manga_preview
Boruto TBV 09

Icha Icha (22) - Tegami

Byl večer. Před několika hodinami se trio našich hrdinů dostavilo do Konohy. Ani jeden z nich však netušil, že bude Hokage tak na měkko, když uvidí Tokime naživu. Když ji totiž pevně objala, skoro se i rozplakala, ale Jiraiya dělal, že raději nic nevidí a Ayano vybízel k tomu samému.
Také, když se blondýnka dozvěděla, co a kde byla příslušnice její rodiny, plála strašnou nenávistí k Orochimarově a Kabutově osobě, že ji musel Kotetsu s Izumou přidržovat, aby se za nimi nevydala. Kdo by tušil, že bude mít takový až přehnaný ochranitelský pud.

Ayano se ve své posteli mírně usmála, když si představila jejich Hokage, jak se zběsile snaží dostat z chlapeckého sevření. Vlasy jí v nenávistné auře vlají a oči jsou celé rudé.
„Takhle jsem ji ještě neviděla,“ zasmála se tiše.
Poté ji však mysl zavedla úplně jinam… do ještě dřívějších hodin. Pevně sevřela kousek papíru, načež se převrtala na bok, zavřela oči a usnula.

Probudila se až v odpoledních hodinách, což jí zaskočilo, jelikož takhle dlouho, kvůli nočním můrám, nikdy nespala.
„Snad se mi nezdál sen…“ vydechla překvapeně, načež konečně vstala z vyhřáté postele a zamířila si to do koupelny a pak celkově pryč z obydlí.

* * *
Šla bezmyšlenkovitě rušnou ulicí a každý kolemjdoucí, kterého potkala, na ní hleděl jako na blázna, ale ona tomu nevěnovala sebemenší pozornost. Občas totiž něco nesrozumitelného zabrblala nahlas. Nejspíš si toho ani nebyla vědoma, jelikož byla naprosto ponořená ve svých myšlenkách, ať v nich byla, kde chtěla.
Když však byla vedle budovy, ve které sídlila Hokage, okamžitě začala vnímat dění, neboť jí násilně z myšlenek vyrušil Tsunadin křik.
„Ne! Nikam nepůjdeš!“ křičela, což Ayano vykolejilo natolik, že zůstala chvíli vykuleně civět na budovu, takže uslyšela i hlasité bouchnutí, dokud odtamtud nevylezla nabručená Tokime.
Nasupeně sešla schody a otočila se k odchodu, když tu spatřila fialovovlásku.
„Eh?“ zamrkala Ayano překvapeně, když už se jakžtakž probrala do reality.
„Ahoj,“ pozdravila ji Tokime a mírně se usmála. Ayano jí posléze pozdrav oplatila.
Toki se ještě usmála a poté se dala do kroku. Prošla okolo fialovovlásky ještě s usměvavou tváří, ale jakmile byla za jejími zády, vrátila se zpět k naštvanému výrazu. Ayano se za ní ještě otočila.
„He? To co bylo?“ vydechla zmateně. Poté nad tím však pokrčila rameny a vydala se svým směrem.

„Kam to vlastně jdu?“ nechápala. Dnešní den byl pro ní dost zvláštní, jelikož všechno, co doteď udělala, jí nedávalo sebemenší smysl a celkově ani nevěděla, co zrovna dělá.
Náhle se ocitla kdesi na zeleném prostraní, které bylo ohraničené temným lesíkem, kde tu a tam nic.
Bezstarostně nad tím však pokrčila rameny, jakoby zapomněla i na své předchozí obavy a sedla si na zem. Nechala se ovívat příjemných větrem asi půl hodiny, než ji vyrušil šustot listí za jejími zády. Hbitě se otočila, stále však sedíc.
Z lesa se za malinkou chvíli vyšourala hnědovlasá dívka a zmateně tikala očima sem a tam. Ayano párkrát zamrkala. Příchozí si druhé dívky po chvíli všimla.
„Ahoj,“ řekla brunetka, když se jí na tváři začal objevovat milý úsměv.
„A-Ahoj,“ řekla hnědoočka nesměle. Neznámou dívku označila ve své mysli za velice podivnou, ale přesto i však sympatickou osobu.
„Promiň, nechtěla jsem tě vyrušit,“ dodala, když si Ayano prohlédla. Držela totiž v ruce jakýsi kus papíru a hleděla na ní dost zmateně.
„V pořádku,“ opáčila Mitarashi, když se trochu rozkoukala.
„Emm… Promiň, že jsem tak smělá, ale kdo jsi?“ tázala se dívka, aby prolomila minutové ticho.
„Etoo… Já jsem Ayano. Mitarashi Ayano,“ opáčila hnědoočka, „Ty?“
Na její otázku však už odpověď nezazněla, neboť se neznámá přestala chvilkově hýbat, jakmile zaslechla ono jméno. Její oči jakoby v tu chvíli začaly postrádat barvu života.
„…Nē! Nē, nē, nē, nē!“ proléhal k ní Ayanin hlas, takže po čase zase začala vnímat.
„Ah, copak?“ pronesla dívka mírně zmateně.
„Děje se něco?“ tázala se Ayano podezíravě.
„Ne, nic… A teda já jsem kdyžtak Tareshi Hitomi,“ usmála se a podala Ayano ruku, neboť se, za tu dobu, co byla mimo, ocitla dívka přímo před ní. Mladší Mitarashi si s ní posléze vlídně potřásla, načež se obě na sebe mile usmály.

* * *
„Úžasné!“ rozléhal se novým úkrytem hadího Sannina mužský, syčivý hlas.
„Konečně. Už nebude dlouho trvat a vše se bude točit kolem mě!“ začal se poté černovlasý ďábelsky smát.
„Děje se něco, Orochimaru-sama? Zase Genjutsu? Kdo, co!?“ přilítl do temné místnosti Kabuto, celý obmotaný v obvazech.
„Ne!“ ohradil se okamžitě Orochimaru, když se přestal smát, „Jen to vypadá, že se Hitomi-chan dala do pohybu. Takže asi vše zatím nechám v jejích rukou… Ayano je příliš důvěřivá a bezstarostná, takže ji k sobě pustí a pak přijde na řadu příkaz… V tu chvíli bude naše a pak konečně klíč aktivujeme! Dokonalost!“ vysvětlil, což zakončil opět ďábelským smíchem.
Kabuto párkrát zamrkal, načež hlasitě povzdychl.
„A co Sasuke?“ tázal se Oro, jakoby se před okamžikem nedávil doušky ďábelského smíchu.
„Je pod katedrem… Co s ním máte teda ještě v plánu?“
„Pojistka… Kdyby to Hitomi trvalo příliš dlouho, anebo selhala, pak mám ještě jeho. To usmíření s jeho bratrem nám nakonec nahrálo do karet,“ vysvětlil černovlasý a otočil se zpět k podivnému monitoru, ve kterém byly divné tmavě modré znaky, pobíhající všude na tmavém podkladu.
Kabuto svého pána následoval, takže se brzy ocitl vedle Orochimara a spolu pak zírali na onen monitor.

* * *
Sledovaná Hitomi zatím trávila čas s jejím cílem, ač si toho nebyla úplně vědoma.
„Co to vůbec máš?“ tázala se, hledíc na papír, který svírala Ayano v ruce.
„Ach tohle?“ zvedla papír do prostoru mezi nimi, „Čekala jsem, že to bude něco prozrazujícího nebo jak to nazvat. Prostě, že mi to něco řekne, ale ač se snažím sebevíc, nechápu to. Hledala jsem i skrytou zprávu, ale marně.“
„A má to vůbec něco říct?“
„Asi… neznáš okolnosti, ale mělo by. Teda myslím.“
„Ukaž,“ pobídla ji brunetka a nastavila dlaně.
Ayano si jí trochu tázavě prohlédla.
„Neboj, nic s tím neudělám. Můžeš mi věřit,“ opáčila Hitomi s mírným úsměvem.
Ayano tedy váhavě kývla a celkem neochotně jí kousek papíru předala.
Jakmile ho druhá dívka sevřela v ruce, důkladně si onen dopis prohlédla.

VES ZPÍVÁ…
PRO PTACTVO, UDĚLAL JSEM HEJNO.
VŠECHNO LETÍ VZDUCHEM.

NETRYLKUJTE!
TO ORLI MI NAKÁZALI PLACHTIT!

KLEC DÍVCE, JEDNÉ VRÁNĚ A RODINĚ KOSŮ.
LÉTEJTE K SOKOLÍ PÍSNI – VZNÁŠENÍ VRABČÍCH CITŮ.
PTÁCI, KROMĚ SLEPIC, VŠE PROLÉTNOU.

„Ach bože… Ten, co to psal, se asi zbláznil,“ usoudila Hit nahlas, „Nebo je to snad nějaký pokus o báseň? Pokud jo, pak nebude zrovna nadanej. Tohle se ani nerýmuje.“
„Nevím, ale myslím, že to bude nějaká šifra, i když v tom nic nevidím,“ opáčila Ayano.
„A co má bejt tohle?“ tázala se poté brunetka, když ukázala na vrchní část papíru, kde byl jakýsi miniaturní obrázek.
„Kdo ví? Mě to připadá jako nějaká klec.“
„A tohle?“ pokračovala v otázkách a ukazování na další čáranice na papírku.
„Ptáci?“ vrátila ji opět Mitarashi.
Hitomi se mírně zamračila, načež se na dopis opět zadívala a spěšně zprávu očima přelétla.
„Myslím, že už to chápu…“ dodala po chvíli.

__________________
Tegami - Myslím, že každý zná, ale pro jistotu je to v překladu "Dopis" Smiling

Poznámky: 

Omlouvám se za dvoutýdenní (skoro tří) zpoždění Barf! Moc mě to mrzí, ale zapomněla jsem a pak tu byla návštěva, že jsem neměla čas a tak prostě... Barf! Pardón Sad

Jinak k dnešnímu dílku je přidělena i hádanka, jak vám nejspíš došlo Laughing out loud Zkuste jí vyluštit a pak mi váš názor napište do PMek Eye-wink
Dopis je krátký, takže to není snad tak těžké... Ten, kdo to vyluští bude ovšem odměněn, i když bych tomu moc odměna neříkala Laughing out loud Ale prostě poslední dobou se mi chce opět hodně kreslit, takže "výherce" si pak může říct, co bude chtít nakreslit :3
Půjde ovšem o digital-art v mém stylu, takže bude nejlépe, když půjde o někoho z Naruta (OC se taky počítají ^^)

Čas na uhádnutí máte do příštího vydání (což bude nejspíš pátek 8.), kde bude rovnou ukázána správnost vašich odpovědí - do té doby vám neřeknu, zda máte pravdu nebo ne, ale také smíte hádat i několikrát x)

5
Průměr: 5 (20 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Ne, 2013-02-24 09:25 | Ninja už: 5037 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ten díl mě fakt hrozně bavila a ten začátek s Tsunade mě dostal. Ale kdo ví, nedivila bych se kdyby byla opravdu tak citově založená. A ten řev mě celkem zaujal, protože s nedovedu představit, proč by měla být Tsunade tak naštvaná. Ale pousmála jsem nad bláznem Ayano. Orochimaru, tyjo, docela děsivý, jakým směrem se to všechno ubírá a Hitomi je mi dost líto, že je ta za tu zrádkyni, ale snad to tam ani nebude. Ale když nad tím přemýšlím, tak si nějak nejsem jistá, k čemu přesně by Orochimaru ten klíč použil, to mě taky zajímá. No, uvidím, jestli se to někam tam dostne. Dost mě mrzí, že jsem si to přečetla tak pozdě a nemohla jsem zkusit tu hádánku, ale stejně mě vůbec nic nenapadá, tak je to jedno. Udělala jsi to dobře, na první pohled to vypadalo fakt hrozně divně zamotaně a nevyluštitelně. Ale asi to nebude tak složitý, když se na to přišlo za takovou chvilku.


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2013-03-01 21:42 | Ninja už: 4562 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Tak Tsun je celkově taková hustá, tak mi to nedalo a hned sem si jí takhle představila :DDD A její řev... no, to buď už teď víš, anebo se to brzo dozvíš, protože přeci jen odepisuju megálně pozdě, když už jsou další dva díly venku, no Laughing out loudLaughing out loud
Orouš... ach, já si nemůžu pomoct, ale mám ho pořád víc a víc radši a ty jeho ďábelský plány jsou prostě... úúú Laughing out loudLaughing out loud kruťácký Laughing out loudLaughing out loud Alespoň podle autorky, no Shocked Laughing out loudLaughing out loud kdoví, jak to vidíte vy, čtenáři ^^ Jeho plány jsou i mě celkem neznámé, teda nápady mám, ale kdo ví, co nakonec z toho vymyslím, že? Laughing out loud Odhalení bude přeci jen za delší dobu a takže to můžu ještě krásně překopat, no Laughing out loud
Mno a nakonec jako vždy se i teď dočkáš převelikého poděkování, protože to jinak nejde! Laughing out loud Děkuju moc ^^

Obrázek uživatele Ukasima-Yamashiro
Vložil Ukasima-Yamashiro, Út, 2013-02-12 14:46 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Povídka je zase úžasná. Zhltla jsem ji za den a jelikož jsem nemocná, tak se další den už od rána zabývám tou básní a už mě vůbec nic nenapadá. Za tu dobu jsem se ji naučila nazpaměť. Laughing out loud Doufám, že Tě psaní pořád baví, protože já si velmi ráda přečtu další.


http://koyubi.webnode.cz/moje-ff-pro-otaku-sk-cz/ Pokud si chce někdo počíst mimo Naruta. Smiling
A pak o FF tady. Smiling http://147.32.8.168/?q=node/108579
Moje OC :3 http://2i.cz/b88b6b4192

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2013-02-14 14:35 | Ninja už: 4562 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Smiling No, zítra vyjde další díl, takže jí zkus vyluštit xD Budu už jen ráda za pokus Eye-wink
A baví, baví xD To a dělání digital artů je v současné době pro mě to nejdůležitější... Tedy samozřejmě až po Itachim xDD
Jinak mockrát děkuju, jsem strašně ráda, že si to zase někdo další přečetl ^^ a že se to aspoň trošku líbí Smiling

Obrázek uživatele Ukasima-Yamashiro
Vložil Ukasima-Yamashiro, Čt, 2013-02-14 16:34 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Už zítra? Juchůůů. Laughing out loud Tak to taky mám strašně málo času. Sakra, ale ještě to nevzdám. Smiling


http://koyubi.webnode.cz/moje-ff-pro-otaku-sk-cz/ Pokud si chce někdo počíst mimo Naruta. Smiling
A pak o FF tady. Smiling http://147.32.8.168/?q=node/108579
Moje OC :3 http://2i.cz/b88b6b4192

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Út, 2013-01-29 18:50 | Ninja už: 4903 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

xD No prostě boží jako vždy Laughing out loud Hit se nám ukázala a ta scéna s tím "Myslím, že už to chápu.." by byla naprosto boží.. hmmm. jinak u Toki si myslim, že by jí opět mohli trochu omezit vycházky, ale taky třeba ne, taky třeba chce někam mimo vesnici... a nebo jsem úpe mimo, no xDD Ay, naše roztomilá čuminka na scéně se svým dopískem ^^ díl se mi moc líbil a moc se těším na další, ale mou odpověď na hádanku nečekej, jelikož jsem moc tupá a jenom bych se ztrapnila, ale opravdu další povedený díl Smiling Kakashi YES

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2013-01-29 19:51 | Ninja už: 4562 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ale... zkus to brouku Laughing out loud Tvou odpověď budu znát jen já, když to bude špatné Laughing out loud šak víš, že bych to nikomu neřekla a předemnou se ztrapnit můžeš, nééé? Laughing out loud Jsme přeci svá já! Laughing out loud ^^
Jinak mockrát děkuju ^^ Jsem ráda, že se dílek líbil :3 A co plánuje Tsun a Toki se dozvíš v příštích dílech... nebo spíš, o čem, že to tam mluvily xD Smiling

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Po, 2013-01-28 22:08 | Ninja už: 4583 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Dobře, už nikdy nebudu při čtení podobných básniček a hádanek pít pití.. Protože jsme místo hejno přečetla lejno a tím skončil obsah skleničky na monitoru.
Myslím, že se u luštění toho tvářím trošku jako Glum, když si viděla, tak nejspíš víš, když ne, tak ne.. Laughing out loud
Napadá mě co to je, celkem mi to tam pasuje, ale jistá si nejsem, každopádně ti to napíšu. Smiling
Jinak dílek byl super.. Jsem jenom čekala, když Ay pojde a narazí do nějakého sloupu, nebo zdi.. Moc se těším na další. Smiling

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2013-01-29 10:50 | Ninja už: 4562 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jej, teď kdybych pila já, tak je v p***li komp ve škole Laughing out loudLaughing out loud To lejno mě nemálo zabilo, stejně tak to, že Ayano pojde Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud A Gluma sem neviděla, nebo alespoň myslím.. kdo ví? Laughing out loud Každopádně mi můžeš poslat odkaz, pokud to najdeš třeba na youtube :DD Smiling Jinak moc děkuju Sticking out tongue Těší mě, že se někdo aspoň tou hádankou bude zabývat Laughing out loud A jak sem řekla, tak máš pravdu, ale teď zkus v tom najít tu skrytou zprávu ^^ Sticking out tongue