manga_preview
Boruto TBV 09

Ano Ko no Inochi - kap. 07: Oběť a ďábel

anokonoinochi.png


VII: Oběť a ďábel

Sasuke se rychlým tempem přesunul vedle nich, aby viděl, zda jsou Saiova slova doslovná nebo je v tom Yū nevinně, neboť z tehdejší pozice nic rozpoznat nedokázal.
„Co… co se děje? Proč krvácí?!“ šílel zmateně Itachi, nýbrž Yū samotnou o sobě nevidí, takže není schopný nic konstatovat.
„Bože…“ hlesl Sasuke, načež bezradně udělal se zděšeným výrazem pár kroků vzad.
„Co vidíš?!“ dožadoval se Itachi. Ksakru! Teď se vážně cítím neschopně, když nic nevím! Jediný, co chápu je, že je Sai v dost bídným stavu. Nejspíš z něj pomalu vyprchává život a já nevidím ani ten důvod proč! Podle Sasukeho výrazu ale soudím, že je za to určitě zodpovědná ona… nejspíš na to nebude nejhezčí pohled.
Jenže pokud ho zabíjí duch, tak co mám udělat? Nevím, co se stane, když se pokusím s ním pohnout. Zachránit ho může nejspíš jenom Sasuke… ale ten teď nevypadá nejlíp, takže ani použitelně.

Kouká tak… tak ďábelsky… úplně si to užívá. To, jak ho zabíjí. Té krve… bože! Kdo to kruci je?! To není Yū! Ne ta, kterou jsem znal. Co se jí asi stalo, když zemřela? Je tu snad kvůli pomstě? Ale pak, proč zabíjí Saie?!
To je vážně příšerný! Co mám udělat? Dívá se tak škodolibě.

Udělal ještě pár kroků vzad a zadíval se na její obličej z profilu.
Její oči… Proč má do háje rudý oči?! Vždyť jsou normálně světle růžový! Vážně… kdo to je? Je posedlá?! Co teď… Sai brzo vypustí duši a když se ho pokusím zachránit, co se stane? Má ruku vraženou do něj! Co když ho drží za srdce nebo tak něco? Šmarja, co mám dělat?!
„Yū, přestaň! Zabíjíš ho! Je to přece tvůj bratr… nikdy bys mu nedokázala ublížit! Bojuj s tím a pusť ho!“ vykřikl znenadání Sasuke, když vystřídal zděšený výraz za odhodlaný.
Dívka jej však neposlechla. Možná ho ani neslyšela a dál se s psychopatickým výrazem culila do bledého obličeje před sebou.
„Sai umírá! Zabíjíš ho… TY ho zabíjíš!“ zkusil to ještě jednou.
Yū náhle odpadl ďábelský škleb a rudá zář očí ji v tu chvíli také zmizela a vystřídala ji barva právě kvetoucí sakury. Párkrát zamrkala a poté si všimla krve, tekoucí z úst jejího milovaného bratra. Její oči zalily slzy a rychle z něj ruku vytáhla.
Sai, již v bezvědomí, se začal kácet k zemi, takže jej ještě přidržovala a pokoušela se o to, aby si lehnul.
To je vážně divný… Vím, že se o ní nejspíš opírá, ale jak jí nevidím, tak mi jen připadá, že jsem se zbláznil. Zamyslel se Itachi, když pozoroval, jak Sai visí tak nějak ve vzduchu.
„Panebože, co jsem to provedla?!“ křičela bezmocně dívka, klečící u nehybného mužského těla.
„Itachi, můžeš ho prosím…“ načal Sasuke větu, ale Itachi dávno věděl, oč jej chtěl požádat, takže začal opatrně sbírat Saie ze země. Poté s ním rychle vyběhl ze sídla ven.
Sasuke se za bratrem ještě ohlédl, ale pak se už plně zaměřil na dívku před ním.
Co teď? Vypadá tak utrápeně… Má snad dvě osobnosti? Co teď s ní mám dělat… Mám ji brát za manipulátorku, vražedkyni nebo holku, která je v tomhle nevinně? Hraje to na mě, anebo za to nemůže? Co jí teď mám říct? Utěšit? Obvinit? Á, mō*! Rád bych věděl, co se tady krucinál děje!

* * *

Duch… čí duch? Kurumi to asi nebude… Naki to dokázal svou nevymáchanou hubou. Jenže koho by pak někdo jako Sasuke viděl? No, koho? Zní to prostě hustě! Taky chci vidět mrtvé! Um, tohle teda už nezní tak lákavě, ale co, no. Asi se k němu půjdu podívat. Jako kamarád nám chybí, tak budu mít i menší záminku…
Kiba kráčel mezitím neohroženě Konohou, když v tom kolem něj prosvištěl Itachi s něčím plápolajícím v náručí.
„Co to?“ vydechl zmateně.
Ještě se za ním otočil, ale poté nad tím jen pokrčil rameny a dal se opět do kroku.
Zanedlouho stanul konečně u svého cíle, a to u Uchihů.
„Kdo to je?“ ozval se hlas zevnitř, když mladý Inuzuka zaklepal na vstupní dveře.
„Tady Kiba,“ opáčil.
Dveře se poté mírně odhrnuly a z nich vykoukla Sasukeho hlava.
„Co tu děláš? Proč jsi tu?“ zeptal se podezíravě.
„Chci si promluvit, máš chvilku?“ pronesl Kiba rozhodně.
Na to se mu však odpovědi nedostalo, ale místo toho mu Sasuke odhrnul dveře.
„Pojď dál,“ dodal poté. Kiba tak učinil.

„Tak, o co jde?“
Jak bych to měl říct? Ehm.. um… Etoo.
„Ehm, možná to zní šíleně, ale já si myslím, že fakt vidíš duchy… nebo aspoň něco takovýho. Vím, že je to nesmysl, ale prostě to tak vypadá. Možná pro tvoje chování a reakce je jiné vysvětlení, ale nemůžu ignorovat tu tvou samomluvu.“
Sasuke během jeho slov zachoval absolutní klid. Nedal na sobě vůbec nic znát.
„Co když ale nic nevidím?“ vypadlo z něj poté.
„Pak s tím nic neudělám. Ale stejně mi bude vídání duchů připadat skvělý!“ opáčil Kiba rozzářeně.
„No… a co když je vidím?“
„Pak bych tě asi požádal o důkaz… abys mi to ukázal a řekl, koho vlastně vidíš. Chtěl bych toho být aspoň malou součástí.“
„Dokážeš udržet tajemství?“ tázal se Sasuke po chvíli.
„Jasně,“ pípl Kiba a zatajil dech při vyčkávání, co ze Sasukeho vypadne.
„Já… duchy… vážně… nevidím,“ řekl tajuplně.
Z Kiby v tu chvíli opadlo všechno nadšení.
„Aha. To je škoda,“ hlesl zklamaně, „Znělo to božsky,“ opáčil ještě a Sasu jen pokýval hlavou.
Promiň, ale tvoje nadšení je moc velký. I když řekneš, že to utajíš, nemůžu ti věřit. Itachi je jinej a Sai jakbysmet. Jsou to takový vážní lidi, že jim člověk ohledně tajemství může vždycky věřit, i když by se ti dotyční ke svěření museli nejdřív rozhoupat… Protože upřímně oni mají takovou auru, že se jich člověk bojí zeptat i na počasí, natož aby jim řekl svá tajemství.
Krom toho Itachi je můj bratr a Sai zase její… ty jsi jen kamarád z dětství. Nejspíš bys to vykecal při první příležitosti, jak bys byl z toho vedle. Při nejmenším bys to určitě řekl Nakimu, kterej rozhodně neumí držet jazyk za zuby. Možná tě zklamu, ale na druhou stranu zabráním všemu dalšímu.

