manga_preview
Boruto TBV 09

Zrození hrdiny, díl 021 - V hlavní roli …

Hlavy všech, kteří zrovna nebyli v přímém ohrožení života, se otočily. Na pomoc jim dorazila početná skupina ninjů, což zesláblým obráncům dodalo nových sil. Ibiki se na posily podíval až mezi posledními, byl plně ponořen do drcení kostí nepřátel. Jeho oči zůstaly stát na tom, který jako jediný z nich promluvil.
„To je přece …“

den první (dva dny před událostmi v prvním dílu)
Do místnosti vstoupili dva ninjové maskovaní v černém, kteří přitáhli svázaného muže s pytlem přes hlavu.
„Jsme tady, pane!“ oznámil jeden z nich.
Slova směřovala k postaršímu ninjovi, který stál zady k nim, měl hlavu omotanou obvazem a podpíral se holí. Neotočil se. Čekal, dokud konvice s vodou nezačala pískat. Odložil hůl a levou rukou, kterou si uvolnil, odstavil konvici z ohně. Pravou ruku měl přitisknutou k tělu a vůbec ji nepoužíval. Přisunul si blíže čajovou misku, nalil do ní z konvice horkou vodu a přidal k ní placku z drcených listů, kterou poté rozšlehal bambusovou štětkou. Pozvedl misku k sobě a usrkl horkého čaje.
„Sundejte mu to!“ přikázal.
Ninjové odstranili pytel z hlavy zajatce, kterým byl Baki. Ten s sebou začal mrskat a snažil se něco zakřičet, ale roubík v puse to přeměnil jen v takřka slyšitelné huhňání. Když mu ho vytáhli, okamžitě se pustil do ninjy, který stál stále zady k nim.
„Danzou, ty parchante! Pročs mě unesl?“
„Potřebuji z tebe udělat nového Kazekageho, vyděláme na tom oba,“ odpověděl mu ninja v klidu a dopřál si další doušek čaje.
„Nikdy!“
Danzou položil misku a konečně se otočil, ušklíbl se a rozhrnul si obvazy u pravého oka, které schovávaly sharingan Uchihy Shisuie.

„Udělám to, jak si přejete, můj pane!“ řekl Baki po hodině.
„Výborně,“ pochválil ho Danzou a jeho pravé oko zmizelo opět pod obvazy.
Maskovaní ninjové mu uvolnili ruce a nohy, které doteď zůstávaly svázané. Baki se mírně uklonil a v doprovodu jednoho z ninjů opustil místnost.
„Nyní je čas poradit Tsuchikagemu, aby nabídl Písečné spojenectví,“ podotkl Danzou.
Ninja, který zůstal v místnosti, zasedl za stůl a čekal, až Danzou začne diktovat.
„Tsuchikage-sama, donesly se ke mně informace, že byste rád v nejbližších dnech podnikl útok na Ohnivou zemi. Ale protože musíte volit cestu přes Deštnou, chápu Vaši obavu z toho, že se do boje zapojí i Písečná, která má s Listovou uzavřeno spojenectví. Trochu jsem v této věci zapracoval a mohu Vám slíbit, že když nabídnete Písečné příměří, přijmou ho a nechají Listovou na holičkách. Pokud bude brzy potom následovat útok, nemá Listová s počtem ninjů, kteří hlídají v současnosti hranice, sebemenší šanci. Doufám, že Vám tyto informace budou nápomocné k uskutečnění Vašich plánů. Váš oddaný služebník, Sen no Rikju.“

den druhý
Maskovaný ninja vešel k Danzovi se dvěma zprávami. První byla od Bakiho, podle plánu se spojil s Noborem, který se hned poté, co Písečná obdržela nabídku Kamenné na příměří, pustil do přesvědčování ostatních v radě. Druhá byla od týmu sledující Listovou u hranic s Deštnou, posílal aktualizaci počtu ninjů. Tuto zprávu poručil Danzou okamžitě přeposlat Tsuchikagemu.

den třetí
„Tsuchikage poslal svoje muže do útoku,“ tlumočil ninja Danzovi novinu, která se k němu dostala od výzvědného týmu, „za dva dny by mohli překročit hranice Ohnivé země!“
Po Bakiho sdělení, o Gaarově sesazení a jeho zvolení jako nového Kazekageho, to byla další pozitivní zpráva v tento den.
Danzou mu naznačil, že zase bude diktovat, uspořádal si věty v hlavě a pak spustil: „Raikage-sama, mám spolehlivé informace o tom, že Kamenná vyrazila do boje v ohromném počtu ninjů a pozítří …“
„Počkat, zpráva mu dojde až zítra, takže místo pozítří napiš zítra,“ opravil se Danzou, „zítra ráno se střetne u hranic Ohnivé země s Deštnou s ninjy z Listové. Jistě Vás bude zajímat, že se Písečná zřekla spojenectví s Listovou a v zítřejším střetu ji nepodpoří. Aby zadrželi jejich postup a zároveň neoslabili obranyschopnost samotné vesnice, budou muset přesunout značnou část ninjů, kteří hlídají severovýchodní hranice Ohnivé země. Doufám, že Vám tyto informace budou nápomocné k uskutečnění Vašich plánů. Váš oddaný služebník, Sen no Rikju.“

den pátý
Danzou nemohl dospat, chtěl už konečně vědět, jak dopadne bitva mezi Listovou a Kamennou, aby si mohl ujasnit, jak bude dále postupovat. Doposud počítal s vítězstvím Kamenné, ale když se Gaara rozhodl opustit vesnici, pomyslné misky vah se mu v hlavě převážily na stranu Listové.
V poledne mu byl doručen výsledek.
„Celé se nám to zpomalí a bude to vyžadovat více úsilí,“ brblal si, „Tsuchikageho už asi k ničemu nepřemluvím, ale Raikage na mé rady dá, až si vybije svůj vztek.“
Večer se k němu ještě dostala informace o tom, že Kakashi opustil vesnici směrem na východ. Danzou usilovně přemýšlel, co by tak za tím mohlo stát.
„Jelikož před několika dny byly v Zemi Vody potlačeny občanské nepokoje, které jsem tam nařídil vyvolat, mohlo by to znamenat, že se chtějí Kakashi a Mizukage dohodnout na spojenectví. Asi i tam to bude chtít trochu ovlivnit radu. Hned tím někoho pověřím.“

den šestý
Danzou rozbalil svitek, který mu ninja podal. Byla to podrobná zpráva o celém střetu Listové a Kamenné u hranic s Deštnou, o novém rozmístění jednotek poté, co byl zrušen tábor, o zapojení Deštné a o zajatcích, kteří teď putovali do Listové. Na tomto seznamu ho zaujalo jméno Kurotsuchi, která by mu mohla pomoci zatáhnout Tsuchikageho znovu do války.
„Konečně přijde vhod udržování přátelství s tím syčákem z Vodopádové,“ spřádal Danzou své plány, „přes Deštnou a Travnatou by Tsuchikage jít nemohl, takže se mu to bude zamlouvat. Do Vodopádové určitě napíši.“
Večer dozrál čas na dopis pro Raikageho.
„Raikage-sama, omlouvám se za komplikace, které jsem Vám způsobil. Bohužel Tsuchikage nepochopitelně prohrál a nijak Vám nepomohl. Přesto bych to neviděl úplně černě. Vy jste žádné ztráty neutrpěl a garantuji Vám, že Tsuchikage zaútočí znovu. Mějte pár týdnů strpení, než zmobilizuje své jednotky. Napodruhé už to určitě vyjde, tím jsem si jist. Váš oddaný služebník, Sen no Rikju.“

den osmý
Danzou seděl u ranního šálku čaje a četl si pozitivní odpověď od svého přítele z Vodopádové. Po chvíli mu ninja přinesl další zprávu. Potvrzovala Kakashiho setkání s Mizukage a Danzou si nad ní mnul spokojeně ruce.
„To bylo od Vás velmi prozíravé pracovat na ovlivňování rady v Mlžné, pane!“ lichotil mu ninja.
Danzou se souhlasně pousmál.
„Teď by to chtělo vhodně zaměstnat Kakashiho,“ podělil se s tím, co měl zrovna na mysli.
Znovu prošel hlášení z posledních dní, tušil, že něco vhodného tam bude. Prstem poklepal na odstaveček s putováním vnučky feudálního pána.
„Však ho ty roupy přejdou, až bude muset řešit její únos,“ radoval se ze svého nápadu a rukou naznačil ninjovi, aby zasedl ke stolu.
„Týme dvanáct, najděte někoho, kdo by zvládl únos vnučky feudální pána, která cestuje Zemí Ohně s asi patnáctičlenným doprovodem. Za dva dny dorazí k jezeru u Listové, kde se jeden den zdrží. Ať si řekne o padesát miliónů, které bude chtít doručit za týden na to stejné místo, a ať tam kromě těch, co donesou peníze, není nikdo v okruhu alespoň pěti kilometrů. Slibte mu ještě peníze navíc a po výměně se ho zbavte.
Až to domluvíte, běžte v noci do Listové a osvoboďte Kurotsuchi. Pokuste se dostat do Hokageho pracovny a vezměte od tam korespondenci s okolními zeměmi a všechny důležité dokumenty, hlavně ty o rozložení jednotek. Ve vesnici se pohybujte pouze podle přiloženého náčrtku. Spojte se s týmem patnáct, kdy si od vás mají balíček převzít.
Jako vždy očekávám potvrzení přijetí této zprávy. Baki.“

den jedenáctý
„Tým patnáct převzal Kurotsuchi a uvězní ji do našeho vězení, jak jste nařídil. Přes summona poslali tenhle štos,“ oznámil ninja Danzovi a předal mu dokumenty z Kakashiho stolu.
Danzou si je položil na stůl a začal v nich listovat. Ninja chtěl odejít, ale Danzou ho zastavil.
„A vzor Kurotsuchina písma je kde?“
Přes masku nebylo vidět, jak se ninja provinile usmál. Sáhl do kapsy a vytáhl z ní popsaný papír, který mu Danzou ihned vytrhl z ruky.
„Ať tým dvacet tři rozhlásí po hospodách, že Kurotsuchi utekla z Listové a chce se vrátit přes Vodopádovu zemi,“ zaúkoloval ještě ninju, než ho propustil.
Danzou si sedl za stůl, odkryl sharingan a přečetl s ním vzor od Kurotsuchi. Potom začal stejným písmem psát dopis.

Tsuchikage-sama, podařilo se mně utéct z vězení a dostat se až do Vodopádové země. Přechod přes hranice nebyl snadný a byla jsem zraněna, musím tu proto nějaký čas zůstat, než budu schopna pokračovat v cestě.
                                                        Kurotsuchi

„Když to Tsuchikage dostane pozítří, bude to tak akorát,“ kalkuloval Danzou nad hotovým dílem.

den dvanáctý
„Danzou-sama, Fuu nám zaslal novinky z Listové. Prý zajala dva členy týmu dvanáct, naštěstí ne Yoriho. Taky měla ve věznění nějakého Speeda, co ho Yori najal na únos vnučky, ale ten jim utekl. A z vesnice potom zmizela i ta vnučka, ale to spolu nijak nesouvisí.“
„Co je ten Speedo zač, Torune?“ zeptal se maskovaného ninjy, ten však jen pokrčil rameny.
„Zjisti mně o něm všechno, co se dá, hlavně jak se dostal z vězení. Potom pošli jestřába, co lítal ke dvanáctce, s nějakou šifrovanou zprávou. Stačí něco jako Naše úsilí směřuje do finále, dnes o půlnoci bude velká porada na obvyklém místě. Neuvádět žádná jména, aby se při dekódování neměli čeho chytit. Pokud na tu zprávu budou čekat, tak by jim to mohlo trochu zamotat hlavy.“
Danzou skončil s výčtem úkolů, ale Torune neodcházel.
„Máš snad ještě něco?“ byla otázka, na kterou čekal.
„Osmička objevila Tsunade!“
„Skvělé,“ zaradoval se starý lišák, „okamžitě odstranit! V žádném případě se nesmí stát, že by se vrátila na post Hokage. Osmička není zrovna nijak silná, ale na Tsunade v jejím stavu by měli stačit. Pošli je na ni!“

den třináctý
„Baki píše, že k němu Gaara s Kakashim vyslali smíšený čtyřčlenný tým, který nechal zajmout,“ oznamoval Torune.
„Na to jsem čekal, teď je zřejmé, že Písečná ví o tom, že jejich nukeniny ukrývá Listová,“ neskrýval Danzou své nadšení, „ať pro ně Baki okamžitě vyšle do Listové ty největší nýmandy, které tam má! Bude je sledovat desítka, jedenáctka a dvanáctka. Od hranic se k nim určitě připojí tým z Listové jako doprovod. Potom naši sejmou ten písečnej odpad a pořídí pár fotek, ze kterých to bude vypadat, že to udělal doprovodný tým. Fotky poslat do Písečné, doprovodný tým do našeho vězení, stejně tak tam přemístěte ty zajatce, které pochytal Baki. Zítra dopoledne musí Noboru odeslat tenhle text.“
Torune, který si doteď dělal poznámky vestoje, zaujal místo u stolu.
„Hokage-sama, víme, že ve své vesnici ukrýváte naše nukeniny. Žádáme Vás tímto o jejich vydání. Vyslali jsme k Vám jednotku, která je od Vás převezme. S ohledem na naše dobré vztahy jim prosím neklaďte žádný odpor. Rada Vesnice skryté v písku,“ nadiktoval Danzou dopis, s úkoly ale ještě nebyl u konce, „zítra dopoledne k nám Baki přesune jednotky, které půjdou oklikou na Listovou, zamaskujeme je a jak překročí Ohnivou zemi, doplníme je o pár našich, kterých se potřebujeme zbavit. Takže tam ty lemply svolej. Až do Písečné dorazí fotky, pošle Baki jednu do Listové a napíše k tomu.“
Danzou počkal, až si Torune vezme nový svitek, a pak znovu spustil: „Hokage-sama, dnes ráno obdržela naše rada fotografii, kterou jsem přiložil k dopisu. Ti mrtví ninjové tvořili část jednotky, která byla do Listové vyslána. Způsobilo to opravdu velký poprask a vlnu nevole, která vyústila v rozhodnutí rady oplatit tento čin razantním protiútokem. V době, kdy čtete tento dopis, vyráží naše jednotky nejkratší cestou na Vaši vesnici a za dva dny překročí hranice Země Ohně. Věřím, že pro tu fotografii existuje nějaké rozumné vysvětlení, a proto Vás také varuji, Baki.“
„Baki samozřejmě vyrazí v čele té skupiny,“ pokračoval Danzou, „vezme s sebou Nobora, kterého by bylo nejlepší v boji oddělat, a Baki ať se rve jako lev. Doufám, že při tom chcípne. Konečně to pořádně rozjedeme!“

den čtrnáctý
Torune stál u Danza a podával mu jako každý den hlášení. Mimo jiného se zmínil o smrti Tsunade, o níž informoval Fuu. Tým osm, který měl tento úkol vykonat, se neozýval. Jak se dozvěděli od Fua, tým se střetl s Listovou a byl zabit. Z neznámých důvodů se k tomu přimíchal také Speedo, který chtěl patrně Tsunade donutit, aby mu vyléčila ruce.
Danzou mu předal zprávu pro Tsuchikageho, kterou napsal Kurotsuchiným rukopisem.

Tsuchikage-sama, mám skvělé zprávy. Seznámila jsem se s jedním poradcem feudálního pána, který již dlouho prosazuje myšlenku zaútočit na Ohnivou zemi. Feudální pán je ale plný obav, že na takový útok nemá Vesnice skrytá ve vodopádu dostatek mužů. Slíbila jsem tedy naši podporu a feudální pán otočil. Prosím buďte s našimi jednotkami za dva dny ve Vodopádové zemi, ať si to feudální pán již nemá šanci rozmyslet, a o den později dojde k útoku.
                                                                                                              Kurotsuchi

„Ještě musím poslat instrukce do Vodopádové,“ plánoval si Danzou, „Tsuchikage se jistě bude na Kurotsuchi vyptávat. Nesmí mít žádné podezření.“
„A co když Tsuchikage nevyrazí?“ zeptal se Torune.
„Tuhle příležitost si nenechá ujít,“ nepřipouštěl si Danzou žádné trhliny ve svém plánu.
„A není toho přeci jen na Listovou moc, tohle snad ani nezvládne. Písečná, Kamenná s Vodopádovou a Oblačná budou útočit ve stejnou chvíli,“ vyslovil další pochybnosti, ačkoliv to neměl při jednání s Danzem ve zvyku.
„Vodopádová se ve vhodný okamžik stáhne a nechá jít Tsuchikageho samotného. Ten starej dědek je nenechá jít jako první, aby mu náhodou něco neuteklo, takže veškeré ztráty schytá on. Kakashi a Shikaku jsou schopní stratégové, pokud je podpoří Mlžná, tak to na remízu uhrají.“
„Ale radu v Mlžné jste nechal ovlivnit, aby Listové na pomoc nešla,“ pokračoval Torune a kupodivu Danzovi nevadilo odpovídat.
„Rada chtěla zastavit Gaaru, přesto šel. Mizukage je mnohem větší živel. I kdyby z Mlžné nikdo nedorazil, se zbytky těch tří armád bychom neměli problémy, a o to větší bychom měli zásluhy.“

den patnáctý
Torune pod Danzovým vedením sepsal pozvání na party pro Raikageho. Mělo být posláno tak, aby ho Raikage obdržel pozítří ráno. Danzou už se o to po cestě nechtěl starat. Před chvílí totiž nařídil zrušit tábor, zahladit po sobě stopy, zahodit černé maskování, nasadit ANBU masky a vyrazit na Listovou.
Zhruba před hodinou jejich táborem prošli ninjové z Písečné, kteří se naopak převlékli do černého.
Než se vydali na cestu, přišla zpráva z Mlžné, že i Mizukage míří směr Listová.

den sedmnáctý
Na cestě do Listové je zastihla zpráva, kterou jim poslal Fuu. Šlo o Kakashiho plán proti trojité hrozbě, kterou mu Danzou nachystal. Součástí byly i počty týmů vyslaných k hranicím s Vodopádovou a Říční zemí, přesunutých obránců Oblačné proti Kamenné a zůstávajících ve vesnici na obranu po odchodu Kakashiho následující den.
„Co bude s Kakashim, pokud nezemře v boji?“ vyzvídal Torune na Danzovi.
„Dobře že se ptáš, málem jsem na něho zapomněl,“ pochválil ho Danzou, „kolem místa střetu se pohybuje třiadvacítka, vezme si ho na starost. Kakashi určitě použije svůj sharingan a následně bude natolik vyčerpán, že pro ně nebude problém ho zajmout. Dáme ho do našeho vězení, pokud to teda přežije.“
„Nebylo by lepší ho zabít jako Tsunade?“
„Kakashi je dobrý ninja, Listová ho bude ještě potřebovat, až už tu nebudu. Nechci zbytečně oslabovat naši vesnici.“

den osmnáctý (současnost)
„Fuuton: Shinkuudaigyoku“
Poslední maskovaní ninjové padli po provedení Danzovy techniky mrtví k zemi.
Tou dobou už bylo všude kolem plno vesničanů, kteří nevydrželi v úkrytu. Chtěli se jít podívat a někteří i zasáhnout do bitvy, která měla rozhodnout o jejich životech.
„Sláva! Danzou nás zachránil!“ volali všichni, „Je to hrdina!“

Poznámky: 



dalo mně to teda víc práce než jsem čekal, původně jsem chtěl tenhle díl doplňovat souběžně s tím, jak jsem přidával jednotlivé díly, ale to jsem bohužel neudělal a psal to celý teďka naráz - určitě bych se vyhnul některým záludným místům, které jsem si nevědomky přichystal
no a pokud jste alespoň na chvíli neměli tenhle Shocked výraz ve tváři, tak jsem neodvedl dobrou práci

doufám luccco, že ti tento díl alespoň trochu odpověděl na otázku, o čem to celý bylo Eye-wink

5
Průměr: 5 (16 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Út, 2023-08-29 12:10 | Ninja už: 5216 dní, Příspěvků: 6233 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Misia Obl: Tak fajn, politickú líniu máš skutočne namakanú (teraz by ešte mohol nastúpiť Sasuke a Danza odkrágľovať), ale čo s tými nedoriešenými častami, ktoré ešte stále nechávaš visieť vo vzduchu? Tak napr. Kiba, emh., tvrdne s princeznou nahotinkou v hostinci - keby sa vzali a Danza by zbavil postu Hokageho, bol by to celkom zaujímavý zvrat.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Út, 2011-02-15 02:01 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Něco to vysvětluje.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele jeremi
Vložil jeremi, Ne, 2010-03-21 23:01 | Ninja už: 5400 dní, Příspěvků: 711 | Autor je: Prostý občan

Creativeヅ: to je dobře a těší mě to, kdyby jste všechno předvídali, tak by to byla nuda, ne
nowoten: no díky, takhle jsem o tom teda nepřemýšlel Smiling a na vrcholu se zatím necítím
Sakurka-san: o to mně přesně jde, aby to do sebe zapadalo, dík

we all make mistakes, let's move on

když máš deštník v prd*li, neotvírej ho
dva kuchaři, jeden host
nikdo neměl dost

Naruto timeline - časová osa událostí v Narutovi (snad se to někomu bude hodit Eye-wink)

Obrázek uživatele Sakurka-san
Vložil Sakurka-san, Ne, 2010-03-21 19:03 | Ninja už: 5322 dní, Příspěvků: 115 | Autor je: Prostý občan

Bylo to dokonalý, ae ne jako vždy ae ještě víc Smiling ..fkt obdivuju, jak to máš všechno promyšlený, a jak to všechno do sebe zapadá Smiling

Obrázek uživatele nowoten
Vložil nowoten, Ne, 2010-03-21 15:57 | Ninja už: 5678 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Prostý občan

proste nejlepsi ff, co sem cet...nesmis prestat.nadruhou stranu je dobry, odejit na vrcholu, takze ok:)

Obrázek uživatele Flatron
Vložil Flatron, Ne, 2010-03-21 11:33 | Ninja už: 5614 dní, Příspěvků: 351 | Autor je: Prostý občan

Parada taketo nieco som vobec necakal fatk je to sugoi

Obrázek uživatele jeremi
Vložil jeremi, Ne, 2010-03-21 00:37 | Ninja už: 5400 dní, Příspěvků: 711 | Autor je: Prostý občan

Klice-chan: no, pro mě je hlavní to, žes u druhýho dne nepřestala číst Smiling
Aniqua: to vůbec neumírej, tam už se skoro nic nestane Eye-wink
luccca: tak to já mám blaženej úsměv taky Smiling

a děkuju

we all make mistakes, let's move on

když máš deštník v prd*li, neotvírej ho
dva kuchaři, jeden host
nikdo neměl dost

Naruto timeline - časová osa událostí v Narutovi (snad se to někomu bude hodit Eye-wink)

Obrázek uživatele luccca
Vložil luccca, So, 2010-03-20 22:42 | Ninja už: 5470 dní, Příspěvků: 184 | Autor je: Prostý občan

v první půlce tenhle Ty kámo, co sis dal?! v druhý půlce už jen blaženej úsměv, protože miluju takovýhle zvraty a pletichaření.... ano, mojí všetečné mysli se dostalo dostačujícího vysvětlení, děkuju ^_^
Kishi tě trochu podrazil, ale popravdě, mě je to celkem jedno, vždyť je to tvoje povídka a můžeš tam mít živýho koho chceš Eye-wink

Obrázek uživatele Aniqua
Vložil Aniqua, So, 2010-03-20 21:56 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 240 | Autor je: Prostý občan

Shocked COZE ???
Shocked Shocked Shocked ...
Tak tot nieeee Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
Wow ... 100 bodov ( zo sto ) ...
Naozaj by som nikdy necakala , ze to takto napises .... genialne Laughing out loud
Vsetko je tak premyslene a superne ... nech sa to este nekonciiii Smiling Smiling Smiling .... naozaj very good Smiling Smiling Smiling .
To ako to cele naplanboval Laughing out loud .
No co dodat ... myslim , ze si mi zasa zlepsil naladu o 100 % Arigatou
Smiling Smiling Smiling Smiling .
Snad nemusim dodavat , ze umieram zcedavostou na ( zial ) posledny diel Smiling Smiling Smiling Smiling Smiling .

Obrázek uživatele Corisan
Vložil Corisan, So, 2010-03-20 21:10 | Ninja už: 5502 dní, Příspěvků: 1591 | Autor je: Manga tým, Sochař hlav Hokagů

o.O Danzou je teda pěknej haj*lík... teď ho nenávidím ještě víc (jestli je to možné)
máš mou poklonu, takhle tohle všechno napsat... tak to je naprosto úžasnýXXD já bych to vzdala u druhého dne...XXD

Pokémon Go: 5898 3500 2445
Můj FanClub (díky, Uchiha-Mariko Smiling ), IG

Drawing people, sketching things. The artistic business.

"You did well. My boy... you did so well."