manga_preview
Boruto TBV 09

Elite Six - 8 kapitola - L2-Satake

Elite Six

Osmá kapitola

Naruto padl na kolena a Sasuke se připravil mu zasadit finální ránu. Revan okamžitě věděl co má dělat.

Pár pečetí „Hiraishin No Jutsu.“ (Technika Létajícího boha hromu)

Během vteřiny byl u Sasukeho a odrazil jeho útok mířený na Naruta, dokonce se mu podařilo sebrat Sasukemu dokumenty.

„Ty!“ zařval Sasuke a vrhl se na Revana. Jejich boj byl vyrovnaný, nakonec Sasuke zmizel.

Revan se podíval na nebe a zašeptal „Děkuji sensei.“

"Tahle technika..." hleděl nevěřícně Kakashi. "Jak? Kde ses to naučil?" Revan, stále hledící na nebe, po chvíli odpověděl..."Naučil mě ji Yondaime. Před malou chvílí."

"Co se ale stalo?" zeptal se po chvíli mlčení Ichigo. Revan pohledem přejel přes své druhy. "Byl jsem na hranici mezi světem živých... a říší Boha smrti. Čas tam ubíhá jinak... proto jsem měl dost času na cvičení té techniky. Byl tam Čtvrtý..." Opět nastalo hrobové ticho doplněné o udivené pohledy, než však bylo proraženo křikem blížících se nepřátel.

Kakashi, Sakura, Naruto, Luchia, Satake, Kotatko, Morituri, Revan a Ichigo... těchto pár odvážných teď opět stálo proti ohromné přesile.... Jako ohromná řvoucí řeka se Zvuční hnali na naši skupinu. První linie padla pod náporem smrtelně silných útoků. Pak se nepřátelé rozmístili. "Rozdělte si je!" křikl Kakashi a jeho sharingan zkoumal každý detail. "Ano! Jdem na to!"

Naruto vyvolal nějaké ty klony, stejně tak Luchia, a armáda blonďáků a blondýn se začala řezat se zvučnýma. Byl to neuvěřitelně kuriózní pohled. Naruto posléze zformoval Oodama Rasengan, kterým vyryl lajnu do zástupu nepřátel dlouhou asi 200 metrů. Jak po dopadu meteoru.

Nastala mohutná detonace a prach zakryl okolí. Kotatko a Morituri se v tom vyžívaly, protože díky prachu mohly bezpečně masakrovat houfy zlořádů. Pro přiblížení.... Zvučný se rozhlíží v tom prachu kolem sebe s snaží se zorientovat v bitevní vřavě. Najednou uslyší zvuk, otočí se... a místo ninji se tu válí jen krvavé torzo... To muselo u Zvučných docela "pozvednout" morálku.

Satake se proplétal mezi nepřáteli s neuvěřitelnou lehkostí a rozdával smrtící údery, jež nebyly ani tak silné, jako byly přesné a nabité chakrou. Jakmile se přihnal do středu nepřítel, tak..." Hakke Hyaku Nijuuha Shou (128 ran) !" efekt byl ničivý. "Hakkeshou Dai Kaiten!" Po tomto útoku stála Satake uprostřed volného prostranství... dokonce i bez trávy. Revan neměl problémy, protože díky té nové technice si ho prakticky nikdo ani nevšiml. Teda až na to, že sem tam někdo padl mrtev k zemi. To se pak hajzlíci divili, kde se u jejich kolegů vzaly ty řezné a bodné rány.

Poslední dvojici tvořili Ichigo se Sakurou, jejíž brutální síla drtila vše. Ichigův meč byl již zbarven do ruda, ale pořád to bylo málo. A Sakura mu nahrávala tím, že mlátila do země a bourala Zvučné jako kuželky. Ichigo tam potom jen pobíhal a aranžoval po okolí mrtvolky a jejich končetiny.

Po chvíli boje byl pohled na bojiště srovnatelná s kteroukoliv jinou válkou. Všude byli mrtví, na některých místech plápolaly ohně... byl na to smutný pohled. Na obloze se zatáhlo a začalo pršet. Najednou všem došlo, kolik životů bylo zmařeno kvůli Orochimarovi a jeho touze po větší moci. Vždyť většina těch mužů tady ani nevěděla, pro co bojují. Ale hlavní bylo splnit misi... a to také udělali.

Cesta zpět do Konohy probíhala tiše pouze za bubnování kapek deště, jež se pomalu začínal měnit v liják. Byli by se schovali do skrýše ve stromě, ale nechtěli nic riskovat, když je Sasuke ještě naživu. Cesta utíkala pomalu. Hustý déšť bodal do obličejů a ztěžoval oblečení. Navíc měnil okolní světlo a barvy na nevlídnou šeď, což na náladě nepřidalo. Všem se hlavami honily stejné myšlenky... představa teplého jídla a suchých šatů... a také vysvětlení Revanova záhadného vidění.

"Hej... Revane." řekl Kakashi přes hustý déšť. "Říkal sensei ještě něco? Něco, co bych měl vědět?" Revan neznatelně kývnul. "Až ve vesnici. Teď to nemůžu rozebírat." Kakashi pohledem zbloudil k Narutovi a Satake si toho všiml. Nic však neřekl. Měl jiné starosti. Později se přece jen ozval, ale v jiné záležitosti. "Kotatko, Morituri... jakmile se dostaneme do Konohy, musíte se dostavit k Tsunade. Potřebuje s vámi projednat váš pobyt ve vesnici." Obě kývly a tak se Satake obrátil ještě na Ichiga. "Ty se vracíš do Soul Society?" "Jo... stejně už tu nemám žádnou práci." "Kdybychom tě potřebovali, je možno tě nějak kontaktovat? " "Revan ví jak na to... a tobě to říkat nebudu". Škodolibě se ušklíbl. Satake nahodil znechuceny vyraz: "Já tě o něco takového ani nežádal... a kdybych měl, to radši umřu." Tato malá slovní šťouchanice pozvedla náladu ve skupině až ke Konoze.

Jakmile dorazili, u brány se rozdělili.... Revan se vydal uvést Kotatko a Morituri k Tsunade a zároveň jí chtěl předat ty dokumenty. Satake jen zamával a zmizel neznámo kam. Ichigo zmizel do Sou Society a Luchia se taky vytratila... už delší dobu nebyla doma a potřebovala si dát pořádnou sprchu. To platilo i pro tým Kakashi... tedy až na jeho velitele, který měl objednané lístky na filmovou verzi Itcha Itcha Tacticsu.

Po chvíli--->

"Cože? Sasuke tam byl taky a vy ho nechali prchnout??!" zahřměla Tsunade. "Hlavním cílem mise byly ty dokumenty a ne Uchihovic kluk" bránil se Revan. Tsunade ho probodávala pohledem. Po chvíli napínavého mlčení řekla: "Tak tedy... zítra vezmeš tým a půjdete ho zajmout. Už mě to opravdu nebaví...." Revan kývnul a zmizel. "Tsunade se podívala ke dvěma dívčinám sedícím hned vedle. "Tak tedy vy dvě. Rozhodla jsem se, po delším uvažování, že..."

5
Průměr: 5 (16 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kishi-chan
Vložil Kishi-chan, Pá, 2011-12-30 10:53 | Ninja už: 4687 dní, Příspěvků: 169 | Autor je: Prostý občan

Heh...ty umíš napínat Eye-wink

Watakushi no namae wa Mangetsu Kishiko to moshimasu.
Watashi no shumi wa anime to manga desu.
Kaimono, tomodachi to kazoku ga suki desu.
Dozo yoroshiku, onegai shimasu. n_n

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-06-13 17:40 | Ninja už: 5552 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Skvělé.

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, St, 2008-06-04 21:05 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

To je super!!!

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, St, 2008-04-16 14:41 | Ninja už: 5931 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

To je super!!!

NYOHOHOHOO~