Sasuke, po chvíli zírání na Kibův zklamaný výraz, otočil pohled za sebe, kde seděla stále v útrapách černovlasá dívka.
Zvlášť, když se zdá, že je nebezpečná…
„No, tak nic… Chtěl jsem si ještě pokecat, ale nějak už… bych asi šel,“ opáčil Kiba a Sasuke narovnal hlavu zpět k němu.
„Jo. Třeba někdy jindy. Měj se, a promiň,“ dodal k tomu Sasu.
„Není důvod, aby ses omlouval. Jen jsem chtěl vidět někoho, kdo tu už není a ty si se zdál jako ten, co mi to mohl splnit. Ale asi jsem spíš posedlej a to tvé vidění jsem si jen vynutil. No, neva. Měj se,“ rozloučil se brunet a pomalu se otáčel k odchodu.
Sasuke nad tím jen trochu bolestně zavřel oči, načež se také začal otáčet, i když na opačnou stranu.
Než však stačil otočit pohled do míst, kde seděla Yū, zaslechl, jak Kiba snad heknul.
Co to bylo? Zvědavě natočil hlavu ke vchodu. Kiba stál k němu bokem a Yū byla přímo naproti němu.
Bože! Snad ne teď i jeho! Proč? Co to kruci je?! …Možná jen šílím, třeba mu nijak neubližuje.
„Eliminace. Nuzakin… ten na list taky patří,“ špitla však Yū tiše, což způsobilo, že Sasuke zděšeně vykulil oči. Do pr*ele!
„Proč to kruci děláš? Proč se je snažíš zabít?!“ zaječel.
Co? O co jde? Proč křičí? Kiba pohlédl koutkem oka na řvoucího Sasukeho, neboť nebyl schopný natočit celou hlavu. Poté začal pomalu zavírat oči.
Proč se tak díváš? Děje se něco? Eh, je mi nějak mdlo… asi bych si měl lehnout. Cítím, že nějak ztrácím vědomí.
Kiba najednou vyprskl z úst spoustu krve a Sasuke opět vykulil zděšením oči.
Co to-?! Saiovi stekla jenom kapka, ale Kiba vyprskl snad proud! Snaží se ho vážně zabít.
„Přestaň! Tímhle tempem ho zabiješ! A silně pochybuju, že bys to doopravdy chtěla!“ křičel Uchiha, „Vím, jak si k němu měla blízko! Tak se prober!“
Nic. Dívka stála zařezávala ruku do mladíkova těla a ďábelsky se u toho šklebila.
„Yū!“ vykřikl hystericky.
Yū? P-Proč to říká? Asi si… na chvíli zdřímnu…
„Pořád ještě žije! Ještě ho můžeš zachránit!“ zkoušel to mladý Uchiha ještě, když v tom Kiba zavřel oči úplně.
Do háje! Má poslední vteřiny. Už tu vědomím není, takže musí okamžitě do špitálu, jinak ho už nebude šance zachránit!
„Proč ubližuješ těm, které miluješ?! Prober se než bude pozdě!!“
Těm, které miluju? Bláhovost… ještě si nic neviděl.
„To snad ne!!“

____________________
* Á, bože!

Poznámky: 

Tádydády dá Laughing out loud Další sobota, další díl Laughing out loud Tenhle díl je plný paniky, dá se říct Laughing out loud Takže tam je hodně malých úseků, co se týká myšlenek... doufám teda, že vás to nijak nemátlo Laughing out loud Já totiž, jak to píšu, tak to vidím všechno živě, takže mi to zmatené nepřijde, ale nevím, jak čtenáři, no Laughing out loud Jinak teda se z Yū stává vraždící maniak :DD
V příštím dílku se podíváme do nemocnice a ukáže se nám tam další osoba z party, která tu ještě nebyla Laughing out loud V tuhle chvíli tu máme celkově asi 6 lidí, co mají už svou barvu, takže příštím dílkem nám tam přibude další Laughing out loud Snad budete ve čtení pokračovat, no Smiling páč jak koukám, tak od předminulýho dílku sem ztratila snad polovinu čtenářů, jak se ukazuje na předchozí kapče, no Sad Laughing out loud

5
Průměr: 5 (21 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ukasima-Yamashiro
Vložil Ukasima-Yamashiro, Út, 2013-06-04 18:03 | Ninja už: 4186 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Uáááá... U jashina co se to sakra děje? Mě z toho jde hlava kolem. Hltám a hltám písmenka a nedokážu uvěřit svým vlastním očím Laughing out loud Yū! Co to sakra děláš tohle není normální! Chudák Sai, Kiba, Suke a Itachi. Už v minulém díle se mi něco nezdálo, ale tohle? By mě nenapadlo ani ve snu. Ještě že to čtu takhle přes den a ne v noci jak mám zvykem. Laughing out loud Ale Kibovo na chvíli si zdřímnu. Laughing out loud To mě dostalo. On ho někdo vraždí, teče mu z úst krev a on co? Si chce zdřímnout. Laughing out loud Je to zase napínačka jak blázen a bojím se o Ino, Hinatu, Sakuru a další. Vlastně o všechny. Zase se ti to fákt povedlo začíná mě ta povídka pohlcovat. Smiling Odvedla jsi perfektní práci. Kakashi YES
Tvůj fanda Uka-chan


http://koyubi.webnode.cz/moje-ff-pro-otaku-sk-cz/ Pokud si chce někdo počíst mimo Naruta. Smiling
A pak o FF tady. Smiling http://147.32.8.168/?q=node/108579
Moje OC :3 http://2i.cz/b88b6b4192

