manga_preview
Boruto TBV 09

Ootsutsuki Kanna

Kanna_(Girl).png

Kanna (カンナ) žila ve vesnici, v které pomáhal Ootsutsuki Asura. Později se Kanna s Asurou sblížila, stala se jeho ženou a společně měli dva syny a dceru. Poprvé se objevila ve 466. epizodě Shippuudenu.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhKanna žila ve vesnici, kde lidé trpěli záhadnou nemocí, kterou onemocněla i Kannina matka. Když do vesnice přišli Asura a Taizou, aby jim Asura léčí Kannupomohli, Kanna věřila, že se jedná bandity, kteří ji zranili. Asura ji však vyléčil a získal si tak její důvěru. Když Kanna spatřila Asurovo léčitelské dovednosti, zadoufala, že Asura vyléčí i její matku. Jenže se dozvěděla, že záhadnou nemoc, která sužovala obyvatele vesnice, způsobuje Boží strom. Avšak stařešina vesnice Asurovu pomoc odmítl. Později však Kanna zjistila, že se Asura snaží pro obyvatele vesnice najít nový zdroj vody, aby je zachránil. Proto přesvědčila vesničany, aby Asurovi pomohli. Během toho se Kanna od Asury naučila ninshuu. Teprve až po roce se jim podařilo najít zdroj vody. Díky čisté vodě a ninshuu se vesničané včetně Kanniny matky uzdravili. Kanna pak společně s dalšími vesničany odešla s Asurou zpátky domů. Tam se dozvěděli, že Hagoromo si za svého následovníka zvolil Asuru, a tak při Indrovo útoku propůjčila Asurovi svou chakru, aby mohl Indru odrazit.

Osobnost a vzhled

Kanna byla milá a odhodlaná mladá dáma, která se nebála projevit svůj názor. Ootsutsuki KannaMilovala lidi, a tak byla pevně odhodlána pomoci nejen své matce, ale také ostatním vesničanům. Byla také ale velmi stydlivá a odmítala si přiznat své city k Asurovi.
Kanna měla světlou pleť a štíhlou postavu. Podle Taizoua byla velmi krásná. Měla šedé oči a tmavě modré vlasy dlouhé do půli zad, které měla svázané do dvou culíků. Její obličej rámovaly dva prameny sahající až k bradě a ofinu měla zastřiženou do „hime-stylu“. Jako vesničanka nosila šedé kimono ovázané béžovým opaskem, dlouhou bílou sukni a hnědé sandálky. V pozdějších letech nosila oblečení podobné „miko stylu“ (miko je mladá kněžka v šintoistické svatyni).

Schopnosti

Kannino ninshuu
Kanna se od Asury naučila ninshuu, objevila svůj talent pro léčení a tak se naučila Techniku mystické dlaně.

Zajímavosti

Kanna přepisem do znaku 鉋 znamená „hoblík“.

Jutsu (nindža techniky): 
Techniky: 

Přenos chakry

Na článku pracovali: 
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí