manga_preview
Boruto TBV 09

Hyuuga Tokuma

tokuma.jpeg

Hyuuga Tokuma (日向トクマ) je pětadvacetiletý tokubetsu jounin (zvláštní jounin) ze Skryté Listové a člen klanu Hyuuga. Poprvé se objevil v 489. kapitole mangy a 197. dílu Shippuudenu. Jedná se o klidného a uvážlivého ninju, který je ochotný dát svůj život nesobecky všanc pro záchranu ostatních. Má kekkei genkai svého klanu, Byakugan, který mu poskytuje rozhled téměř 360 stupňů. Podle Aburameho Muty je Tokumův Byakugan velmi silný.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhV anime Tokuma, Muta a Ranka podpořili průzkumný tým Anko, z něhož se předtím odpojili Yamato a Saiem. Tým prošetřoval jeden z Orochimarových úkrytů a pátral po Kabutovi. Po příchodu Tokuma všechny informoval o tom, že Danzou byl jmenován Šestým Hokagem a Pein zaútočil na vesnici.

Přípravy na čtvrtou válku ninjů, válka

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhZatímco se země připravovaly na válku, tým stopoval Kabuta, přičemž jim významně pomáhaly odhozená mrtvá těla. Tokuma se tomu divil a hádal, jestli to Kabuto dělal úmyslně. Na žádost Anko použil Byakugan a zjistil, že se Kabuto sešel s maskovaným mužem z Akatsuki. Později dvojice vešla do jeskyně.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhTokuma objevil, že v podzemí se přesunují hordy bílých Zetsu a zřejmě se chystají na válku. Anko nařídila, aby se ninjové vrátili zpět a informovali vedení, zatímco ona se pokusí proniknout do úkrytu.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhBěhem války Tokuma spolupracoval s Přepadovou jednotkou a byl chycen bývalým členem Akatsuki, oživeným Sasorim. Omoi však dokázal Tokumu zachránit, když přesekl Sasoriho chakrová vlákna.

Na článku pracovali: 
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí