manga_preview
Boruto TBV 09

Ano Ko no Inochi - kap. 18: Zabití citů

anokonoinochi-2.png


XVIII: Zabití citů

Sai vyděšeně zíral, jak dívčí tělo padá bezvládně na zem. Při jeho dopadu sebou škubl. Na další pohyb se již nezmohl.
Yū zanedlouho odvolala svůj klon, jenž právě před zraky všech přítomných, i když více jak polovina z nich nevěděla, oč kráčí, zabila mladou Haruno Sakuru. Černovláska se ještě sladce usmála na mrtvé tělo, a nato nasměřovala hlavu k Saiovi s ďábelským úšklebkem ve tváři.
„Viděl si to?“ tázala se výsměšným tónem, „Copak? Jsi z toho paralyzovaný a nemůžeš se hnout? Fajn,“ dodala a jala se zvedat z blonďaté dívky, „Pak mi nebudeš asi bránit, až budu zabíjet Ino, viď?“ zaculila se na jeho adresu. Sai se však ani nepohnul.
To se fakt nemá k tomu, aby mě zastavil? Mělo by mu na téhle záležet daleko víc, než na té růžovce… Hm, ale to nevadí. Jen mi přišlo víc zábavné, když by se mi někdo snažil zabránit, i když bezvýsledně. Ale co…
Posléze jen s nezájmem pokrčila rameny, načež se otočila čelem k Ino, aby jí popadla za vlasy. Zvedla ji víceméně do vzduchu a blondýnka párkrát zaskuhrala bolestí. Obě se ještě podívaly koutkem oka na Saie, jenž stál pořád jako přikovaný k zemské půdě a zíral na mrtvé tělo na zemi za jeho sestrou.
Proč?
Yū se poté už napřáhla k poslednímu pohybu, kterým byla schopna zbavit Ino veškeré bolesti, kterou dívka právě pociťovala, ale zároveň i všeho dalšího.
Proč?!
„Sbohem,“ hlesla ještě černovláska, když se už prstem dotýkala Ininy hrudi, aby jí provrtala úplně stejně jako Sakuru před chvíli. Než to však stihla ukončit, něco jí odhodilo kus do dáli, kde narazila do zdi jednoho z okolních domů. Ino se skácela opět k zemi, jelikož její opora byla odváta pryč.
„Tak sakra, Saii!“ vykřikl Lee, jenž se akorát vzchopil a velkou rychlostí se přesunul k Yū, aby jí včas odkopl, „Ty to vidíš, ne? Tak tu nestůj jak tvrdý y! Jsi teď jediný, kdo nás toho může zbavit, tak se prober!“ křičel na celé kolo, když se ke chlapci blížil. Ten však zůstával v zaraženém postoji stále dál.
Proč to sakra?!
„Hej!“ pokusil se jím zatřást, když k němu doklopýtal. Sai po dlouhé době mrknul.
„Proč se moje sestra stala nepřítelem?!“ vykřikl zničehonic. Lee pod náporem nečekaného výkřiku párkrát zmateně zamrkal.
„Jsi… v pohodě?“ tázal se Lee zaraženě.
„Už jo,“ dodal Sai.
Musel jsem to ze sebe dostat. Přiznat si ten fakt… I když tomu pořád nechci přímo uvěřit! Ale je to jediný způsob. Musím jí zastavit a zříct se faktu, že je to Yū. Musím se toho břemena zbavit, abych ji byl schopný porazit… Ne. Zabít. Musím jí zabít! To je teď jediný možný řešení.
Následně si Sai natáhl na ruce rukavice a s pohledem bez výrazu obešel Leeho a začal se přibližovat více k Yū, jež byla stále zaryta ve zdech nedalekého domu. Při chůzi se však ještě zastavil vedle ležící blondýnky.
„Zvedni se a jdi se někam schovat. Nedovolím, aby si tu zemřela. Musíš se odsud prostě dostat.“
„Já… ale… nemůžu,“ vysoukala ze sebe chraplavě.
„Prostě,“ načal a jal se dívku sbírat z pustošené země, „Jdi, jak budeš moct. Zabráním jí, aby se k tobě dostala, to ti slibuju. Nemusíš běžet nebo se přemáhat, jen tu prostě nezůstávej,“ dodal, když dívku postavil na nohy. Avšak jakmile ji pustil, opět se sesunula k zemi. Já prostě nemůžu! Nemůžu chodit!
„Já ji odnesu do bezpečné vzdálenosti,“ opáčil Lee. Oba mu věnovali pohled. Sai kývl a nechal mladíka, aby dívku popadl do náručí, načež se opět zaměřil na svou sestru, jež se akorát vyhrabávala ze sutin.
„Tch!“ odfrkla, když stanula nohama na pevné zemi a všimla si, jak ji Sai propaluje naštvaným pohledem a Lee utíká s blonďatou dívkou kamsi doleva z jejího pohledu.
Ježiš, kam si jako myslí, že jde?! Chvíli ještě zdrhající dvojici pozorovala, než vystartovala stejným směrem, nevšímajíc si pohledů svého bratra.
Ne! Tam ne! Přestaň mě laskavě ignorovat!
„Yū!“ vykřikl, když se rozeběhl za ní, odhodlán ji zastavit vším, co umí. Dívka však jeho volání úspěšně ignorovala a stále víc a víc se přibližovala k Leemu.
„Lee! Zdrhej!“ zvolal ještě Sai, nahánějící svou sestru.
Mladík s hustým obočím se podíval zmateně za sebe, čímž ubral trochu na rychlosti.
„Neotáčej se! Zdrhej, co ti nohy stačej, vo*e!“ zakřičel hystericky Sai. V druhém chlapci v tu chvíli trhlo, načež se pokusil okamžitě zrychlit tempo. Avšak marně.
„Fuuton: Tentora no Kagitsume,*“ hlesla za běhu Yū a po Leem vymrštila světle modré zaoblené ostří, které se mu zarylo do zadní části kolena. Zasyčel a zavrávoral. Ino při tom málem upustil.
„Mě neutečeš!“ vřískla za ním ještě rudooká.
„A ty zase mě!“ zvolal Sai, právě vyndávaje svitek. „Chōjū Giga!“
Ze svitku se zanedlouho poté začal linout obrovský had, jenž se pokusil dívku dostihnout a polapit. Yū se po chvíli v běhu zastavila a s odhodlaným výrazem se otočila. Rychlými pohyby udělala pět pečetí. Tygr. Had. Krysa. Had. Tygr.
„Suiton: Suijinheki*!“ vydechla, načež se na blížícího Saie s jeho hadem vrhla ohromná vodní vlna. Dívka se posléze zase otočila a počala se opětovně Leeho pronásledovat.

Netrvalo dlouho, než se na Leem začaly prokazovat následky předchozího zranění. Čím víc zraněnou nohu namáhal, tím víc mu přestávala fungovat správně. A když se na něj vrhla znovu ta samá technika, co předtím, bylo toho na něj moc, že zabrkl a nasměroval si to i s blondýnkou směrem k zemi. Do pr*ele!
„Tak a mám tě,“ ďábelsky se ušklíbla, když se zastavila přímo u jeho osoby. Posléze nastavila ruce ještě do pozice pečetě tygra. „Kage bunshin no Jutsu,“ hlesla a vedle ní se zjevily dvě přesné kopie její osoby.
„Chōjū Giga!“ zaslechla po chvíli za sebou bratrův hlas. Než se však stihla zorientovat, už ji i její kopie drželi v tlapách velcí tygři, jejž se jim k tomu ještě pevně zakousli do krku a tlapami je drasticky táhli k zemi.
Sakra! Už to není tak snadný… Fuuton: Kazenami Sokudo.*
Po chvíli se ona i její kopie začaly točit strašnou rychlostí, čímž začaly po kouskách trhat Saiova zvířata. Mladík zbystřil a pokusil se vyvolat další zvířecí posily. Yūino spirální točení však nedokázali nijak zastavit. K tomu všemu se kolem nich začala formovat bariéra, jak dívky rozvířily usedlý prach na zemi svými pohyby. Jedna ze tří Yū byla tedy schopna se během toho nepozorovaně vytratit.

Stanula u plazícího se Leeho, který se snažil dostat od boje co nejdál. O totéž se pokoušela i Ino.
Hm… Si myslíš, že tomu takhle utečeš? Za všechno můžeš ty! Teď bych už mohla být dávno pryč se splněným posláním! Ale né, ty ses musel prostě ukázat a všechno mi posrat! Teď se tě už pro jednou zbavím!
Po chvíli tichého zírání vzala do rukou onen svůj kunai a vrazila mu jej přímo zad. Lee se zastavil a vřískl, načež se ocitl opětovně ve vzduchu. Yū se snažila z úst vyfukovat chladný vítr, čímž s Leem manipulovala, jak chtěla. Strašnou rychlostí jej odfoukla tak, aby se zarazil do vedlejšího domu, ke kterému se Ino akorát doplazila.
Tu nenadálá rána natolik vyděsila, že se z plazení po břichu otočila a sedla si co nejblíže k domovní zdi. Zmateně se poté otáčela do všech možných stran.
V tom si koutkem oka všimla, jak vzduchem prolétl Lee celý od krve, aby narazil do stěny domu za ní, a poté zase odlétl, aby se celý cyklus mohl znovu opakovat. Do háje, co se to tu u všech čertů děje?!
Z lámání kostí a krve z něj tekoucí ji do očí vtrhly slzy a bezmocně si k sobě rukama přitáhla kolena, načež si zacpala uši a pevně semkla víčka k sobě. Pokoušela se křičet, ale hlas ji stále přeskakoval, takže vydávala jen tiché pisklavé hlásky.
„Heh, tohle je vážně docela sranda,“ pronesla Yū zasněně, když přenechala moc nad vládnutím větru svým rukám. Teď ji pouze stačilo, aby máchla rukou nějakým směrem a Lee tamtudy v tu chvíli odletěl, takže jej vždy lehce ze zdi odtáhla, aby jej tam poté znovu strašnou rychlostí přimáčkla. Za chvíli ji však po tváři a čele začaly téct kapky potu a obličej křivila do bolestných a vyčerpaných grimas.
Sakra. Po chvíli se jí však trochu podlomily nohy, že zavrávorala, čímž neopatrně máchla rukou kamsi do strany a ztratila kontrolu nad svou technikou. Lee tedy odlétl pryč bez toho, že by jej nad zemí držel silný vítr. Zatraceně… Už nemám chakru.
Yū spadla vyčerpaně na kolena, zatímco Lee dopadl nedaleko od ní, kde velikou rychlostí roztříštil nějakou malou kamennou kovárnu. Při dopadu na velký kámen ještě vyprskl další spoustu krve.
Mezitím Yū zmizela v závanu kouřové clony.

Třesoucí se Ino po chvíli pootevřela jedno oko. Žádný další zvuky neslyšela, tudíž si dala ruce z uší do klína a porozhlédla se kolem sebe.
Zprava byla velká prašná clona, jež nechtěla ustoupit snad proto, aby blondýnka neviděla, co se tam vlastně děje. Poohlédla se tedy doleva, kde si všimla ohromných kamenů. Při zaostření zahlédla pod balvany s rudým povlakem černou kštici. Lee? To je… mrtvý?
Při zjištění jeho stavu si dala ruku před ústa, aby snad zabránila zvracení. Poté založila zmučeně hlavu do kolen v doprovodu tichého mumlání.
Následně ještě z prašné clony po její levici vyskočila Yū, jejíž dva klony byli na pokraji svých sil, že zůstala už jen sama, následovaná Saiem, jenž si alespoň tohoto jejího úskoku úspěšně všiml.

× × ×
Co se to tady sakra stalo?!
„Shikamaru, jestli se na to necítíš, tak radši zmiz. Tohle všichni asi nepřežijeme,“ pronesl po chvíli zíraní na zdemolovaná těla a budovy Sasuke, stále zaskočen současným stavem věcí.
„Díky, ale já chci nějak pomoct. Klan Nara se do takovýchto bojů hodí,“ zněla Shikamarova slova. Uchiha hlasitě povzdychl, ale nakonec souhlasně kývl.
„Ale možná budeme potřebovat víc lidí, ne? I ve třech, ne-li ve čtyřech, dostali pořádnou nakládačku, jak se zdá. Nemám tedy někoho přivést?“
„Ne. Akorát by se pak zvýšil počet mrtvých, a to nemůžeme riskovat,“ opáčil Sasuke.
„Jenže takhle riskujeme víc, ne? Jestli nevyhrajeme a zemřeme, tak se tu bude dál procházet! Musíme na to jít s co největší silou, nehledě na ztráty,“ nenechal se Nara. V Sasukem zatrnulo.
„No… tak dobře,“ utrousil neochotně, „Ale nesvolávej jich moc. Krom toho požádej o pomoc jen ty, které tím, že se tu potuluje duch a hrozí zánik celé Konohy, nevyděsíš. Takže to po vesnici netrub na plný pecky, ať nevyvoláš paniku.“
„Budu si dávat pozor,“ zvolal a dal se rychlým tempem na odchod.
Sasuke se za ním ještě ohlédl, načež se zase zaměřil před sebe a zhluboka se nadechl.
Tak jde se na to… Neochotně poté vykročil do bojového prostranní.

____________________
* Živel větru: Dráp nebeského tygra
- Živel vody: Vodní bariéra
- Živel větru: Větrná vlna rychlosti

Poznámky: 

Tak omlouvám se, že mám několikadenní zpoždění.. Nějak mě tenhle týden zmáhá. Jsem zase tak trochu nemocná a do školy chodím, takže jsem dycky totálně vyčerpaná a líná Laughing out loudLaughing out loud Ale tak dneska sem se to teda rozhodla přeci jen přepsat a poslat, takže termín vydávání je změněn na pátek... Další díl snad vyjde normálně, ale nic radši neslibuju, protože znáte mě Laughing out loud Plus nevím jak to bude s dvacítkou, páč to musím udělat ještě další cover page a k tomu nemám ani čárku... :DD
Tahle kapča nese rekord v barvách - pět jich je Laughing out loud Ale zato zase jí není tolik v textu, no... Sad K dílku jako takovému asi nic netřeba psát, co? Laughing out loud Jen že sme se koncem vrátili zpět do míst, kdy přišel Sasuke Eye-wink Jo a ještě... snad není Yū nějak moc OP, ne? Laughing out loud

EDIT 28.10.: Tak další dílek vydám jen co udělám alespoň náčrt k CP... teď dodělávám poslední kousíčky k jednomu obrázku, takže hned pak se na to dám Laughing out loud Je to proto, abych pak měla šanci ten CP dodělat do toho týdne a zase abych neměla několikadenní zpoždění jako minule... xD

5
Průměr: 5 (9 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Čt, 2013-10-24 16:31 | Ninja už: 4265 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Moc se omluvám za pozdní koment, ale v mém počítači jaksi nefachá internet a tak musím lézt k mámě, která naštěstí někam teď zdrhla :3
Dílek byl móc šikovně napsanej, a to, jak si měla strach, že nezvládneš napsat boje nebo co - s tím se netrap, Leeho demolování se ti povedlo famózně a techniky jsou super Smiling
Jako OP? Možná techniky, ale asi je prostě dobrá Smiling To se vsákne, takovýhle postavičky znám, ZNÁM MNOHEM horší a tahle je skvělá, neboť to prostě umí Eye-wink - ostatní asi nemaj svou povídku Sticking out tongue
Takže se moc těším na další vraždění :3 boje, onu tajemnou - prostě chci vědět kdo to je - a asi nejvíc na nový cover page, takže doufám, že ti škola a nemoc moc neublíží Eye-wink

