manga_preview
Boruto TBV 09

Loučení a návraty 13

Magická třináctka...
OK, předem se omlouvám za nedostatek nových informací a jistý neoblíbený druh konce...Laughing out loud ale ono to fakt jinak nešlo...

Naruto
Trochu se mu zatočila hlava, přece jen na teleportační jutsu zatím nebyl pořádně zvyklý. Ale na tu mírnou nevolnost nemyslel.
Rozhlédl se kolem. Je doma… doma…
Tisíckrát si mohl opakovat, že tady už doma není, ale přesto…. Ten pohled s ním zamával. Zářivě modrá obloha s několika bílými nadýchanými mráčky, za ním stromy, a před… brána Listové… Dohlédl i na horu, na kterých byly vytesány hlavy pěti Hokagů. Symboly jeho snu. Pět lidí, pro které byla Konoha vším, kterou chránili, mnohdy za cenu vlastního života. První, Druhý, Třetí, Čtvrtý a Pátá. Čtvrtý… na jeho tváři svůj pohled udržel o trochu déle než na ostatních. Yondaime Hokage. Ten, kterého nikdy nepotkal, ale který přesto určil jeho život. Ten, který z něj udělal Jinchuurikiho. Měl by ho za to nenávidět? Nevěděl. Teď už na tom nesešlo.
Vše vypadalo tak cize, a přesto tak vstřícně… Tak dlouho tady nebyl… ale nic se nezměnilo, vše vypadalo stejně tak jak, jako když odcházel... vesnice žila svým životem, to co se stalo jim ji vůbec nepoznamenalo… připadalo mu to… absurdní.
Vlastně, něco se změnilo – on sám.
Pohlédl na Sasukeho. Ten se také netvářil chladně jako vždy…

Sakura
Už byl čas jít domů, navíc se cítila opět velmi unavená. Chytila se stromu, a pomalu vstala.
Celý den strávila přemýšlením… Rodit měla už za necelý měsíc, a Sasuke s Narutem se ještě neukázali… věřila tomu, že se vrátí – tonoucí se stébla chytá. Ale tohle stéblo bylo čím dál slabší… a udržet se na něm čím dál těžší.
Její ruka se dotkla velkého bříška. Jaký asi budeš, pomyslela si…Holčička nebo chlapeček? Nedala si říct pohlaví dítěte. Chtěla mít alespoň něco, na co se bude moct těšit. Budeš jako tvůj táta? Nebo spíše po mně? Budeš se na svět dívat zelenýma, nebo modrýma očima? Zdědíš jeho netrpělivost a nepořádnost, nebo budeš víc podobný mě?
Dva takoví Narutové v jednom domě… to už bych se asi zbláznila, napadlo ji, a upřímně se zasmála. Od srdce, poprvé od té doby, co…
Třeba se opravdu věci mění k lepšímu, napadlo ji překvapeně. Jistě. Všechno bude dobré, řekla si a pomalu vyrazila…
Domů to neměla daleko, stačilo jen projít branou a několika uličkami…

Sasuke
Pořád nic nechápal, jak se tam vzali? Bylo to nějaké Narutovo jutsu? Kdy tak zesílil?
No, na tom nezáleží. Jsou tady, v Listové, doma, a o to přece šlo. Dokázal jsem to, pomyslel si. Přivedl jsem ho domů. Splnil jsem svůj slib!
Obrátil se k Narutovi. „Měli bychom jít za…“ zmlknul. Naruto nevypadal zrovna jako někdo, kdo se právě dozvěděl radostnou zprávu o svém otcovství. Co je teď špatně?
„Naruto?“

Naruto
Přivedl Sasukeho zpět k Sakuře. Ironicky přimhouřil oči. No, pozdě ale přece, pomyslel si. Nebylo to sice zrovna tak, jak plánoval, ale... V životě nemá smysl něco plánovat. I ten nejlepší plán se vždy může zvrtnout, a taky se zvrtne, svět se neřídí našimi přáními a touhami, ať jsou jakkoli velká.
Přivedl ho zpět.. takže se může vrátit... vrátit? Kam vlastně? Strávit další měsíce zbytečným tréninkem a cestováním po místech, na kterých mu nezáleželo?
Bylo to ale lepší, než tady zůstat.
Připravil se k provedení techniky.

Sakura
Stále se usmívajíc prošla branou. Byla ponořená do snů o dítěti a o Narutovi... budou skvělá rodina. Věřila tomu.
Brzy to skončí, namlouvala si. Bude konec všemu tomu zoufalství, konec bolesti a nocí strávených s uslzeným obličejem zabořeným do polštáře... bude konec toho čekání, bezmoci... až se vrátí.

Sasuke
„Naruto?“ Co se to děje? Přítel opravdu nevypadal nadšeně. To, co hledal v jeho očích, nenašel. Nebyla tam žádná radost z návratu domů… ne. V jeho očích viděl nejistotu, jako by nevěděl, co tam vlastně ještě dělá. Podivnou ostýchavost, kterou u Naruta neznal, ale i nesmělé odhodlání. Odhodlání k něčemu, co nechtěl, ale co podle sebe musel udělat. Odhodlání k dalšímu odchodu. To ne! (pozn. Moje řeč, už fakt ne….)
Všimnul si, že se na něj Sasuke dívá. Pečlivě ho sledoval, jako by ho chtěl přečíst, zjistit, co se děje v jeho hlavě. Ale nemohl. Sasuke o něm nevěděl nic, už ne.

Naruto
Znovu, naposledy se rozhlédl. Nemohl si pomoct, vždy si říkal naposledy, tentokrát už naposledy... ale přesto od vesnice nemohl odtrhnout zrak.
Listy jemně dopadaly na zem, kroužily a tančily kolem nich. Malé, zelené lístky... Mají jednoduchý život. Narostou, a po čase opadají. Nemůže to být jinak, jejich osud je předem určen, nic ho nedokáže změnit. Jejich cesta má pouze jeden směr, kterým se budou ubírat navždy.
Ne jako u lidí... My nosíme břemeno svobodného rozhodování... vlády nad vlastním osudem, něco, co je pokládáno za skvělou věc... Ale těžkou. Občas stačí jediná chybička, špatná odbočka na cestě životem, a náš cíl, náš sen se stane nedosažitelným.
Listy, symbol jeho vesnice... Vesnice, kterou dřív miloval, kterou obdivoval a chránil. Vesnice, která mu byla domovem... měla být.
Ale teď jí dá sbohem. Sbohem – navždy...? Tak definitivní...
Naši cestu určují naše rozhodnutí. Ale co když jsou špatná? Co když...
Teď to bylo jiné než tehdy, kdy odcházel poprvé. Tehdy myslel jen na vlastní bolest, na to, co se stalo jemu, nevnímal nic jiného. Ale teď... zoufale nechtěl tady zůstat, ale přesto ho to sem táhlo... Sám nevěděl, co vlastně chce. Konoha znamenala Sakuru. To bylo něco, po čem toužil, ale co přesto nemohl mít...
Jedna technika.
Ale...? Jutsu nedokončil. Zarazil ho ho nějaký výkřik, výkřik plný nevěřícného úžasu, výkřik lásky a bolesti, výkřik, který ho dokonale uzemnil. Sakuřin výkřik.
“Naruto?!”

Sakura
Nemohla uvěřit vlastním očím. Byl to opravdu on? ON?
Zmocnilo se jí ohromné štěstí. To...to není možné... Naruto... Užasle se zastavila, na okamžik neschopná se pohnout.
Naruto... jejich dítě... myšlenky jí divoce vířily hlavou. Naruto... Naruto! Je zpět! Po takové době... je to on... Rychle zamrkala, aby se ujistila, že se jí to jen nezdá. Že to není jen klam, krutá hra slunce a jejích očí.
Ale nebyla.
Tak rychle, jak jí dovoloval její stav, se rozběhla k němu. Konečně! Konec toho čekání, konec bolesti a trápení! Nastal čas návratů...

Poznámky: 

Nj, a abych si začala stavět nejmíň protiatomový kryt v podzemí, co? Ale vážně - tohle jsou pomalu finální díly a já ten konec nemůžu a nechci uspěchat, pochopte prosím... ale v příští kapitolce nás čeká setkání po spoustě měsících a taky ještě jedna událost... ale nebudu spoilerovat. ;)

P.S: Všichni máte divný pocit... ale fakt nechápu, proč...
P.P.S: Kdy bude další? No, tak to nevím... nestíhám ostatní povídky, a pořád je kvůli Loučení odkládám, což dělat nechci... ale určitě bude Eye-wink

4.9798
Průměr: 5 (99 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Čt, 2017-07-13 22:30 | Ninja už: 2708 dní, Příspěvků: 3018 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia L2:“ Kolotoč emócií, nádejí, vnútorných bojov chcenia a nechcenia a celého ľudského marazmu. Tvoju schopnosť síce jemného, ale zároveň veľmi reálneho vykresľovania rozmanitých odtieňov charakterov svojich protagonistov potvrdzuje aj množstvo komentujúcich, ktorí tiež prekypujú vďaka tvojmu umeniu celou škálou pocitov Smiling Dobre, že nič neunáhľuješ, bola by škoda ochudobniť skvelý príbeh nejakými skratkami Smiling

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Pá, 2016-02-12 15:10 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Mise V. Teleportace? Vážně Minata překonal. xD Kdyby Naruto znovu odešel, kleplo by autorku, Sasukeho, Sakuru i čtenáře. Dokážu si živě představit, že tentokrát by si pro něj došla sama Sakura s prtětem v náručí a dala mu pořádnou sodu! xD

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, So, 2011-02-19 17:51 | Ninja už: 5269 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Dokonalé!! Skvělé!! famózní!! Skvělá povídka, zajímá mě, jak se bude Naruto chovat. Smiling

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Út, 2009-12-08 00:16 | Ninja už: 6028 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

uuuf.. sem unešená.. hopsám na další

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), Po, 2008-08-18 18:16 | Ninja už: 19861 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

já nemám co říct vždycky mě dojmeš .. Arigato..

Obrázek uživatele Kazuka Inuzuka
Vložil Kazuka Inuzuka, Út, 2008-06-17 21:20 | Ninja už: 5813 dní, Příspěvků: 17 | Autor je: Prostý občan

A už zase ach jo snad se v dalším díle dočkám vysvětlení!

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Pá, 2008-05-30 21:12 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

Je to fakt suprovyyyyyyy uzh aby bylo pokraaacko

Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, So, 2008-05-24 09:39 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

Kde mám dudlíííííííííííík??? Bééé, 14ka ještě neníííííí.... Hahá, kdo se dočká, ten si počká!! už aby to bylo!

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele Lady Kazekage
Vložil Lady Kazekage, Pá, 2008-05-23 21:34 | Ninja už: 5842 dní, Příspěvků: 204 | Autor je: Prostý občan

kedy napises dalsi diel A hurá - nová mise na obzoru! kedy bude 15?

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Pá, 2008-05-23 21:38 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

po 14ce Laughing out loud teda jestli umim počítat Laughing out loud

[img][/img]

Obrázek uživatele Lady Kazekage
Vložil Lady Kazekage, Pá, 2008-05-23 21:20 | Ninja už: 5842 dní, Příspěvků: 204 | Autor je: Prostý občan

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JA UMRIEM NECHCE MI OTVORIT 14! BUDEM PLAKAT BUUUUUUUU Sad POMOOOOOOOOOOOOC PLEASE!

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Pá, 2008-05-23 20:39 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

áááá umřu ! já chci 14ku ! áááá Laughing out loud

[img][/img]

Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, Pá, 2008-05-23 20:02 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

kuuuuurna, uz aby to bylo ta 14ka, nemuuuuzu se dockat!!!!

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele L.O.R.I.E.N
Vložil L.O.R.I.E.N, Pá, 2008-05-23 19:47 | Ninja už: 6223 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

Aktualizovat..aktualizovat..aktualizovat...aktualizovat..aktualizovat......Uaaaaaaaaa.. Bolí mě už prst a asi tu myš zachvíli vyškubnu z bedny, ale to je jen detajl..=oD

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Pá, 2008-05-23 18:51 | Ninja už: 5927 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Nezabíjet! další jsem právě teď odeslala, uf... Laughing out loud

Obrázek uživatele stajan
Vložil stajan, Pá, 2008-05-23 18:55 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 254 | Autor je: Prostý občan

Super!!!.....Už aby to tu bylo.

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Pá, 2008-05-23 19:02 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

tjn, ale je 7 Smiling takže snad za chvíli bude Cool

[img][/img]

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Pá, 2008-05-23 13:12 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Chce to další komentík...prostě supr! Fakt, jako vždy!!!Smiling Už se těším na další:-D

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Pá, 2008-05-23 13:00 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

hele Smiling už je pátek Smiling stíháš to dneska ? Smiling

[img][/img]

Obrázek uživatele Aisu-san
Vložil Aisu-san, Pá, 2008-05-23 14:35 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 137 | Autor je: Prostý občan

dobra otazka.

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Pá, 2008-05-23 14:38 | Ninja už: 5927 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Ale jo, už jen asi půl stránky a mám hotovo Laughing out loud teda čtrnáctku, poslední (zatím) díl to ještě není...

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Pá, 2008-05-23 15:46 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

jenom aby to dobře dopadlo Smiling a s tim že to usekneš v nejlepším sme už smíření Laughing out loud

[img][/img]

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Pá, 2008-05-23 15:50 | Ninja už: 5927 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

To byste měli Laughing out loud No, snad se vám 14 bude líbit... je trochu divná, nevím... ale co, nebudu vykecávat a jdu ji raději pilně dopsat Laughing out loud

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Pá, 2008-05-23 15:53 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

dobře Laughing out loud držíme palce aby se ti při tom nestal ňákej úraz Laughing out loud a v tys mohla dokončit misi Laughing out loud ( poslání 14. dílu ) Laughing out loud a dostavět ten proti atamovej kryt Laughing out loud

[img][/img]

Obrázek uživatele Aisu-san
Vložil Aisu-san, Pá, 2008-05-23 14:48 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 137 | Autor je: Prostý občan

nevadi ze to neni posledny diel, ale ze tu bude dalsi lebo zacinam dostavat abstinencne priznaky

Obrázek uživatele evica129
Vložil evica129 (bez ověření), Pá, 2008-05-23 14:42 | Ninja už: 19861 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

hojojojo uz sa nevem dockat tak ta naahm v klude aby si to dopisala ides my ti verime

Obrázek uživatele L.O.R.I.E.N
Vložil L.O.R.I.E.N, St, 2008-05-21 23:23 | Ninja už: 6223 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

tvl já asi chcípnu.....bez pokračování...bych to viděla tak za týden. Hej...=o( už si chystám i pohřební písen, mno uvidime.=oD

Obrázek uživatele Ziketan
Vložil Ziketan, St, 2008-05-21 09:03 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

Len 1 otazka kedy bude priblizne dalsi diel?


http://fairytail.name/

Obrázek uživatele ExequiaS
Vložil ExequiaS, St, 2008-05-21 13:49 | Ninja už: 6038 dní, Příspěvků: 155 | Autor je: Prostý občan

To je dobra otazka doufam ze co nejdriv...honem uz se nemuzu dockat Laughing out loud

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-05-21 13:51 | Ninja už: 5927 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Dobrá otázka... OK, pokusím se... do pátku to tady máte Laughing out loud