manga_preview
Boruto TBV 09

Návrat do Konohy 5 let uplynulo 2. část

Pokud jste nečetli první část tak si ju bežte rychle přečíst protože to docela navazuje :)

Naruto pootevřel oči aby zjistil co se děje, ale když mu do nich zazářila zářivka opět je rychle zavřel a pokoušel se přiviknout oslnivému světlu zářivky. Když si konečně přivikl uslyšel velice známý hlas jak říká "ten muž má dvě zlomené žebra a rozbitou hlavu" chvíli vzpomínal a po chvíli poznal že tento hlas patří Sakuře. Druhý hlas o dost jemější se ptal "jak se mu to všechno stalo?" a Sakura začala vysvětlovat "když se pokoušel vlézt do toho okna tak se pod ním zlomila větev, on dopadl hlavou na kámen a pak na něj zbytek větve spadl přičemž mu zlomil dvě žebra",
po chvíli ticha ze sebe konečně Naruto otevřel s úsilím ústa "S-Saku-ra?" a Sakura s další postavou se na něj podívaly. SJeště chvíli tam Naruto ležel a pak se Sakura zeptala "odkud jste pane?" (nepoznala Naruta protože při nárazu hlavou na kámen mu zpadla čelenka a ztratila se, také měl Naruto teď delší vlasy jako míval Yondaime). Naruto po chvilce úsilí ze sebe vydal "N-Naruto", obě postavy se teď nahly blíž a Sakura se zeptala "vy víte něco o Narutovi?", a Naruto jež se na nic víc nezmohl pouze přikývl a opět usnul.
Další den přišla Sakura do pokoje kde byl Naruto a opět se ho vyptávala co je zač. Naruto již teď bez problémů odpověděl "to jsem já Sakuro, Naruto přeci!" a usmál se na ni. Sakura odhodila bloček se zápisky a objala Naruta tak silně div mu jeho čerstvě zahojená žebra znovu nepraskla. Když ho konečně Sakura pustila uvyděl v jejím obličeji slzy štěstí a když se zeptal "proč pláčeš Sakuro?" tak mu se vzlyky odpověděla "my-mysleli jsme si že-že jsi mrtvý"
a opět pohlédla na Naruta, usmála se a opět ho objala, ale tentokrát už pouze kamarádsky. Po pár hodinách se to rozneslo po Konoze a mezi prvníma přišel za Narutem Shikamaru, Ino a Chouji. přisedli si k němu na postel, povídaly se co se za ty roky událo a jedly u toho chipsy který donesl Chouji.
Když se rozloučili tak za Narutem přišel Kakashi "nazdar Naruto" pousmál se Kakashi "dobrý den sensei", "notak neblbni Naruto, já už dávno nejsem tvůj sensei, už je ti 20 a seš už samostatný nebo si to snad nepamatuješ?" a opět se na Naruto pousmál. Pak Kakashi vytáhl černou krabičku a podal ji Narutovi se slovy "oetvři to, dal mi to tvůj otec abych ti to předal až bude vhodná chvíle"
Naruto nedočkavě otevřel krabičku a vytáhl z ní čelenku listové s dlouhými pásky podobné jako měl dřív ale zevnitř na nich bylo zlatým písmem na černé pásce napsáno "Yondaime" Naruto si ji chvíli prohlýžel a pak si ji uvázal kolem hlavy. Kakashi se na Naruta podíval a v duchu si řekl jsi stejný jako tvůj otec...Naruto.
Pak se Kakashi otočil zvedl ruku na náznak pozdravu a zmizel v hustém bílém dýmu. Opět klaply dveře a v nich teď stála krásná dívka s tmavě modrýmy vlasy které jí vlály podél těla až na záda. Naruto tiše hlesl "Hinata?" a Hinata se k němu rozběhla sedla si vedle něj na postel a začla Naruta líbat. Když Hinata konečně Naruta pustila tak ho objala a s pláčem mu do ucha tiše zašeptala "věděla jsem že se vrátíš Naruto" a opět ho políbila.
Najednou do místnosti vešla Sakura a chvíli počkala až si jí ti dva všimli a konečně se přestali líbat pak řekla "měl bys odpočívat Naruto" a Hinata Narutovi dala naposledy pusu a odešla. Naruto si opět lehl napostel a zamyslel se nad tím co se právě odehrálo.
Druhý den když přišla Sakura do Narutova pokoje tak s hrůzo zjistila že tam není, ovšem když uviděla Naruta venku před nemocnicí jak trénoval Kage Bunshin ulevilo se jí. Vzpoměla si totiž že má v sobě Naruto devítiocasého démona díky kterému se léčí rychleji než normální člověk. Chvíli ho tam Sakura pozorovala a všimla si že tam teď Naruto stál asi 5m před stromem a soustředí svou chakru, Naruto otevřel oči a Sakura sledovala jak jeho chakra proudí z jeho rukou. Naruto se postavil na ruce a vyšplhal po rukou na strom a když vysel ze spod větvě tak Sakura sledovala jak Naruto soustředí chakru i do nohou což je velmi obtížné soustředit chakru do čtyř končetin které jsou od sebe tak vzdálené a po chvíli už Naruto nevysel za ruce nýbrže za nohy hlavou dolů. Sakura tam jen stála a užasle sledovala Naruta jak se za těch 5 let co tu nebyl zlepšil.

4.88
Průměr: 4.9 (50 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kishi-chan
Vložil Kishi-chan, Ne, 2012-01-01 22:43 | Ninja už: 4689 dní, Příspěvků: 169 | Autor je: Prostý občan

Kdepak je ta stydlivá Hinata? xD Suprovýý

Watakushi no namae wa Mangetsu Kishiko to moshimasu.
Watashi no shumi wa anime to manga desu.
Kaimono, tomodachi to kazoku ga suki desu.
Dozo yoroshiku, onegai shimasu. n_n

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Pá, 2008-07-04 21:45 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

Mne sa to tak veľmi páááááááááááči..... SUGOI!!!

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Pá, 2008-04-04 14:32 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Supeeeer!!!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2008-03-30 13:21 | Ninja už: 6207 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super

Obrázek uživatele Lan
Vložil Lan, Pá, 2008-03-21 22:42 | Ninja už: 6080 dní, Příspěvků: 156 | Autor je: Prostý občan

To je takový romantický že sem si to chvílemi ani nemohla číst!Je to žůžo! Laughing out loud

Looosers.