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2013-10-25 13:58 | Ninja už: 4561 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Vůbec nevadí Smiling Já jsem ráda vůbec za nějaký, obzvláště poslední dobou, kde jak koukám, to najednou čte strašně málo lidí a ještě míň komentuje, takže ti moc děkuju, že tys se čtením nepřestala a komentuješ to Laughing out loud :3
Ooo,tak to jsem ráda Smiling Ale i tak si myslím, že odteď bude boj dost chabý a suchý a já nevim co ještě... docházejí nápady... vím, jak to zakončit, ale ten postup než k tomu dojde mi jaksi stále chybí a následující kapče je ohledně boje dost ochuzená a taková nijaká... takže nvm :DD Ale budu se snažit na něco přijít Smiling Jinak ohledně CP... se ho pokusím udělat teď během tohohle volnýho týdne, jenže nevím, no Laughing out loud Podle času a nálady xDD Poslední dobou sem strašně líná Bad Laughing out loud

Obrázek uživatele Som čarovná
Vložil Som čarovná, Po, 2013-10-21 17:45 | Ninja už: 5196 dní, Příspěvků: 1957 | Autor je: Tsunadin poskok

Na chvíľu som si myslela, že Yu Leeho nedoženie, ale ako použila tú techniku - šikulka jedna Laughing out loud Laughing out loud A mne by sa ani nezdalo od veci keby mala neobmedzenú silu a tak Laughing out loud Predsa len, je mŕtva, a tak ma napadlo, že sa teoreticky nemôže unaviť Laughing out loud Ale pravda, radšej duch s chakrou, ktorú môže vyčerpať ako neporaziteľný duch Eye-wink Laughing out loud
A zdá sa to iba mne alebo vždy, keď tam je akosi veľa postáv, tak niekto zomrie? Laughing out loud


A úprimne sa mega teším až sa objaví hentá ona :3 Páči sa mi to tajomno, ktoré je s ňou späté, ale už som zvedavá Laughing out loud Laughing out loud
A čo sa meškania týka, mne to absolútne nevadilo, keďže k PC som sa dostala až v sobotu či kedy, takže by som to nemala kedy čítať Laughing out loud Ale teraz sa už dostanem...ak vieš,kam tým mierim Eye-wink Laughing out loud

Z lásky I believe in unicorns, bitch! ^.~

~ ~ ~

~ ~ ~

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2013-10-21 20:22 | Ninja už: 4561 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

No, tak Yū má sice chakru, ale protože je duch, tak se jí rychle dobíjí nebo jak to říct... ale její kopie je na tom jinak, ta měla omezené množství, takže proto obě zmizely a ta pravá zůstala pořád docela čilá, když ještě před Saiem zdrhá Laughing out loud Takto to bylo myšleno, i když jsem to tam pořádně nevypíchla, ale tak či onak na tom stejně moc nezáleží, tkaže je jedno, jestli to napíšu do komentu nebo do povídky :DD Jinak "hentá 'ona'" (strašně se mi to spojení líbí Laughing out loudLaughing out loud) zůstane stále trochu tajemná, takže sem ráda, že se ti to líbí Laughing out loud Samozřejmě v dalším dílku bude mít malý odstavec jenom pro sebe, tak si jí budeš moct užít, i když stále zůstane ovitá v záhadě Laughing out loud
Jinak jak si napsala to do toho spoileru, tak sem jenom čučela, že vážně se nebojím nějak ty postavy demolovat Laughing out loud Vždycky sem chtěla, aby ti klaďasové taky někdy v něčem umírali a tady se to evidentně dostává napovrch Laughing out loudLaughing out loud Jinak když sem s povídkou začínala, napsala sem si seznam, koho do toho zapojím a kdo zemře a kdo přežije,... bylo to 14 ku 14 Laughing out loud ale nedávno jsem ten seznam trochu pročistila, takže tolik postav se tam neobjeví, ale i tak nejspíš ještě někdo natáhne bačkory... Laughing out loud
No, ale to trochu prozrazuju Laughing out loud Nakonec ale musím moc poděkovat, protože to komentuješ, čteš to a já nevím, sem ti za to strašně moc vděčná :333 Kují, kují, kují... ^^