manga_preview
Boruto TBV 09

Icha Icha (11) - Tareshi Hitomi ...první část!

„To nic není. Neboj se o mě, Kotetsu,“ řekla Hitomi a trochu upustila na svém vyděšeném výrazu, aby ho aspoň mírně uklidnila. Kotetsu však nevypadal, že by ji hodlal poslechnout a nadále se o ni strachoval.
Byl to přeci on, jež ji zachránil život. I když to byla záležitost stará pár hodin, přesto ho k ní něco táhlo a nebyl si jistý, zda to bylo pouze kvůli záchraně.

* * *
Kabuto akorát skončil s vymýváním mozku hnědovlasé dívky a ustoupil, aby mohl Orochimaru opět přistoupit. Poté raději opustil místnost.
Když u ní Orochimaru stanul, ďábelsky si ji prohlédl. Přes hnědé delší vlasy, zavřené klidné oči, plné rty, nahé ramena, bandáže omotané kolem hrudníku a zastavil se až na jejím pravém boku, kde se jí rýsovala čerstvě zašitá jizva. Líbezně se na to podíval a vzal do rukou vlhký kus hadru. Opatrně jím utřel dívčinu krev a následně přes dívku přehodil pokrývku.
Než se vydal z pokoje pryč, ještě ji pohladil po vlasech a poté se konečně vypařil. A tak nechal bezvědomou brunetku v pokoji samotnou.

Pomalu otevřela oči. Zdálo se jí jakoby ji ani neposlouchaly, neboť se víčka nechtěly pohnout ani o milimetr. Ztěžka nakonec však pohlédla na strop. Neznala to tu. Chtěla se posadit, ale při malém pohybu ji chytila křečovitá bolest, která se linula z jejího boku. Instinktivně se za něj, už v leže, popadla a sykla bolestí. Náhle poté ruku odendala a zvedla jí, aby na ni viděla. Byla od šrámů a našly se na ni i čerstvé kapky krve.
S tíhou se alespoň podepřela a pohlédla na pokrývku v místech, kde byl její bok. Látka byla bílá, alespoň tedy všude jinde, ale po pravé straně začala pomalu červenat. Více a více. Zděsila se a okamžitě si zase lehla. Nechtěla napínat svaly poblíž neznámého zranění.
Nehybně ležela už několik minut. Už myslela, že se asi psychicky zhroutí, ale náhle někdo vešel do místnosti. Okamžitě zavřela oči a hrála, že spí.
„Tak už si vzhůru?“ zeptal se příchozí. Dle hlasu poznala, že se jedná o muže.
Brunetka na něj pohlédla. Nakláněl se nad jejím lůžkem. Měl brýle a šedé vlasy sepnuté do jednoho ohonu.
Dívka se nezmohla na jediné slovo, jen na něj hleděla svýma nevinnýma, modrýma očima. On se však potutelně usmál a strhl z ní bílou látku. Vylekala se, ale on se pouze ujal léčit její zranění. Přestalo to krvácet, ale stále cítila tlak a bolest, i když ustupující.
Už na něj nehleděla jako na zjevení, ale spíše přátelsky… dokonce se pokusila i o patrný úsměv, ale jakmile do místnosti vstoupil další muž, úsměv ji rázem odpadl.
Probodával ji hadím pohledem, což ji nahánělo mráz po zádech.
„Ahoj, drahá,“ řekl, čímž brunetce vyrazil dech, „Neboj se, nepobudeš tu dlouho,“ svou větu zakončil ďábelským úsměvem.
Dívka se zděsila. Hodlají ji snad zabít? Tak proč ji ten druhý léčí? …Absolutně nic nevěděla, a proto se bála daleko víc.
„Řikám, neboj se!“ promluvil opět svým syčákem, „Kabuto tě vyléčí a můžeš odejít kam se ti zalíbí… teda spíš kam se zalíbí mě,“ zasmál se.
„A proč ti to říkám? Protože si to za chvíli stejně nebudeš pamatovat,“ zašklebil se, což dívku vyděsilo ještě daleko víc. Už teď si pamatovala jenom své jméno. Nevěděla vůbec jak se sem dostala a kde byla předtím. A už vůbec nic jí neříkalo slovo domov a rodina.
Chvíli ji ještě něco říkal, ale ona tomu nevěnovala sebemenší pozornost, jenom ho vyděšeně pozorovala. Viděla pouze jeho pohybující rty a hrůzu nahánějící pohled, ale neslyšela nic… dokud ji šedovlasý něčím nepraštil. Tupá rána ji poslala do mdlob.

„Dobře…Výmaz mozku proběhl zřejmě úspěšně, takže teď se můžeme pustit do fáze dvě. Uprav ji paměť tak, jak potřebujeme,“ rozkázal hadí Sannin Kabutovi, „Ať si na nás nepamatuje, ať si myslí, že jizvu schytala ve vesnici, kde žila nebo od nějakého mořskýho tvora. A ať ji hlavně Konožáci najdou ve vodě nedaleko Listové a nemají ji za podezřelou… Kdyby jim řekla, že si pamatuje mě nebo prostě něco spojeného se mnou, tak ji nebudou věřit. Budou ji mít za to, čím doopravdy je, ale to nesmíme připustit! Je pro plán téměř nepostradatelná, tak si dej s myšlenkami opravdu záležet!“ oznamoval dále a Kabuto se okamžitě ujal plnit rozkazy s co největší pečlivostí.

***
„Neloudejte se!“ pronikal lesem tvrdý dívčí hlas.
„Ale Anko-san!“ oddychoval jeden z lenochů tříčlenné skupiny, „Dejme si přestávku! Nemusíme přeci tak pospíchat. Konoha nám neuteče.“
„Ale dango ano!“ opáčila starší Mitarashi, když se zuby nehty prodírala hustými větvemi korun stromů.
Izumo opět zabrblal něco ve smyslu bolesti nohou a Kotetsu už jeho neúnavné nářeky nevydržel, takže také poprosil Anko o přestávku. Ta, aby se zbavila těch dvou otrapů, raději souhlasila, „Dobře, ale chvilku ještě pujdem. Tady není kam se usadit.“
Izumo pouze kývl, neboť se na víc nezmohl.
„Fajn, aspoň tak,“ řekl úlevně Kotetsu a všichni pokračovali v cestě.
Skákali ještě pár minut než Izumo zabrkl o jednu vyčnívající větvičku a zamířil si to hlavou napřed k zemi. Kotetsu instinktivně seskočil a podepřel svého nemotorného přítele. Anko si všimla, že ji nenásledují až po chvíli, ale vrátila se nakonec k nim.
„Nejspíš má vyvrknutej kotník,“ oznámil Kotetsu Izumův stav.
Anko si pouze povzdychla, museli se někde utábořit už teď, „Fajn, dem se trochu porozhlédnout, kde je trocha mýtinky.“
Všichni se začali otáčet a Izumo si hnedka všiml, nejspíše kvůli svému zranění a únavě, celkem malé, ale vzato dobře ukryté mýtinky. Následně se tam tedy trojčlenná skupinka vydala.

Izumo seděl opřený o strom a Kotetsu ho ošetřoval. Anko rozdělávala mezitím oheň, aby si udělali něco k obědu.
Kotetsu však poté usoudil, že Izumův kotník je přeci jen dost napuchlý, takže se rozhodl, že skočí namočit kousek obvazu.
„Chyť tam i nějaký ryby!“ hlásala za ním ještě Anko.

Chvilku mu trvalo než objevil nějakou říčku či vodní pramen, ale po chvílích urputného hledání se povedlo.
Namočil obvaz a trochu si s tím vyhrával, ale poté, když se chtěl už vrátit, si vzpomněl na Ančin hlas, který mu předtím něco rozkázal, takže se raději otočil. Sundal si vestu i horní oděv, zatímco kalhoty pouze vyhrnul až ke kolenům. Boty samozřejmě taky nechal na trávě.
Brouzdal se chladnou vodou až asi do půlky řeky, kde rentgenovým pohledem hleděl skrz průzračnou vodu a vyhledával tak ryby na dlabenec.
Po chvíli se mu povedlo chytit dva velké, úžasné macky a když vyhlížel třetího, tak zahlédl pod vodou plavit se jakýsi šátek. Zdvihl ho a po důkladném prohlédnutí, začal pročesávat pohledem ještě okolí, dokud se jeho zrak nezastavil na šmouze nedaleko od něj. Jak nejrychleji to ve vodě šlo, tak se dostavil do bezpečné pozice od té šmouhy a konečně poznal, že se jedná o dívku, která si to ležela ve vodě.
Okamžitě udělal ještě potřebné kroky k ní, aby zjistil, zda ještě není pozdě na umělé dýchání či na jinou pomoc.

Poznámky: 

Zduřte Laughing out loud Mám zpoždění, protože sem se blbec zapomněla zeptat Hitominky dřív než v samotnou sobotu minulého týdne Laughing out loud A protože v neděli sme měli návštěvu, tak sem se sem nedostavila, tudíž sem info ještě nevěděla... A v pondělí se mi to už vydávat nechtělo, tak sem počkala zase na další sobotu Smiling Pardon Laughing out loud

Mno jinak... každý asi ví, že tohle se dělo nějak v půlce minulého dílku a tak Laughing out loud Taky je tu veškeré vysvětlení hned na začátku a nedělám z toho tak, že Hit si přijde, skámoší se se všema a pak se ukáže, že je někdo jinej než to celou dobu vypadá Laughing out loud Rozhodla sem se právě pro druhou možnost, kdy se to všechno ukáže a pak tím možná trochu čtenáře napnu, když bude třeba Hit sama s Ay a teď jako třeba budete napjatí, jestli třeba nezaútočí nebo tak Laughing out loudLaughing out loud Neřikám, že to tak bude, ale jednoduše jako vysvětlení Laughing out loud Sice si to třeba říkat nebudete, ale no... prostě vysvětlení Laughing out loud Chápeme se :DD Ne? No nevadí Laughing out loud Smiling

4.73684
Průměr: 4.7 (19 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, So, 2012-10-13 19:26 | Ninja už: 4452 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Takžé..Laughing out loud veľmi sa ti ospravedlňujem že komentujem takto neskoro..Sad ale ako som ti hovorila nemám čas..Sad A teraz k FF..Laughing out loud Táto časť bola vážne veľmi veľmi zaujímavá..Laughing out loud Ten začiatok sa mi strašne páčil..Laughing out loud A to o tej Hit..Laughing out loud to bolo tiež úžastné..Laughing out loud Táto časť sa mi veľmi páčila..Laughing out loud Nemám už čo k nej dodať pretože bola úžastná..Laughing out loud áá..Laughing out loud strašne sa teším na ďalší diel..Laughing out loud Už aby tu bol..Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2012-10-13 20:58 | Ninja už: 4562 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkujů Smiling Sem ráda, že se páčí.. Takže musím poděkovat eště Hit, že mi zvyšuje tak hezky hodnocení, když se tam objeví :DD Mno, prostě mockrát děkuju za koment a za všechno, však víš Smiling Kují Smiling

Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Ne, 2012-10-07 20:56 | Ninja už: 5037 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Bombový Kakashi YES Víc jsem se konečně dozvěděla z toho Hadího plánu, a co se s tou Hitomi stalo, takže jsem už celkem spokojená Laughing out loud Trošku... zdaleka né úplně... Ty jsi do těch poznámek musela psát věci, ze kterých mám další podezření Laughing out loud No, sice se tam teď hlavní postava vůbec neobjevila, ale co, vyprávění pěkný, Kotetsu a Izumo a Anko, to mi přijde jako dost dobrá skupinka Laughing out loud A zajímavý nález taky skvělý. Celkově určitě parádní, no za 5*, jak jinak.


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-10-07 21:52 | Ninja už: 4562 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Kujííí :3 Spokojenost na mé straně Laughing out loud Díííííky Smiling ...A mno... co se stalo s Hit bude pokračovat eště v příštím dílku, tohle není zdaleka všechno Laughing out loud Je toho málo zatím vysvětleno Laughing out loud ...a ten jeho Hadí plán je právě takovej no... celkem tajemnej eště no Laughing out loud Už je nějaké to info sice venku, ale né zdaleka všechno no Laughing out loud Tak snad tě ta zvědavost donutí číst dál Smiling snáád Laughing out loud :3 ...A ano.. Aya tam vůůbec nebyla Laughing out loud Ale za to tam byla aspoň Anko no Laughing out loud ...A jn... psala sem v minulém dílku, že byla na misi a jelikož ji zachránil Kotetsu, tak jsem se rozhodla je šoupnout na misi společně Laughing out loudLaughing out loud ...A mno takže nakonec opět děkuju, moc si mě opět potěšila :3

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Ne, 2012-10-07 20:37 | Ninja už: 4903 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Aaaano, aaano, jak už Hitomi psala, byl to úúúúžasnej dílek... jen škoda, že jí musím zabít za to, že byla první xDDD Promiň Hit Laughing out loud Tákže.. Laughing out loud Chichii.. samozřejmě bylo veeelké těšení na další dílek a jako vždy se vyplatilo čekat Smiling Hmm Orouš nám pohladil Hit, ačkoliv ho většina zavrhuje, mě by mohl pohladit taky xDD ano, jsem debílek Laughing out loud No Kotetsík je hrdina dne Laughing out loud zachránil nám šmouhu a dokonce chytil ňákýho candáta xDDDD šikula Laughing out loud zajímá mě, jak se k partě přifaří a jak budou všichni vycházet, taky na to, jak všechen děj vyřešíš, ale tak to mám vždycky, no Laughing out loud Jenže mě to prostě zajímá Laughing out loud
Tákže... jseš bombózní a vždycky budeš! Takže supráckej díl a jen tak dál bejkuuu! Laughing out loud xD Kakashi YES

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-10-07 21:48 | Ninja už: 4562 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Kujíí Tokimeško :3 Zlatá a úžasná jako vždy... kdepak já, ale ty! Laughing out loud Smiling ...Oooo Laughing out loud Taky bych se nechala pohladit... jak řikám, od té mangy ho mám prostě radši a radši Laughing out loud Už vidim, jak z něj za chvíli bude oblíbenec č. nevim kolikátý, páč Itíka rozhodně nepředběhne, Gaaru taky ne... Deie a Sasíka taky ne... a pak je kdo? Laughing out loud Ach, to budou všichni ostatní, páč si nepamatuju další pořadí Laughing out loudLaughing out loud Ups... no neva... dejme tomu teda tak č. 7 xDD ...A ano... Kotetsu zachránil šmouhu Laughing out loud Veliký to hrdina... Laughing out loud :3 A že ňákýho candáta? Dokonce dva! Laughing out loud To je ale šikula, že? Laughing out loud Taky si myslím xD Smiling
...A jen se nech překvapit jak to všechno nakonec dopadne Laughing out loud Hodně se toho stane, hodněkrát to bude vypadat na happyend a pak se to zase zvrtne Laughing out loud No prostě doufám, že to bude eště dosti zajímavé Laughing out loudLaughing out loud ...Huuu... Děkuju milouši, budu se snažiti Laughing out loud :3

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Ne, 2012-10-07 20:08 | Ninja už: 4583 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Kyáá.. *Tancuje si radostnej taneček, ale je zkolena záchvatem kašle* pitomá nemoc. Stejně du zítra do školy, tak je to fuk. Nemůžu si dovolit zameškat, a navíc se mi ani nechce. Laughing out loud
Jinak tak pro začátek, Ríí strašně moc a moc ti děkuju! Já si ani nezasloužím, aby tam Hitomi oxidovala. Otravnej to člověk. Laughing out loud
Jako jinak se neomlouvej, já, a jsem si jistá, že ne jen já, jsem ráda, že další díl vůbec vyšel.. Fuj tady je horko *ovívá se rukou* Taky je ti takové horko??
Jinak k dílečku. Byl čuprózně úžasnej, strašně se mi líbil. Už jsem říkala, že ti děkuju? Seš zlatá. :)*
To je úplně skvělý, tam je tolik Kotetsua, tam je skoro přeKotetsuováno... Ale komu to vadí? A jestli někomu jo, tak ať to řekne mojí ruce.. Laughing out loud
A to úplně celé, každá část, každej řádek, každá věta, byla naprosto úžasná! Smiling Strašně moc se těším na další díl. Smiling
Ta Anko ...Konoha nám neuteče.“ „Ale dango ano!“
To vysvětlení, prvně, že Cože? a pak Aha... a pak zase Cože? Ale v podstatě jsem to pochopila. Laughing out loud
PS: Už jsem říkala, jak moc ti děkuju a moc jsem ti vděčná? Smiling
PPS: A říkala jsem taky, že tenhle díl byl naprosto úžasnej?
PPPS: Děkuju!

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-10-07 21:43 | Ninja už: 4562 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loudLaughing out loud Taky mám děsnej kašel... teda taky du do školy, ale dneska to bylo strašný Laughing out loud Ani smát sem se nemohla, jak sem nemohla dejchat Laughing out loudLaughing out loud Děs toto... a máma v tu dobu nebyla doma, tak mě nemohla přijít zachránit a říct mi, že mě nechá zejtra doma Laughing out loud Nu což.... takže se de do školy... A omg... to sou zase kecy... pokračujem v komentu Laughing out loudLaughing out loud
... Nemáš zač Smiling A vůbec neni otravná, protože je naprosto skvělá a já se těšim na její další vystupování v mém příběhu Laughing out loud ...A horko mi neni, naopak... je mi strašná kosa *rychle se zachumlává do deky a peřiny* xD
A no... tady neni ani tak PřeKotetsuováno, páč je tam jenom v dolní části dílu... to si počkej na druhou část xDDDD Ups... *vykuleně si drží ruku před ústy* ...nechtěla sem spoileřit! Omlouvám se!! xDD
Ohledně mého vysvětlení... Jo, místo abych to vysvětlila, sem všechny eště víc zmátla... no jo, celá já Laughing out loud Pardon, pardon Laughing out loud Snad mi to promineš Laughing out loud
PS: Ano, ale opravdu nemáš zač Sticking out tongue Byla to radost Smiling
PPS: Kujííí... to je eště větší radost Laughing out loud :3
PPPS: Není zač! Laughing out loud Smiling