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2013-06-05 11:47 | Ninja už: 4561 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jééé... přenádherný komentář Laughing out loud Děkuju ti za něj ^^ Díííky, dííky Smiling
Tak napínačka, no... nemůžu všechno vrchlit hned naráz Laughing out loud Chci napínat a napínat ne jako u Icha Icha, kde jsem rovnou práskla, že Hitomi je pod Oroušovou vládou a tak Laughing out loud Tady Yūiny záměry a všechno bude pěkně zatajeno a odhaleno až když na to Sasí nebo někdo jiný přijde Laughing out loud Prostě napííínačka Laughing out loud A doufám, že se mi teda tenhle můj záměr bude dařit i nadále a že to čtenáře bude bavit dál číst Laughing out loud Takže váážně mocinky (xDD) moc děkujůů ^^
A tebe dostalo, že si chce zdřímnout a mě to, že tě to dostalo :DD To mě moc potěšilo, takže ještě jednou kují Smiling

Obrázek uživatele Ukasima-Yamashiro
Vložil Ukasima-Yamashiro, St, 2013-06-05 17:35 | Ninja už: 4186 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Kyaaa... :3 Tak takhle krásné poděkování jako to Tvoje jsem dlouho nedostala. Smiling Fakt díky za Tvé Díky. Laughing out loud Jsem ráda, že jsem tě potěšila. A napnout mě jako čtenáře nebude složité. Pokud budeš psát pořád tak Božo-díla ( Laughing out loud ) tak mě napneš každým řádkem. Smiling
Sorry za spam lidi. Smiling


http://koyubi.webnode.cz/moje-ff-pro-otaku-sk-cz/ Pokud si chce někdo počíst mimo Naruta. Smiling
A pak o FF tady. Smiling http://147.32.8.168/?q=node/108579
Moje OC :3 http://2i.cz/b88b6b4192

Obrázek uživatele Brambora121
Vložil Brambora121, Ne, 2013-06-02 16:39 | Ninja už: 4184 dní, Příspěvků: 506 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ten díl byl vážně super. A k Yū:
Co jí sakra je? Nejdřív Sai, pak Kiba no brrrr... Začíná to být trochu horrorová story... no uvidíme, každopádně se moc těším na další dílky. Laughing out loud A jak už psala Kami-chan, Itachi je Superman, tak to má být.




Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-06-02 16:49 | Ninja už: 4561 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Horrorové to nebude, ale trochu tragické možná Laughing out loud To poznáš dle žánru, no Laughing out loud Jinak co s ní je? Oo, to se bude probírat hodně kapitolama :DD ^^ Jinak ano, Ití je prostě borec Laughing out loud ^^ Takže nakonec moc děkuju za koment Smiling

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Ne, 2013-06-02 10:49 | Ninja už: 4265 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Chtěla jsem napsat koment už včera, ale jaksi jsem se k tomu nezvládla dokopat, tak až dneska...
Zbožňuju všechny vrahy, psychopaty a magory (Sběratelé kostí, Myšlenky zločince, Krominálky - to je moje) ale když nám Yu zabijí takový zlatíčka, tak bych ji taky nejradši uškvařila Laughing out loud Samozřejmě má dokonalý samostatný charakter což se mi líbí, ale začínám se bát u koho jí klepne pepka příště Laughing out loud
Sasí je totálně mimo, Itachi je superman, Kiba neví, o co jde, a tak si schrupne, proč né jako Laughing out loud Naštěstí jsem všemu rozuměla, ale Kiba mě v tu napjatou umírací chvilku fakt dostal do kolen, když prohlásil, že si jde zdřímnout Laughing out loud
Tak o mě rozhodně nepřijdeš, těším se na novýho člena a moooc se těším na nový díl (To je to samý, co?) Laughing out loud

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-06-02 11:45 | Ninja už: 4561 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

V pořádku, já sem ráda, že vůbec někdy ho napíšeš Laughing out loud Smiling Takže děkujííí převelice Laughing out loud
Jinak jsme na tom stejně, všechny ty, co jsi menovala je taky moje... Sběratelé kostí jsem žrala jeden čas megálně, ale už je to dlouho, co jsem to neviděla Sad Myšlenky jsem nedávno sjela absolutně všechny série a chystám se na anglickou osmou sérii Laughing out loud A kriminálky taky žeru... po myšlenkách sem zčala zase stahovat všechny díly Miami, takže to jedu teď Laughing out loud Proto se ta kriminální činnost asi odvíjí i tady, páč v tento čas sem tím úplně poblázněná Laughing out loud Ale to jsem odbočila, takže dál Laughing out loud
No, taky bych jí za to uškvařila Laughing out loud Si nemohla probůh vybrat třeba Sakuru? Té by mi líto nebylo Laughing out loudLaughing out loud A Kiba... tak Sai věděl, že tam je někde jeho ségra, ale Kiba ne... tak nevěděl, proč najednou je tak malátnej Laughing out loud Většinou si lidé uvědomí bolest, až když to vidí, takže proto jsem popsala Kibovy reakce takhle Laughing out loud Ale je fakt, že touhle frází si mě poslala do kolen zase ty xDDD

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, Ne, 2013-06-02 10:12 | Ninja už: 4120 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

Snad sis nemyslela, že jsem přestala číst tuto božskou povídku?! Pokud jo, tak je to s tebou špatné, páč to není ani v nejmenším pravda! Já to budu číst, budu a BUDU! xD
Tááák k dílku. Záčnu zase Yu. Mám ji šílené ráda! Je mi tak podobná (Kdybych mohla vyvraždila bych polovinu lidstva, ale posledlá vážně nejsem!)... Yu nám zabíjí svého brášku a svého předpokládám skoro kluka (?) No, psalas tam, že k němu měla blízko tak možná... Laughing out loud Je to nevinnej masovej a chladnokrevnej vrah ^^ To se mi líbí! :3
Takže Sasánek... Ten je celej zmatenej!A už se nesměje. Jak rychle ho ten smích přešel.
Kiba, tááák ten je zklamaný! Jak si myslel, že Sasu vidí duchy, ále pro Kibu je nevidí! Laughing out loud Laughing out loud A vidíš, umírá! :3 Laughing out loud (Připadám si trošku bezcitně, když se tomu tak směju).
Sai ten jde do nemocnice a Ití s ním. Poslušná starší bráška ^^
Uvidíme, kdo z party se nám dál objeví, mno.
A zase byla nejlepší věta tato: Těm, které miluju? Bláhovost… ještě si nic neviděl. ^^
Jo! A Kami-chan, Sai opravdu na duchy alergický nebude Laughing out loud
Zase za týden - Pá!

trollbunnies.blogspot.cz

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-06-02 11:40 | Ninja už: 4561 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

To si mě potěšila Smiling Děkuju ^^ Jsem ráda, že tu mám aji takového čtenáře jako jsi ty :3
Tak Sasí není takovej, že by se smál smrti... holt každý člověk je jiný a tady v této povídce jsou nějaké osoby zvlášť jiné než normálně Laughing out loud I když u Saie to vyšlo nastejno třeba... nebyl v rootu, ale stejně pak vypnul své city, i když né tak jako v normálním příběhu, no (ale teď mi připadá, že se nějak opakuju? Shocked Dejavu Laughing out loudLaughing out loud)
no, neva... Ití je Ití Laughing out loud Topka mezi všemi ^^ Jinak ta věta s tou alergií mě opětovně zabila Laughing out loud Díky, že si mi její koment připomněla, páč ten byl fakt zabijáckej Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele lunaru
Vložil lunaru, So, 2013-06-01 20:50 | Ninja už: 4069 dní, Příspěvků: 233 | Autor je: Kankurova kosmetička

Paráda paráda! Laughing out loud Ach ta Yu :DD Těším se na další díl.

Kto mlčí, nemusí vždy súhlasiť..
Možno len niekedy nemá chuť diskutovať s idoitmi.
Zkoukněte blog: http://sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-06-02 10:05 | Ninja už: 4561 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

xDDD Yū je Yū, no Laughing out loud Co s ní naděláme Laughing out loud Jinak děkuju za přečtení i za komentík ^^ Snad další díl nezklame Smiling