvoval první zkoušku díky Yuruimu. Toroi vs Mitsuki
O tři dny později se ve druhém kole zkoušek, kde bylo úkolem sebrat cizí vlajku, tým střetl s Týmem 15 ve složení Kakei Sumire, Izuno Wasabi a Suzumeno Namida. Tým z Oblačné si bez problému vybojoval postup do posledního, třetího kola. V ten den všechny účastníky náhodně losovali a obsazovali do soubojů proti sobě, přičemž Toroi čelil Mitsukimu. Toroi souboj prohrál a byl diskvalifikován za porušení pravidel.

Osobnost a vzhled

Toroi
Toroi je velmi arogantní shinobi se sklony k povyšování se nad druhými. Je až moc sebejistý, jistý si svými schopnostmi a rád prohlašuje, jak nad protivníkem vyhraje.

Je to mladý obrýlený shinobi s oříškovýma očima a krátkými hnědými vlasy, přes které nosí čelenku ve stylu šátku. Jako spousta shinobi z jeho generace se podobá stylu Killer Beeho, má vytetované býčí rohy na své levé tváři. Nosí standardní vestu Skryté Oblačné vesnice s rukavicemi a kalhoty. Dále nosí bílé chrániče holení, které jsou spojené s jeho sandály. Dodatečně nosí červený provaz okolo svého krku, který mu drží jeho velký shuriken na zádech.

Schopnosti

Toroi dokáže manipulovat se svým velkým shurikenem za pomocí chakry a vlastní sily. V anime může užívat Raiton, kterým podporuje své další útoky.

Techniky: 

Raiton, Taijutsu

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí