manga_preview
Boruto TBV 09

14.Masky stříbrného vlka

14.Odhalení!
Nula vešel do svého pokoje, zavřel za sebou a zamkl. Zamkl spíš ze zvyku, protože do téhle části podzemí nikdo nechodil. Přešel ke stěně, která byla zakryta závěsy ,jenž vypadaly jako všechny ostatní v podzemí. Odkryl závěsy a za nimi byl ukryt portál do kterého vešel. Nula se zjevil na skrytém místě na které se dalo dostat jenom portály podobnými tamtomu.Portál za ním byl vložen do kamenné stěny a měl podobu brány, okolo se rozpínal les a před nulou stála honosná budova. Budova měla přízemí a dvě patra a ve druhém patře mezi okny byl nakreslen klanový znak. Klanový znak měl podobu modré spirály okole které bylo nakresleno pět elementů, okolo celého měla natáhlé ruce postava podobná shinigamimu. Nula se usmál, protože věděl že ten shinigami do toho znaku nepatřil, ten byl dokreslen teprve před devatenácti nebo dvaceti lety, což byla krátká doba. Nula vyšel po mramorových schodech ke dveřím které byly velké jako vrata a otevřel je. Vešel a před ním stál stůl na kterém byly nakresleny mapy všech koutů světa a na těch mapách byly figurky.
,,Jdeš pozdě." ozvalo se ze židle která stála za stolem.
Byla tu ještě jedna židle a ta byla prázdná tak si na ní Nula sedl. ,,Promiň nějak jsem se zdržel." odpověděl.
Postava naproti Nule měla tmavé oblečení s kapucí která ji zakrývala obličej.
,,Vypadá to, že tvé figurky se rozrostly." řekl Nula a podíval se na mapu.
,,Těch tvých je taky dost." řekla ta postava.
Na mapě byly figurky které označovaly různé postavy, byly tu figurky všech Stříbrných vlků, Oreb Zerek, Dark Akatsuki a spousta dalších.
,,Pokračujem ve hře?" zeptala se postava.
,,Jistě, jen si tu postavim novou figurku." řekl Nula a z kapsy vyndal figurku, která znázorňovala Frosta.
,,Takže další hrdina zla, zatím ti ho nechám žít, mí hrdinové mají své úkoly." řekla postava a posunula figurku Stříbrného Vlka k přeměnující se figurce Arese, u kterého byla taky figurka Hidana.
Hidan stál jako přikovanej a díval se jak se Ares pomalu mění. Aresovi narostl ocas a ze zad se vysunuly křídla, vlasy se pospojovaly a proměnili se na rohy, celé jeho tělo pokryly rudé šupiny, ruce se změnily na pařáty s drápy. Ares povyrostl, ale pořád stál na dvou, jeho hlava se prodloužila a zuby zešpičatěli. Po této přeměně tam stál lidský drak.
Hidan hodil svou kosou, ale ta se jen neškodně odrazila od šupin.
,,TEĎ POZNÁŠ CO JE PEKLO." řekl Ares, objevil se před Hidanem, chytil ho pod krkem, do kterého trochu zabořil drápy a začal mu pouštět pod kůži plameny.
Hidan řval bolestí a mrskal sebou, ale nemohl se z toho dostat, nakonec se přestal hýbat a jeho tělo se rozpadlo na prach. Tím to ale neskončilo, Ares se dál měnil, pořád zesiloval, dokonce okolo něj začaly hořet rostliny jak z něj sálala rozžhavená chakra.
,,To stačí Aresi, vyhrál jsi." zavolal na něj Stříbrný Vlk.
Ares se na něj podíval a udeřil ho pěstí, takže Vlk odletěl a narazil do stromu. Vlkova maska praskla a pak z jeho obličeje spadla.
,,TAKŽE JSI TO NAKONEC TY MINATO. NEBO MÁM ŘÍCT NARUTO?!." zařval Ares a zaútočil na Naruta, který byl v podobě Minata.
,,Promiň." řekl Minato a proměnil se na druhou démonickou fázi.,,Ale budu tě muset zkrotit." řekl už proměněný Minato.
Aresovi se v ruce zjevilo rudé kopí a Minatovi černá katana. Oba se chvíli měřili pohledy a pak zaútočili. Žádný normální člověk by jejich souboj neviděl, protože byl tak rychlý a dokonce ninja na hodnosti Jonina by viděl jen dva rozmazané body, které k sobě létaly a zase odlétaly, jediné čeho se nedalo nevšimnout byly ty rány které se ozívaly pokaždé když se jejich zbraně dotkly.
Minato nechtěl Aresovi ublížit, a tak na něj nepoužíval celou svou sílu druhého stupně démona a to byl taky důvod, proč byl tak moc zraněn. Naproti tomu Ares bodl Minata kdykoliv se mu naskytla příležitost.
Ares už byl dvakrát tak velký než byl na začátku a stále rostl. Ares zaútočil na Minata kopím, ale ten byl o trochu rychlejší a sekl Arese přes hruď. Minato dělal nenápadně na zemi okolo Arese značky svou krví.
Po deseti munutách souboje se krajina změnila, Minato a Ares stáli na kameném ostrůvku okolo kterého protékala láva. Vypadalo to jako lávové moře zekterého vystupuje několik ostrovů. Na obloze svítil krvavý měsíc v úplňku a někdy po obloze proletěla nějaká zvláštní stvoření.
,,Dimenze dračího démona.“ zamyslel se Minato ,,Tady jsem ve velké nevýhodě.Budu to muset rycle skončit.“ ,,Raizou Ikazchi wo Utte,, od Minata vyletěli blesky které jely na Arese po zemi.
Ares vyskočil do vzducu aby se jim vyhnul a právě na to byl Minato připraven. ,,KATON:GOURYUUKA NO JUTSU,, pronesl Minato a Ares najednou. Od obou vyletěla ohnivá dračí hlava, když se ty dvě techniky setkaly, ozval se výbuch a vše zahalil kouř.
Minatao neviděl, a pak uslyšel ,,KATON: ZUKKOKU,, u Minata se objevila ohnivá koule, která explodovala.
Minato jestě stačil dodělat svojí techniku a řekl ,,Doton:Doryuu Heki,, a hned na to,,Suiton:Suijinheki Jutsu,,
Vše ozářily plameny, které zničily celý ostrůvek. Ares doskočil na nový ostrůvek a sledoval jak se po jeho technice usazuje prach. Minato stál na malém zbytku ostrůvku, okolo něj byla vodní stěna a vypadalo to, že před ní byla ještě zemní i když po té toho moc nezůstalo.
,,To by stačilo.“ řekl Minato a luskl prsty. Celá dymenze zmizela a oba se opět objevili v tom lese.
,,ZA TOHLE TĚ ZABIJU!" zařval Ares přesunul se k Minatovi a bodl kopím. Minato ho zastavil rukou těsně u své hlavy.
,,Raději to skončíme než mě vážně rozzuříš." řekl Minato pustil kopí a zakrvácenou rukou se dotkl země pod sebou. ,,FUUJIN!!!" Zařval Minato a okolo Arese se rosvítilo všech deset značek. Z každé značky vyletěla jedna runa, která zmizela v hrudi Arese.
Ares stál naproti obrovskému drakovi, který měl okolo sebe zničené svazující okovy.
,,Ještě chvíli a celé tvé tělo bude patřit jenom mě." zasmál se Drak.
,,Bohužel se mýlíš." ozvala se osoba která přišla ze tmy zpoza Arese, byl to Minato.
,,Jak jsi se sem dostal." zařval Drak a chtěl zaútočit na Minata, ale zpoza něho vyletělo deset run které Draka opět spoutaly.
Ares se probudil uprostřed zničeného lesa.
,,Tak jsi konečně vzhůru." řekl Minato, který klečel u mrtvé Karen.
,,Nedokázal jsem ji ochránit." řekl smutný Ares.
,,Neboj, dám ti druhou šanci, ale budeš se tam muset vrátit a jí vzít s sebou." řekl Minato a pozvedl svou levou ruku.
Minatovi z levé ruky vyletěl stříbrný vlk který byl řetězem připoután k té ruce, vlk chvíli kroužil nad Karen a pak vletěl přímo do ní.
Po pěti minutách opět vyskočil a zmizel opět Minatovi v ruce a Karen začala dýchat.
,,Tak to by bylo, vrať se k nim, bude to na chvíli bezpečnější." řekl Minato.
Ares přešel ke Karen, vzal ji do náruče a společně s Minatem vyrazili dál do lesa.
Minato se zastavil tři metry od bezedné propasti zatímco Ares pokračoval až k ní.
,,Víš určitě, že tu chceš zůstat?" zeptal se Ares.
,,Vím, protože tu mám ještě něco rozdělané. Měj se a určitě se zase uvidíme." řekl Minato a sledoval jak Ares s Karen v náručí skočil do té propasti, pak se otočil a za chůze si nasadil masku Stříbrného Vlka. ,,Pokud se příště potkáme, tak budem nepřátelé." řekl si spíš pro sebe Minato a zmizel.
,,Právě jsem získal na svojí stranu dva tvoje vybrané hrdiny." zasmál se Nula a změnil černé podstavce Karen a Arese na červené.
,,To nevadí stále to nezasahuje do mého plánu, takže je obětuju, nehledě na to, že ty jsi ztratil jednu a druhou ztratíš za chvíli."řekla postava sedící v židli a podívala se na rozpadlé zbytky figurky po Hidanovi, a pak se podívala na figurku Kankura, který stál naproti Mývalovi.
Kankuro stál naproti postavě, která měla stejné oblečení jako všichni z masek, ale na obličeji měla masku Mývala.
,,Takže takhle vypadá člen Masek Stříbrného Vlka, ale o tobě jsem ještě neslyšel." řekl Kankuro a dál si postavu prohlížel.
Kankuro vyvolal svoji novou loutku, kterou pojmenoval Madrak. Tato loutka byla o poznání odolněší než ty co měl Kankuro do teď.
Z loutky vyletěly kunaje, ale ty se zastavyly o písek, který se objevil před Mývalem.
,,To není možné viděl jsem tvoje mrtvé tělo.“ řekl Kankuro se strachem v hlase a začal ustupovat.
,,Musím tě zklamat, ale tohle je tajemství, které máme. Protože každý člen naší skupiny už jednou zemřel.“ řekl Mýval natáhl před sebe ruku a řekl ,,Sabaku Taiso,, Kankura pohltila poušť a na místě, kde ho to pohltilo, se písek stlačil.
Gaaru začalo pálit tetování kterí měl na pravé ruce. ,,Vypadá to, že útok na Dark Akatsuki brzy začne.“ řekl si Gaara a zmizel.
,,Vše jde podle plánu.“ řekla si postava v plášti když Nula odešel.
,, Takhle bude brzo svět spojen pod jedním vládcem. Mnou. Prvním Sekaikagem.“ usmála se postava a sundala si kapuci. Na světle zableskly blonďaté delší vlasy a modré oči. Postava se pak otočila a chodbou odešla dál do domu, za ním byla vydět postava shinigamiho který šel poslušně jako otrok.

4.81818
Průměr: 4.8 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kessidy Namikaze
Vložil Kessidy Namikaze, Po, 2010-10-11 19:06 | Ninja už: 5043 dní, Příspěvků: 153 | Autor je: Prostý občan

je to dobrý, akorát se vyvaruj opakování slov Smiling

Obrázek uživatele Navak
Vložil Navak, St, 2009-10-28 23:15 | Ninja už: 5842 dní, Příspěvků: 62 | Autor je: Prostý občan

děkuji, jsem rád že se to někomu líbí

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Čt, 2009-10-29 00:31 | Ninja už: 5559 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

no líbí se mi to, ale teď nevím co si mám myslet Laughing out loud ale spíš to bude tím, že se ještě pořádně neví co se tam v pozadí děje Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, St, 2009-10-28 23:06 | Ninja už: 5559 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

nevím co si mám myslet
nádherný Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.