manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto Potter (1) a kámen chytrolína

A máme tu parodii na Harryho Pottera, kterou jsem napsala já osobně ×) Tak si můžete počíst, nebo i hodit komentář

Určitě jste slyšeli ten slavný příběh, jak zlý černokněžník Orochimaru svými divnými hadími spelly chladně zamordoval rodiče mladého chlapce – Naruta Pottera. Když skončil smuteční čas, rozhodla se ředitelka Školy čár a fuků – Tsunade, že je na čase najít chlapcovi adoptivní rodiče. Po zdlouhavém překecávání se Tsunade deBrumbál rozhodla sejít s Temari McGonagalovou pod matným světlem nočních lamp, u Narutova náhradního domova.
Najednou na sandboardu přijel Gaara – na zádech měl nůši a v ní nesl Naruta, který zařezával a chrápal, až lampy praskaly. Klíčník a šafář v jedné osobě položil dítě před dveře, kde bylo ozdobným písmem napsáno Pein a Konan. „Už teď je lituju,“ povzdechla si Temari, proměnila se v lasičku a utekla. Tsunade zašermovala hůlkou a taky zmizela, Gaara si to odvalil na svojem prkně.

„Naruto, přestaň chrápat! Už zase jsi mi rozflákala lahvičku s parfémem!“ zaječela Konan, vyletěla z koupelny a chrstla na Naruta kýbl vody. Ten byl už za ta léta proti ledové vodě imunní, takže se ani nevzbudil.
Z postele Naruta vytáhl až strejda Pein a donutil ho udělat snídani, kterou Naruto, stejně jako každé ráno, spálil. Kiba chroupal spálenou slaninu a nechápal, proč pořád musí Naruto pořád vařit.
„Héj, přede dveřma stojí nějakej skřet a chce mluvit s Narutem!“ Malý kluk s rozčepýřeným hárem přiběhl ke dveřím za svým adoptivním otcem a vyvaleně koukal na malého skřítka v potrhaném ohozu. „Nejsem skřet, jsem paskřítek rybničný předělaný na skřítka poštovního. Btw menuju se Neji a todle ti posílá Tsunade deBrumbál.“ Paskřítek rybničný předal Narutovi dopis a odešel.
Adresát dopis neobratně rozlepil a začal číst: „Milý Naruto Pottere… bla bla bla… v jedenáct hodin buď v hospodě Na rohu… ku*va, to je už za deset minut…“ Naruto vyběhl do patra, sbalil si paky a saky nechal doma, s hlasitým „ZDAREC!“ se hnal do restaurace Na rohu.

V hospodě Na rohu mezitím seděl Gaara a čekal na Naruta, kterému měl obstarat základní věci pro život na Škole čár a fuků slečny Tsunade deBrumbál. Naruto vklusal do místnosti, kde seděl jen Gaara.
„Dost že seš tady. Je čas učit se kouzlit, jdeme ti koupit zvíře, hůlku, plášť a tak něco,“ prohodil, popadl Naruta za kapucu a táhl ho směrem k utajené Přímé ulici.

Gaara se kriticky zadíval na Naruta, který táhl tři kufry, jeden batoh a ještě klec s liškou. Gaara zamával hůlčičkou svou a poslal Naruta na nádraží pět a půl.
Budoucí čaroděj nalezl do vlaku mezi prvními a díky jeho nepříčetné lišce si k němu do kupé nikdo nesedal. Až se najednou dveře otevřely a v nich se objevila velice zvláštní osoba. Vlasy podle kastrolu a obočí hustší než srst Narutovi lišky. „Máš tady volno?“
„Jo. Jak se jmenuješ?“ Kluk si sedl naproti Narutovi a cestou řekl: „Jsem Lee Weasley. Kdo jsi ty?“ „Naruto Potter.“ Leemu spadla tlama na zem, po chvilce si jí ale zaroloval, neboť to vypadalo blbě. „No, asi bych měl říct že mě těší.“

Do kupé přišla dívka s růžovými vlasy, v černém hábitu a s hůlkou za opaskem. „Čawte hoši, jsem Sakura Greangerová. Ty jsi Lee Weasley a ty budeš Naruto Potter.“ Narutova liška se posadila a zavrčela tak, že ani Pawkeye be se za to nestyděl. „Hele, slečinko informovaná, za chvíli se vystupuje.“řekla liška, odemkla si klec a někam odběhla. Všichni se za ní dlouho koukali.

Temari shlížela prvňáky pohledem ostřejším než krahujec. „Fajn, mrňata. Teď pujdete tady za tyhle velký vrata, nebudete si sedat ke stolům a počkáte, co vám ředitelka řekne. Nějaké dotazy?“ Učitelka zaříkávání, bo takého nějakého nesmyslu dveře otevřela a prvňáci si to valili mezerou mezi stoly.
Všichni zasedli – teda až na prvňáky – ke stolu, Tsunade deBrumbál cinkla lžičkou o sklenici, ale to už profesor na lektvary a vůdce zmijozelské koleje, Itachi Snape, konstatoval další zničený pohár. „Takže. Vítám všechny, kteří se dostavili do mojí skromné školy. Jako vždycky bude řazení do kolejí, potom osvětlení školního řádu a nakonec se budete moct nadlábnout.
Takže, profesorka Temari McGonagalová přečte vaše jméno, vy dřepkinsnete tady na tu stoličku a počkáte, až vám na hlavu posadí údajně moudrý klobouk. Ten vám řekne, k jakýmu stolu si sednete, a jakou kolej budete připravovat o body. Tak šup, už mám hlad.“
Profesorka vyškubla Itachimu seznam prvňáků a dala se do rozmisťování. „Sasuke Malfoy!“ Na stoličku se posadil kluk s ulízaným účesem a sadistickým výrazem ve tváři. „Nééé, dalšího Malfoye né, ať si jde sednout k těm šmejdům ze Zmijozelu.“ Sasuke se zase zvednul a sednul si ke stolu se zeleným ubrusem.
„Naruto Potter.“ Všichni ztichli – kdo by taky neznal toho kluka, kterej přežil Oroksichtovo čáry máry fukování. I přišel a sesunul se na stoličku. „Na to, že o tobě každej mluví, nejsi nic moc, kluku. Ty budeš připravovat o body Nebelvír, ten stůl s červeno-zlatým ubrusem.“utrousil na půl mluvícího otvoru klobouk.
Sakura, jedna z těch důležitějších postav taky táhla do Nebelvíru a Lee teda nakonec taky. „Hej Naruto, chci ti představit svoje bráchy – tohle je Shikamaru a tohle Shino.“ Blonďák mávnul. „Mě už znáte, celkem mě těší.“ Pak Tsunade vysvětlovala onen školní řád, co měl víc bodů než Danieeru při písemce z dějepisu. A pak byla hostina, Naruto a Lee se nacpali tak, že se sotva dobelhali do věže svojí koleje.

Ráno slavnostně začalo vyučování. Lidé z Nebelvíru a Zmijozelu byli děsně happy, když zjistili že mají drtivou většinu hodin spolu. První hodina byly magické formule s panem profesorem Deidarou Kratiknotem. Začalo typické okecávání jedné jednoduché formulky a hned už to měli všichni zkoušet.
Sakura pomocí svojí formulky odrovnala Leeho a chudák Konohamaru Longbothom zvedl sebe místo pírka. Všichni třídu opustili v bujaré náladě a užili si zbytek vyučování.
Pak přišla hodina létání na mopech. Žáci stáli ve dvou řadách, vedle sebe mopy a chtěli si začít povídat, když v tom přiletěla na svém soukromém mopu jejich učitelka – Anko. Krátce vysvětlila, co mají dělat a hned nato odletěla něco vyřídit.
Najednou před Naruta přiletěl Sasuke. „Hej Pottere. Vsadím se s tebou o kilo, že v letu kolem hřiště budu lepší jak ty.“ Naruto, jest velice hrdý, sázku přijal a závod si s ním dal. Když to skončilo nerozhodně, pár lidí ze Zmijozelu začalo spekulovat, že vyhrál Sasuke, a tak si dali ještě jedno kolečko.
To už ale přiletěla Anko a shodila mladého Malfoye z koštěte. „Pottere, vaše nadání je až záhadné. Jestli projdete dopingovou zkouškou, vezmu vás jako chytače na famfrpál. Díky za pozornost, můžete popadat z mopů a jít se najíst.“

Lee a Naruto hráli vytrvale kouzelnické šachy, avšak Narutovi se moc nedařilo. „Hele, my dneska neměli lektvary.“zajásal Naruto a ani si nevšiml, že má zase šach mat. Sakura kukla do rozvrhu: „Těš se, zítra máme dvojhodinovku se Zmijozelem.“
Najednou do místnosti vběhla Narutova liška a hodila po Narutovi balík, který ho srazil ze sedátka na dlaždice. I rozbalil Naruto balík a co nevidí – Hypermop 2000. Neboť se blížily Vánoce, předpokládal, že jakási dobrá duše mu to poslala, neboť teta Konan a strejda Pein by se na nic takého nezmohli.

Další den se Naruto dozvěděl, že prošel dopingovou zkouškou a stal se chytačem družstva Nebelvíru. Lee z toho byl úplně na větvi, protože po poslední hodině měl být už dlouho slibovaný zápas Nebelvír vs. Zmijozel komentovaný Hidanem.
Trojice malých prvňáčků se vydala na poslední dvě hodiny toho dne – lektvary. Itachi Snape byl neobávanější učitel na škole a hlavní boss Zmijozelu. Dokonce ani Sasuke mu neodmlouval.
Itachi si přejel rukou přes obličej. „Bože… teda Pottere, kolikrát vám mám říkat: používejte váhu! To jste úplně blbej nebo co?“ Nafackoval Narutovi a vydal se na obhlídku ostatních kotlíků. Při pohledu na Sasukeho málem zešílel. „Tak a dost! Malfoy, padejte za dveře!“ „Ale…“ začal Sasuke, to už ho ale učitel lektvarů vystrčil ze dveří. „A budete za dveřma až do konce hodiny!“ Naruto si povzdechl. „Šťastlivec…“ Profesor zařval přes celou třídu: „Potter za dveře!“ a už byl venku i Naruto.
„Za to můžeš ty!“ zavrčel Naruto a chystal se nafackovat zmijozelskému spolužákovi. „Kdyby tě nevyhodil za dveře, nemusel bych tady být s tebou!“ Zpoza dveří se ozval hlas profesora: „Ztichněte, snažím se učit!“

Hodina skončila a všichni se hnali na famfrpál a nedbaly na upozornění pánů profesorů a paní profesorek, že by se měli najíst.
Naruto přisvištěl na svém Hypermopu 2000, plně obeznámen s rolí chytače. Když však zjistil, že chytač Zmijozelu je Sasuke, málem spadl přímo mezi diváky. Byly vypuštěny šecky míče a zápas se rozjel.
„Camrálu se zmocňuje Zmijozel a střílí – máme tu první gól.“ Hidan se dramaticky odmlčel a sehnul se, když těsně kolem něj proletěl potlouk. „Hej, co děláte? Od čeho jsou odpalovači?“ Temari vrazila Hidanovi pohlavek. „Komentuješ zápas, blbče.“
Shikamaru vší silou poslal potlouk a srazil jednoho zmijozelského nadhazovače. „Tak to byla drtivá rána. A támhle jsou chytači, kteří se přímo rvou o zlatonku! Momentálně vítězí Naruto Potter, ale Sasuke Malfoy mu nafackoval a už už chytá zlatonku… ale co tu máme? Shino srazil Sasukeho potloukem a Naruto vítězí! Zápas končí výhrou Nebelvíru.“
Zvedla se mexická vlna a fanoušci Zmijozelu začali nespokojeně remcat. Naruto odletěl na svém Hypermopu 2000, převlékl se a šel si číst do knihovny. Nedlouho po něm si to do knihovny přivalili aji Sakura a Lee. Společně zkoumali spisy, staré jak paní ředitelka.
„Mít tak kámen chytrolína, odprásknul bych Sasukeho a přinutil Snapea, aby dal výpověď.“povzdychl si Naruto a v bublině nad hlavou mu naskočila vize. „Slyšel jsem, že je tady někde ve škole. Tam někde ve sklepení, kde se po nocích toulá náměsíčnej učitel na lektvary.“ Naruto vyskočil na nohy. „Vezmi foťák, já vezmu neviditelnej plášť co mi věnovala říďa deBrumbál a půjdeme na lov kamene chytrolína a fotek pana profesora.“
Večer tedy Lee a Naruto nešli spát, ale popadli skrývající plášť, foťák typu Canon 25,36 a cupitali do sklepení. Hned za rohem slyšeli kroky a ejhle – on to byl pan profesor Itachi Snape. Oba kluci ho rychle vyfotili a začali systematicky prohledávat sklepení. Štrachali zrovna v kabinetě pana profesora, když tu Naruto objevil lísteček.
„Asi hledáte kámen chytrolína. Běžte za zakázané dveře.“ Lee se opřel o poličku, až z ní spadalo několik lektvarů. „To je skvělý, zakázaných dveří je tu hafo.“ Místnost ozářilo jasné světlo, to Naruta osvítil sám Bůh a vnukl mu nápad. „Ale v Gaarovo domečku je ještě nějakej tajnej vchod do školního podzemí, tak honem než se rozední.“ Klid Naruto, je teprve půlnoc.
Vkradli se do Gaarova domečku a hledali jako psi vycvičení na hledání drog. Naruto najednou objevil onen tajný poklop a oba vlezli dovnitř a bloudili chodbami, které by snad zmátly i bludičku – a ty ze Školy čár a fuků slečny Tsunade deBrumbál měly s blouděním sakramentské zkušenosti.
I vylezli hoši v nějakém prapodivném sále. Po stěnách se táhly záhadné nápisy psané azbukou a na konci chodby se tyčily obrovské dveře, zdobené velkou kresbou čehosi záhadného.
Lee se rozeběhnul a zakřičel nejasnou latinskou formulku, asi ‚Expeliarmus!‘ a dveře… se ani nepohly. „To by chtělo Sakuru, to je taká šprtka že by si s tím poradila.“povzdychl si Naruto a Lee metal jedno zaklínadlo za druhým. Nakonec se jim povedlo se přes dveře dostat a tak pokračovali dál.
„Křížovka… na zemi? No to potěš pandu.“ Naruto i Lee popadli křídy z rohu místnosti a začali vyplňovat zemní luštěnku.
Jen co chlapci dokázali vyluštit onu křížovku, která byla krkolomnější než cesta na vrchol K2, otevřely se další dveře a před nimi byl onen kámen chytrolína. I vzali ho a najednou se začalo všechno hroutit a kluci zdrhali jak lidi v Arabských emirátech před sebevražedným bombistou.
Nedbali na to, že vzbudili Gaaru a rychle zmizeli do svých nadýchaných postelí. Naruto rychle skoval kámen do kufru a zamkl na tři západy a složitý číselný kód. Rozhodli se, že o kameni chytrolína nikomu neřeknou. Jen tak preventivně.

Všichni do sebe cpali vydatnou snídani a Rubeus Gaara neustále přemýšlel, co dělali Naruto a Lee v jeho domečku. Profesor Itachi měl pocit, že se mu zdálo, jak ho někdo fotil. Od Nebelvírského stolu, hlavně v blízkosti Pottera a Weasleyho, zněl hlasitý smích. Dokonce i Malfoy junior se smál.
Snídaně skončila a vyučování naším Nebelvírským študentům, naději vlasti, právě začalo Obranou proti černé magii, kterou s nimi měl pan profesor Kakashi Loghart, mezi studenty nazýván Kákneš si.
Ukázal dětičkám pár kouzel a pak vyzval Sakuru a Leeho, ať si to spolu rozdají. Sakura s jasnou převahou vyhrála a kluci se na ní se zájmem dívali. Naruto vzal Leeho, hodil si ho na ramena a že ho odnese na pokoj.
Ale vy víte, že Lee jenom simuloval a kluci chtěli zkusit kámen chytrolína. Naruto se usilovně soustředil. „Chci, aby… aby… aby se Sasukemu rozbil mop a už nikdy nešel zpravit.“ Teď podal kámen Leemu. „Já chci, aby se do mě zamilovala Sakura.“
Jen co se vrátili, k Leemu přišla Sakura a začala se mu omlouvat, až se nakonec šli projít. Naruto se posmíval Sasukemu, který měl úplně rozbitý mop. A tak kluci získali jednu z nejmocnějších zbraní – kámen chytrolína.

Nenechte si ujít další díl: Naruto Potter a dívčí komnata

4.965515
Průměr: 5 (29 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mrs.Uchiha
Vložil Mrs.Uchiha, Pá, 2012-01-27 19:08 | Ninja už: 4526 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

úžasné!! Smiling létání na mopech mě dostalo... Laughing out loud


Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Čt, 2009-04-23 19:17 | Ninja už: 5787 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

dobrý nápada

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele staffsvk
Vložil staffsvk, Út, 2009-04-21 22:26 | Ninja už: 5629 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Prostý občan

fakt velmi dobre tesim sa na 2 diel

Obrázek uživatele Hyuuga-kun
Vložil Hyuuga-kun, Út, 2008-06-10 16:22 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

Dobry

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Ne, 2008-06-08 17:48 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

subeeeeeeeeeeeeeer Tsunade deBrumbal OMFG

Obrázek uživatele Rokubi no Raijuu
Vložil Rokubi no Raijuu (bez ověření), So, 2008-05-31 21:34 | Ninja už: 19861 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Sice dlouhý,ale total ujetý!!!GOOD!

Obrázek uživatele niggaso
Vložil niggaso, St, 2008-05-28 20:02 | Ninja už: 5843 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

hypermop 2000 to je lolec nebo věta:
jestli projes dopingovou skouskou tak te vezmu jako chytace

Obrázek uživatele hafikiller
Vložil hafikiller, Pá, 2008-05-16 11:48 | Ninja už: 6063 dní, Příspěvků: 56 | Autor je: Prostý občan

tywoeeee tak to je teda hafo narezzz loll "profesor kaknes si" to me dostalo Laughing out loud

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Út, 2008-05-13 12:57 | Ninja už: 6018 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

Ty woe tak s toho sem fakt nemohla Laughing out loud fakt hafec todle někdo nečte každej den!

Obrázek uživatele Kurio
Vložil Kurio, Ne, 2008-05-11 12:36 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 279 | Autor je: Prostý občan

drsný

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Pá, 2008-03-28 12:32 | Ninja už: 5927 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Jaj XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele dekura_
Vložil dekura_, So, 2008-03-22 11:05 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 76 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud to bylo husty...uz se tesim na 2 Smiling

Obrázek uživatele hiroki
Vložil hiroki, Čt, 2008-03-20 19:58 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

fakt supr mas talent

Obrázek uživatele Kawallo
Vložil Kawallo, Pá, 2008-03-21 16:48 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Prostý občan

wow wow wow nemam radaa parodiu ale toto je super

Obrázek uživatele Vitana
Vložil Vitana, Ne, 2008-03-16 10:32 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

Tak to je fakt dobry,nemuzu z toho...

Obrázek uživatele luboss101
Vložil luboss101, Po, 2008-03-03 15:43 | Ninja už: 6127 dní, Příspěvků: 47 | Autor je: Prostý občan

velice pekne a dobre spracovane su tam dobre odvecaky

Obrázek uživatele Kesidy
Vložil Kesidy, Čt, 2009-04-23 18:42 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 145 | Autor je: Prostý občan

waw si fakt dobrá ...Hypermop2000.....kákneš si....... nemožem Laughing out loud

Obrázek uživatele Hinata.Hyuuga
Vložil Hinata.Hyuuga, Pá, 2008-02-29 12:12 | Ninja už: 5997 dní, Příspěvků: 74 | Autor je: Prostý občan

je to vopravdu dobry......Laughing out loud musim rict ze asi musis mit velkou fantasii neco takoviho vymyslet....Laughing out loud

Obrázek uživatele Irmicka
Vložil Irmicka, Po, 2008-02-25 17:27 | Ninja už: 6211 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Prostý občan

The best! Já ztoho vůbe nemůžu....Hypermop 2000 Anbo tahle věta:
„Hele, slečinko informovaná, za chvíli se vystupuje.“řekla liška, odemkla si klec a někam odběhla.

Nothing is True and Everything is Permitted.
Bublina a zombie jsou krásná slova.

Obrázek uživatele Ten nejmensi
Vložil Ten nejmensi, Po, 2008-02-25 12:36 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 32 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud ja nemuzu Laughing out loud to je drsne Laughing out loud este ted se smeju Laughing out loud Laughing out loud

Mé povídky:

Jak se to vše vyvine Zde

Obrázek uživatele Akiyoshi-do
Vložil Akiyoshi-do, Ne, 2008-02-24 20:57 | Ninja už: 6145 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

Muhehe Laughing out loud...ja z teba nemôžem xD!
Je to super..."Hypermop":-D

stop trollin man!

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-02-24 18:26 | Ninja už: 6017 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

No to je krutý...Hypermop 2000...kdyby tohle zfilmovali, tak návštěvnost kin stoupne o 200% xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-02-24 16:51 | Ninja už: 6058 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

ha ha ha hypermop2000, naozaj je to celé výborné:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Tva-smrt
Vložil Tva-smrt, Ne, 2008-02-24 15:48 | Ninja už: 6048 dní, Příspěvků: 215 | Autor je: Prostý občan

lol

Obrázek uživatele Sashenka
Vložil Sashenka, Ne, 2008-02-24 13:09 | Ninja už: 6023 dní, Příspěvků: 616 | Autor je: Prostý občan

Jéžišmarjá..kam ty na to chodíš... Laughing out loud takové dobré vtipné a dlouhé povídky Laughing out loud
Lol teď jsem se dla do HP7...teď se mi ty výrazy budou plést s tvou parodií xDDD Laughing out loud

Obrázek uživatele Teny
Vložil Teny, So, 2008-02-23 20:45 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

super...

Obrázek uživatele Teny
Vložil Teny, So, 2008-02-23 20:46 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

no widiš jak sem z tebe pitomá ani neřikám svoje oblíbený slovo. ach jek sem to pitomá

Obrázek uživatele Ayashiki
Vložil Ayashiki, So, 2008-02-23 18:47 | Ninja už: 6059 dní, Příspěvků: 485 | Autor je: Prostý občan

Ešte viac ako niektoré pamätné hefty - Tsunade deBrmbál, líška Hedviga ale hlavne škriatok Neji - ma celkom pobavili niektoré české názvy.... Občas som si musela dosť turobvať mozog, čo je čo... Len tak pre poriadok: Camrál je tá červená lopta, že? Smiling Ale fakt mi niekto odpovedzte, rada by som vedieť, o čom vlastne čítam.
Inak, Gaara Hagrid ma dostal, Itachi Snape ma dorazil. Ale nič sa nevyrovnalo jazde na mope!!! Laughing out loud Júúúj, už aby tu bola dvojka!!

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, So, 2008-02-23 18:56 | Ninja už: 5940 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

jj, camrál je ten červenej velkej míč... jdu ze sebe dostat zase něco "vtipného", kdyby mi to trvalo, tak mě prosím neukamenujte Smiling

Obrázek uživatele nyaZzby
Vložil nyaZzby, So, 2008-02-23 15:38 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

Pecka.Sticking out tongue Už se těšim na další.