manga_preview
Boruto TBV 10

Epičtí sebevrazi; Aneb když má někdo sebevražedné sklony I - Interview s Haku

"Dámy a pánové zde ve studiu i u obrazovek, vítám vás v naší skvělé show Epičtí sebevrazi! Zdraví vás moderátorka Konan! Ano, dnes v přímém přenosu proběhne interview s naším prvním hostem, Haku! Ale ještě než začneme, poslechněte si pár slov od našeho sponzora," zakončila modrovlasá žena a usadila se na pohodlném křesle.
Celá Konoha se sešla u obrazovek, na kterých se právě objevil rudý mrak.
"S Akatsuki tam a zpátky, bijuu vám nebudou dělat vrásky! Spolupracujte s námi, udělejme svět mírumilovnější. Pořad vám přináší společnost Akatsuki, přejeme příjemné sledování," zazněl skutečně milý hlas vůdce Peina, přičemž stál ve skrýši před horou Gedo Mazou s palcem nahoru a v pozadí na všech deseti prstech ostatní, usmívající se členové.
Všichni Konožčané a dokonce i všichni ostatní lidé z celého světa napjatě sledovali obrazovky. Jen Orochimaru ve své skrýši frustrovaně sledoval Óčko s tím, že nebude podporovat konkurenci. Sám totiž točí show: Extreme makeover: We have a new body! Žel, tento pořad se vysílá pouze a výhradně na ZT1 (Zvučná televize) v jednu hodinu ranní. Není tedy divu, že sledovanost je minimální (Ovšem ale stále se najdou věrní fanoušci jako Kabuto nebo Sasuke), ale Orochimaru tímto získal novou mučící techniku. Svůj pořad oběti pouští tak dlouho pořád dokola, dokud mu vyslýchaný neřekne vše co ví.
"A jsme zpátky! Vedle mě můžete vidět mladého Haku. Prosím, zamávej do kamery a i do hlediště, prosím," pobídla ho modrovlasá a tak tedy černovlasý kývl směrem do hlediště, kde se rozběsnilo davové šílenství. Fanoušci pozvedli transparenty a z davu vyčnívalo i cosi žlutého s křikem: "Milujeme tě, Haku!" Ano, na první díl této show dorazila i byznysová star Naruto.
"Takže, mladý příteli. Co přesně tě vedlo k sebevraždě?" začala Konan se základní otázkou a přehodila nohu přes nohu, pomalu usrkla vodu ze sklenice.
"To máte tak," začal s rozmyslem Haku. "Mám Kekkei Genkai. Můj otec to zjistil a tak-"
"Prosím, Haku, nyní nejedeme podle scénáře. Řekni pravý důvod," skočila mu do řeči modrovlasá.
"Tak tedy k věci. Je to jednoduše tak, že jsem měl milující rodiče. Řádná válka nikdy nebyla a všichni ěm za moji Kekkei milovali. Jenomže já se zrodil k životu u Zabuzy-san. Ani nevíte, jak mne těšilo ubližovat lidem! Se Zabuzou jsem konečně našel smysl života."
V jevišti to zašumělo. "Fůůůůj, Haku, fůůůůůůj!" ozval se nějaký černovlasý mladík. Všichni kolem se na něj otočili. "No co?" odfrkl si mladý Uchiha.
"A proč jsi se pro něj obětoval?"
"Já a obětovat? To byla surová vražda madam! Zabuza chytil Kakashiho v genjutsu a pak, díky technice problesknutí se dostal ke mě, vzal mě a vrátil se na místo. Poté nechal Kakashiho aby mne surově probodl chidori!" naštval se Haku a rozzlobeně převrhl sklenici vody. Ze zákulisí to vše sledoval na míru rozzuřený Kisame.
"Co si jako myslí?! Takové plýtvání!" utrosuil Kisame a pokynul Hidanovi, že je jeho čas. Ten tedy vběhl na scénu a ladně před Hakua položil sklenici s novou vodou. Krásně se usmál a jen pošeptal: "Ooo, kéž by jsi tak mrtvý zůstal..." a poté zase vykročil do zákulisí.
V jevišti začal kdosi zuřivě tleskat a ano, nebyl to nikdo jiný než Sarutobi Asuma! "Nádhera, nádhera!" vykřikl a postavil se. Tak tedy učinili všichni po jeho vzoru, i v Konoze všichni pokyvovali hlavami. Všichni věděli, že Asuma je Hidanův největší fanoušek a litovali Shikamara, protože ten, sedíc v koutě s kapesníky, pofňukával, že by také chtěl někdy Hidana vidět naživo.
"Ale to je hrozné Haku! Jak ses k tomuto postavil?"
"Vykonal jsem svou pomstu, takže skvělé. Gatou mě měl až příliš rád a když viděl, jak jsem skončil, dal Zabuzovi co proto." Haku se úchvatně usmál a v jevišti se lidé zase roztleskali.
"A jaký máš postoj vůči faktu, že jsi zase ožil?"
"Vidím v tom příležitost od základu změnit svůj život, začít znovu! Kariéru zloducha mám za sebou, uvažuji o tom, že začnu vyrábět mražáky a chladící boxy. Myslím, že tohle mi půjde ze všeho nejvíc!" Diváci se znovu zuřivě roztleskali.
Pouze jeden člověk v obecenstvu se začal vztekat. "Ach bože, co vy z mých postav děláte? Na toto vážně už nemám nervy, abyste věděli! Válka bude, válka! Pak už mi tady nebudete prznit charaktery! Jo, Madara se vrátí! Pak chci vidět, jak si bude Haku dělat mražáky!" rozčílil se muž a začal se prodírat ven. Všichni kdo jej slyšeli ho zuřivě vypískali se slovy:
"A už se nevracej! Takhle nám spoilerovat co se stane, fuj, že se nestydíš Kishimoto! Ať už tě tady ani nevidíme!"
Po takovémto výstupu si Konan kapesníkem otřela čelo. "Myslím, že budeme pokračovat. Haku, děkujeme, že jsi nám objasnil svou pravou osobnost. Máme pro tebe překvapení, speciálního hosta! Kdo to je, to se dozvíme po reklamě!" oznámila a na obrazovkách se objevila reklama. Všichni u televizních obrazovek začali okusovat rohy koberců, jak nemohli vydržet kdo že je ten speciální host. Sai si samým stresem pochutnal na svém inkoustu s tím, že je dobrý na nervy.
Choujimu po těch pěti minutách reklamy došli všechny životní zásoby brambůrek a tak spáchal atentát na Shina, ať mu okamžitě, opakuji OKAMŽITĚ, osmahne pár brouků nebo se zhroutí (Chouji podporuje broučí kuchyni), načež byl Shino donucen uprchnout do bezpečí i se svým rojem brouků a musel zasáhnout zapřísáhlý ochránce přírody Yamato. Po delším přesvědčování Shikamaru svolil a daroval Choujimu svou vlastní zásobu chipsů.
"A jsme zpět, dámy a pánové. Takže Haku, kdo si myslíš že bude speciální člověk, který se sám nabídl že zde zazpívá?"
"Já jen doufám že to není Eva a Vašek. Jakákoliv jiná možnost je dostačující," utrousil Haku a Kakuzu cítil, že to by mohla být příležitost pro jeho umělecký talent, ale než stihl přikráčet na jeviště, objevil se tam pravý speciální host.
"A ano, naším speciálním hostem není nikdo jiný, než Zabuza! Přivítejte ho!" a v jevišti se ozval burácivý potlesk. Gai měl co dělat aby udržel Kakashiho, který se chtěl vrhnout na pódium a obejmout starého kamaráda, nebo alespoň získat autogram pro Sakuru. Věděl, že je Zabuzovým velkým fanouškem.
Haku se nezmohl na slovo a tak začal Zabuza zpívat song od jeho oblíbence Michala Davida.
"Jen páááár přátel stačí mííít, co uměj za to vzííít! Tak zapři se a vstaaaaň a rváááát se nepřestaň," zakvílel Zabuza a musela zakročit ochranka a Zabuzu umlčet násilím.
"Ha-haha," zasmála se nervózně Konan. "Co na to říkáš Haku? Haku?" Ale po Hakuovi ani stopy. Podle všeho vyběhl ven za Zabuzou aby se mu pomstil za hrozný výkon a kdo ví, kde je jim konec. Haku začal vyrábět mrazáky a Zabuza se stal jeho osobním strážcem, jak se sám označil (Ten film je jeho nejoblíbenější).
"Tak, to bylo dnešní interview s Haku! Jak jsme se dozvěděli, Haku není jen tak ledajaký sebevrah a nyní míří na vrchol kariéry s domácími spotřebiči! Ano. Děkujeme, že jste sledovali dnešní první díl a doufám že shlédnete i další díl, jež vyjde příští čtvrtek a nenecháte si ujít našeho dalšího hosta – minuta překvapení – Namikaze Minata a jeho družku Uzumaki Kushinu! Nenechte si to ujít a nyní naviděnou!"
Hráli:
Konan
Haku
Zabuza

Hudba:
Zabuza
Kakuzu

Režie:
Guren

Kostýmy:
Uchiha Itachi

Mediální sponzor:
Akatsuki

Vyrobila televize Aka s.r.o v roce 2013.

Poznámky: 

Nikdy jsem nic střelenějšího nesepsala, ale už je to tak! napadlo mě to, když jsem přemýšlela nad tím jak všichni páchají sebevraždy. Nijak jsem to nepromýšlela a psalo se to samo. neměl a jsem v plánu udělat z Haku něco takového, ale stalo se to.
Myslím, že nápad není až tak hrozný a proto jsem to zveřejnila. takže pokud se vám to alespoň malinko líbilo, dejte hvězdičky a komentář by strašně potěšil ^^
Ps: Tuto celou kapitolovku chci věnovat Lukášovi, protože on mě pořád podporuje a navíc prostě je to Lukáš! Tahle celá povídka je pro něj ^^

5
Průměr: 5 (11 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Luke793id
Vložil Luke793id, Ne, 2013-03-31 21:03 | Ninja už: 4484 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Horší než odpad

OMG Laughing out loud tohle byla ta nejšílenější povídka z Naruta kterou jsem kdy četl a tak y sem se u toho pořádně zasmál Laughing out loud se těším na další díl jak se budou chvat Minato a Kushina Laughing out loud a díky za věnování Smiling

Obrázek uživatele Misuraki
Vložil Misuraki, Ne, 2013-03-31 16:31 | Ninja už: 4200 dní, Příspěvků: 112 | Autor je: Pěstitel rýže

Toto ma roztrhalo na kúsky hlavne reklama na akatsuky tak asi usievajúci sa členovia to znie skôr desivo ale milí hlásek strýčka Peina OMFJ Laughing out loud Kishimoto to jakse patří zabil Laughing out loud Inak gratulujem ti máš širšiu fan základňu než Orochimaru XD

Umenie je to čo ním spravíš ty, nie to čo hovoria druhý že to je!

Obrázek uživatele Ryuuka Uchiha
Vložil Ryuuka Uchiha, Ne, 2013-03-31 14:57 | Ninja už: 4094 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Pěstitel rýže

Bože! To je vážně dokonalý! U žádný jiný povídky, jsem se zatím tak nezasmála! Těším se na další! :'DDDD A teď mě omluvte, musim se jít nějak uklidnit...asi se počůrám smíchy! :'DDD

Čauko čauko!

Obrázek uživatele Brambora121
Vložil Brambora121, Ne, 2013-03-31 10:59 | Ninja už: 4189 dní, Příspěvků: 506 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Určitě máš pravdu, zatím jsi nic střelenějšího nenapsala.
Já se u toho hrozně smála. Bylo to skvělý! Laughing out loud
Jo, Kishimoto! Nespoileruj! Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud