manga_preview
Boruto TBV 09

Pod nadvládou Yin 13: Protilék

Yoshino totiž z břicha hrozivě trčel konec ostrého skalpelu.

Překvapeně se na něj podívala. Její oči říkaly: Co to ve mně sakra dělá???!!! Pak opatrně vzala za jeho rukojeť a trhla rukou. Bolestí zkřivila obličej, ale jinak ze sebe nevydala ani hlásku. Odhodila skalpel stranou. Najednou začala rána v jejím břiše červeně zářit a pomalu zmizela. Všichni to užasle sledovali. Naruto dokonce na okamžik zapomněl na své zranění, ale to na sebe nenechalo dlouho čekat. Blonďák bolestivě zasténal. Yoshino se na něj podívala. Přistoupila k němu, složila pečeť a bez jakýchkoli řečí mu ruku vyléčila. Ten s ní ještě zatřepal, aby se ujistil, že je zcela v pořádku. Dívka se rozhlédla po sále. Až na převrácený stolek a všude ležící náčiní bylo všechno v pořádku. Pak v rohu zahlédla Sakuru, Shizune a nějakého muže, který strachem snad ani nedýchal. Všimla si jeho rozsekaného obličeje. Přistoupila k nim a klekla si na jedno koleno. Obě ženy věděly, že teď jim už neublíží, ale muž byl jiného názoru. Vyděšeně si zakryl obličej a hruď rukama. Yoshino si toho nevšímala. Levou rukou ho chytla za obě zápěstí a dala mu je pryč z obličeje. Muž křečovitě zavřel oči. Černovlásce pravá dlaň zazářila onou červenou barvou. Opatrně ji přiložila na jeho tvář. Všechny škrábance rázem zmizely. Překvapeně oči zase otevřel a nevěřícně na ni pohlédl. Ta vstala, couvla o pár kroků dál a začala sbírat rozházené náčiní. Nikdo nevěděl, co říct. Když byla Yoshino hotová, otočila se na Naruta a zamračila se.
"Tak, a teď mi laskavě vysvětlete co se tady stalo!" řekla rázným hlasem.
Naruto pohlédl na Sakuru, která byla stejně tak překvapená jako on sám. Postavila se, chvilku si Yoshino nevěřícně prohlížela a pak kývla na Shizune. Ta vstala, opatrně vzala muže za paži a společně s ním odešla ze sálu. Černovláska stále ještě čekala na odpověď. Sakura se už mezitím stačila jakž takž probrat z předešlé události.
"Měl jsi pravdu Naruto," řekla náhle.
Spěšně kolem nich prošla. Zastavila se u velké skříně s hromadou zásuvek a v jedné se začala přehrabovat. V ruce jí utkvěla jakási krabička, kterou otevřela, aby zkontrolovala její obsah. Pak se otočila směrem k dívce.
"Takže Yoshino, máš rozdvojenou osobnost, která si říká Ookamiko. Jak se vyvinula mi ještě není jasné, každopádně je velmi silná a probudí se vždycky, když ucítí krev, zřejmě protože byla vychovaná vlky. Lék na potlačení zvířecích pudů nemám, ale tohle by ji zatím mělo udržet pod kontrolou," řekla vážným hlasem, zatímco přistupovala k černovlásce.
Ta si od ní krabičku vzala a podezíravě si ji prohlédla.
"Jak zatím?!" zeptala se nejistě.
"Nevím, jak moc je Ookamiko silná, takže dávat ti lék na její úplné zničení je moc riskantní."
Yoshino nakrčila obočí.
"Jaký je to riziko?"
Sakura sklopila hlavu a po menším povzdechnutí se na ni znovu podívala.
"No...je přizpůsoben tak, aby vždy zabil slabší článek. Jestli je tvá druhá polovina skutečně silnější než ty...tak...bys mohla zemřít místo ní," řekla roztřeseným hlasem.
Černovláska chvíli přemýšlela, zatímco si pohrávala s krabičkou léků.
"Možná že bys ty se svými schopnostmi mohla vynalézt jinou protilátku!" povzbuzovala ji Sakura.
Zavrtěla hlavou.
"Nemůžu. Musela bych ji vidět a důkladně vyšetřit, ale já ani nevim že ji v sobě skutečně mám!"
Po těchto slovech růžovláska smutně sklopila hlavu a pohlédla na Naruta. Ten ovšem neměl o těhle věcech ani páru, takže jen nečinně přihlížel, ale náhle ho něco napadlo.
"Myslíš, že bys to mohla vyzkoušet na svém klonovi?!" vykřikl nadějně.
Sakuru to taky trklo a podívala se na ni. Ta ale nejistě pokrčila rameny.
"To nevim. Pokud je mi známo tak všechno co se stane s originálem se stane i s klonem. Navíc kdyby to bylo skutečně tak, asi byste z toho nevyvázli zdraví...a možná...ani živí," řekla tiše.
Zbylým dvoum z toho přeběhl mráz po zádech, ale jinou možnost neměli.
"Já to risknu! Co ty Naruto?" pohlédla na něj.
Ten chvíli váhal. Jestli se mu něco vážného stane a on byť na chvilku nechá práce Hokageho, vesnice by byla v ohrožení. Ale na druhou stranu, rozzuřená Ookamiko je mnohem horší než všechny vesnice dohromady.
"Dobře, já jdu teda taky!" přikývl, pevně rozhodnut.
Yoshino se zhluboka nadechla, složila pár pečetí a vyřkla: "Kage Bushin no Jutsu (Technika stínových klonů Sticking out tongue)!"
Před přítomnými se zjevila její přesná kopie. Nikdo nemusel nic říkat a kousla se do prstu. Rychle z ranky vymáčkla krev, dřív než se tkán opět zregeneruje. Karmínové kapičky s plesknutím dopadly na zem a vytvořily malinkou kaluž. Chvíli se nic nedělo, ale přesto si Sakura začala pro jistotu hromadit chakru do pravé ruky. Její podezření se ukázalo správným. Obě dívky na sebe zničehonic zaútočily, klon se ovšem rozplynul v oblaku kouře. Pravá Yoshino zůstala na okamžik zaraženě stát, ale pak se bleskovou rychlostí otočila a už už se vrhala na překvapeného Naruta, když vtom za jeho zády vyskočila Sakura s napřaženou pěstí a silně ji uděřila do tváře. Rána odhodila dívku o pár metrů dál. Asi po dvou vteřinách se zase zvedla.
"Sakra měla jsi pravdu!" zaklel Naruto.
Yoshino se zvedla a rychle se k nim otočila zády.
"Utřete někdo tu krev než to začne znovu!" promluvila nervózním hlasem.
Sakura ihned popadla kus hadru, který jí v tu chvíli byl po ruce a krev utřela. Černovláska se nejistě podívala na krabičku. Nemá na vybranou. Otevřela ji a opatrně do ní sáhla. Mezi ukazováčkem a prostředníčkem držela nažloutlou pilulku o velikosti fazole. Po vteřině váhání v ní lék zmizel. Znovu pohlédla na Sakuru, která na ni s povzbudivým úsměvem kývla. Povzdechla si. Všichni 3 se pak společně vydali ven z místnosti.

Poznámky: 

Upozorňuju že mám totální výpad!!! Sad To bude tou mojí jednorázovkou jak chcíply ty 3 miliony mozkových buněk!!!!! Laughing out loud Možná že v pátek bude místo pokráčka moje další jednorázovka... a další mrtvý mozkový buňky!!! Laughing out loud Sticking out tongue Nebo taky možná nic podle toho jak dopadne výzo... to dopadne hóóódně špatně takže... nevim!!! Smiling

4.833335
Průměr: 4.8 (24 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Pá, 2016-09-02 18:40 | Ninja už: 5549 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Mise L
Yoshino je takovy krizenec vlka a zraloka kdyz takhle reaguje na krev. Sticking out tongue Chudak Naruto blizi se chuuninske zkousky a on musi hlidat takovou osinu v zadku.

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, Po, 2008-08-25 01:46 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

je to skvělý Sanny, ale bohužel se na pokráčko vrhnu až ráno... jinak doufám, že už se Yoshi nic nestane!! Eye-wink

Můj Valenth

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Čt, 2008-06-26 13:40 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

de vidět že tvůj vnitřní vlk a ty máte snad neomezený počet buněk Laughing out loud
jinak suprovej díl už se těšim na další Smiling

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Čt, 2008-06-26 10:30 | Ninja už: 5938 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Je vidět, že ty a tvůj vlk máte mozkových buněk pořád dost, je to skvělé!

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-06-26 07:22 | Ninja už: 6057 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Aké mŕtve bunky? Ja som si myslela, že to zase bude na chudáčikovi Daemonovi Eye-wink
Mne sa to mooc páči, ale je škoda, že chcú Ookamiko zastaviť Sad Tá baba je skvelá Smiling hoci aj Yoshino je dobrá Laughing out loud
No teším sa, čo z teba zase vyjde, či to bude jednorázovka alebo toto Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.