manga_preview
Boruto TBV 09

Yurui

Yurui.jpg

Yurui (ユルイ) je genin ze Skryté Oblačné vesnice. Poprvé se objevil ve filmu Boruto: Naruto the Movie, 3. kapitole mangy Boruto a 56. epizodě anime Boruto. Yurui (緩い) v překladu znamená "shovívavý".

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhChuuninské zkoušky
Yurui se zapsal na chuuninské zkoušky společně se svým týmem. V prvním kole, kdy se ukázalo, že je kvíz chyták, použil techniku s bublinami, aby svůj tým zachránil před pádem do jámy s inkoustem.
Ve druhém kole Yurui čelil týmu 15. Zaútočil na Wasabi Izuno a Sumire Kakei. Díky tomu jeho týmový partner Toroi dokázal ukrást jejich vlajku.Poražený Yurui
Ve třetím kole Yurui čelil Uzumaki Borutovi. Yurui díky svým vybuchujícím bublinám ze žvýkačky získal nad soubojem kontrolu. Avšak Boruto na bublinu u Yuruiovy tváře hodil shuriken. Bublina explodovala a Yurui byl poražen.

Osobnost a vzhled

Yurui je velice arogantní a rád se povyšuje nad ostatní. Posmívá se těm, o kterých ví, že jsou horší než on. Neustále Borutovi říkal, že je slabý, i Yuruikdyž ho ještě neviděl bojovat. Má tendence kontrolovat své okolí, což se projevilo ve chvíli, kdy se v restauraci snažil vyhodit Boruta a Uchihu Saradu z jejich místa.
Obdivuje Killer Beeho.

Yurui má světlou kůži, blonďaté vlasy a šedé oči. Stejně jako Killer Bee i on má na své levé tváři vytetované byčí rohy. Nosí standardní uniformu Skryté Oblačné vesnice, bílou čelenku a volné bílé kalhoty. Obě ruce má omotané bandážemi a nosí přívěšek s hlavou Hachibiho - Osmiocasého démona. Na zádech nosí dva meče, které jsou typické pro shinobi ze Skryté Oblačné. Stejné má i jeho idol, Killer Bee.

Schopnosti

Yurui má vlastnosti elitního shinobiho a stratéga, který se snaží zmást své nepřátele svou ledabylostí. Neustále žvýká žvýkačku. Tou dokáže vystřelit Yuruiho bublinová technikadva projektily k zadržení nepřítele, nebo s ní může vytvořit vybuchující bubliny.
Na boj zblízka používá svoje dva meče, což ukazuje jeho zručnost v kenjutsu.

Techniky: 

Žvýkačkové ninjutsu

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí