manga_preview
Boruto TBV 09

Chamaru

03.jpg

Chamaru (茶丸) je ninken (忍犬, "ninja-pes") patřící ke klanu Inuzuka a je partnerem Inuzuky Akity. Během jedné ze společných misí se Chamaru zranil a následkem toho přišel o pravou zadní nohu. Chamaru se kvůli tomu nemohl účastnit další misí a podle Akity byl skleslý. O jeho situaci se však dozvěděl Katasuke Touno a chtěl Chamaruovi pomoci. Spojil se tedy s Akitou a nabídl jí, že Chamaruovi vyrobí protetickou končetinu. Ohromená Akita se připojila k vědeckému týmu v Ústavu vývoje pokročilých technologií, kde jí Chamaru dělá společnost.
Chamaru se poprvé objevil v 18. díle mangy Boruto.

Boruto: Nová generace

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhAo a Kara
Když Sumire ošetřovala Boruta, přiběhl za nimiChamaru s kunaiem Chamaru. Boruto si všiml, že Chamaru přišel o nohu, a tak mu Akita vysvětlila, že to byl právě Katasuke, kdo Chamaruovi pomohl a snažila se mu ukázat, že Katasuke a jeho technologie nemusí být tak špatné, jak si Boruto myslí. Když Naruto svěřil Borutovi, Saradě a Mitsukimu misi najít Konohamarua a Mugina, Akita k nim přiřadila Chamarua pro jeho stopovací schopnosti. Chamaru geniny s Katasukem zavedl k havarované vzducholodi, kde poté vypátral Konohamaruův kunai a dovedl je k nedaleké jeskyni, kde se Konohamaru s Muginem skrývali. Po dlouhém boji s Aem a Kashinem Kojim je Chamaru dovedl ke Kawakimu ležícímu v bezvědomí.

Chamaru

Popis

Chamaru velmi připomíná psí plemeno Shiba Inu. Je to středně vysoký, světle zbarvený pes s velmi huňatým ocasem. Jeho pravá noha je protetická. Podle Akity má Chamaru smysl pro povinnost a byl velmi skleslý, když kvůli ztracené noze nemohl být dál ninkenem.

Zajímavosti

První znak 茶 (cha) ve jméně znamená čaj. Vyskytuje se také ve slově chairo, což znamená světle hnědá.
Druhý znak 丸 (maru) znamená kruh.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí