manga_preview
Boruto TBV 09

Rozhovor s Kishimotem v TV a Famitsu

kishi.jpg

Famitsu je velmi slavný japonský herní časopis a v tomto měsíci v něm vyšel rozhovor s naším kreslířským bohem Kishimotem.

Famitsu: Nejprve bychom se chtěli zeptat na něco o vaší práci, kterou obdivuje tolik lidí. Už je rozhodnuto o konci Naruta?
Kishimoto: Zatím není o všem pevně rozhodnuto. Například jsem se zatím nerozhodl o událostech, které povedou ke konci, ale samotný konec už mám promyšlený naprosto přesně. Od teď to tedy už bude víceméně jen o směřování k němu.

Famitsu: Takže už máte představu, jak bude vypadat poslední svazek?
Kishimoto: Ne, tohle si zatím nemůžete přečíst. (smích) Příběh se zatím nerozvinul tolik, jak jsem předpokládal. Zhruba před třemi roky na Jump Festa jsem řekl, že dám v manze trochu víc prostoru Kakashimu. Ale zatím jsem se k tomu nedostal. Popravdě, ani já sám nevím, jak dlouho to bude ještě trvat. Pan Nishio, který se stará o design postav pro anime, se mě také ptal, jak dlouho bude ještě příběh pokračovat, a já mu odpověděl, že ještě asi rok a půl. Ale vypadá to, že to bude asi ještě o něco déle.

Famitsu: Můžeme očekávat nějaká další překvapení?
Kishimoto: Několik jich bude. Některé postavy, které se už neměly objevit, zase vystoupí. A také události kolem Naruta budou ještě zajímavé, tak mě podporujte i nadále.

Famitsu: Existuje něco, co jste nemohl zařadit do letošního filmu?
Kishimoto: Chtěl jsem tam zařadit všechno, co jsem měl ve své hlavě. Prostě mám promyšlené i nějaké delší příběhy. Některé věci asi do původního příběhu nebudu schopný zakomponovat, ale pokud dostanu souhlas od redakce, rád bych je tajně použil někde jinde, třeba v nějaké jednorázovce. Budou to napínavé události, víc o tom říct nemůžu. Ale stojí přede mnou spousta výzev, kterým bych se rád podíval na zoubek.

Sakiyomi Jan Bang

Kishimoto také pro japonský pořad Sakiyomi Jan Bang popsal, jak pracoval na novém filmu Road to Ninja. V této ukázce se zaměří na postavu Naruta. Překlad části, kde mluví mistr Kishimoto vám přinášíme níže.

Kishimoto: Protože jsem tentokrát chtěl pořádně vylíčit hlavní postavu Naruta, ponořil jsem se do jeho pocitů a zaměřil se na první scénu s Irukou v rámen baru. I když se takový příběh už objevil, udělal trochu jiný dojem. Všechno jsem předělal a trochu sobecky musím říct, že jsem tam chtěl dát scénu, která bude konečně souhlasit s příběhem. Také jsem chtěl ukázat situaci, kdy budou všichni tři, Minato, Kushina a jejich dítě, spolu. A protože v manze už oba zemřeli, tady jsem to chtěl nakreslit. Film mi k tomu dal příležitost a myslím, že se mi to povedlo dobře.

5
Průměr: 5 (19 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Noctis Lucius Caelum
Vložil Noctis Lucius Caelum, Ne, 2012-09-09 23:21 | Ninja už: 4761 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Další skvělý rozhovor, i když se to ted trochu zamotalo, pořád neztrácím víru v to že to Kishimoto otočí v to dobré a těch pár časových chyb, které se tam vyskytly, pokud ej tobi obito nějak opraví a vysvětlí

Obrázek uživatele Tamiko 348
Vložil Tamiko 348, St, 2012-08-01 20:17 | Ninja už: 4335 dní, Příspěvků: 98 | Autor je: Pěstitel rýže

no tak to som neskutočne rada že ešte nevie ako dej povedie ku koncu:D len nech mu to trvá:D Ale zase, aj s teším na koniec(v zmysle- zvedavá ako to skončí:D) teším teším:D na film, na všetko:)

*Chcem prežiť svoj sen, nie presnívať svoj život.
*...A tak vravím Carpe Diem!!
*Strašne im všetkým závidím zmyseľ pre priateľstvo. Mať tak naozaj takých priateľov, som ten našťastnejší človek pod slnkom...
*Prišla som, videla som, nechápem, odchádzam...
* Outro of darkness, then redness, then whiteness. If you sneezed during this text, bless you! got damit! Toby is the best! n.n

Obrázek uživatele Overlord
Vložil Overlord, St, 2012-08-01 00:10 | Ninja už: 4309 dní, Příspěvků: 42 | Autor je: Prostý občan

Super len dúfam že bude pokračovať ešte aspoň 2 roky.

[hide=SKRACUJ SI PODPIS!!!]What Akatsuki Member Are You?What Akatsuki Member Are You?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele Mizumi-chan
Vložil Mizumi-chan, Po, 2012-07-30 21:08 | Ninja už: 4312 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

Jéééj tak to byl krásnej rozhovor (zase). Hm fkt teď už nevím co čekat a když říká 1 a půl doufám, že přidá nulu Laughing out loud. No Kakashiho odhalí, tkže možná proto nám neřekl o tom co je s Rin, souvisí to s Kakashim Laughing out loud. Hm už ať to je v manze!!


Zastávám názor, že v Narutu musí být pár NaruSaku a SasuHina, ale na čem se shodnem všichi - TemaShika SaiIno. (má někdo proti TemaShika, SaiIno?)

Obrázek uživatele Naruto006
Vložil Naruto006, Ne, 2012-07-29 18:06 | Ninja už: 6018 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Skvělé Smiling To s tím, že chce dát více prostoru Kakashimu mě velmi potěšilo xD

Obrázek uživatele Hebi
Vložil Hebi, Ne, 2012-07-29 18:26 | Ninja už: 4689 dní, Příspěvků: 520 | Autor je: Prostý občan

A Kakashiho ve tvém avataru evidentně taky. Laughing out loud

Marnyë Ambaresse i Ambar úva ëa úlúme.

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Ne, 2012-07-29 19:59 | Ninja už: 4726 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Laughing out loud LOL

Ach ten sentiment...