manga_preview
Boruto TBV 09

Vykonej dobrou věc!

mise
Seberte odvahu a chuť a vykonejte v rámci mise něco hezkého a prospěšného.

Přinášíme vám se Senpai-samou misi, kterou by Naruto určitě ve svém dětství považoval za podřadnou a nehodnou pravého ninji a zatvářil by se kysele. A Kakashi by mu s nezúčastněným pohledem svého pravého oka odpověděl, že opak je pravdou Smiling! Správný shinobi se - zaprvé žádné výzvy neleká a za druhé je za každé situace ohleduplný ke svému okolí, přírodě a lidem. To je přece hlavní poslání správného shinobiho.


Pravidla mise:


Mise bude mít velmi volná pravidla a její splnění bude hodnoceno velice subjektivně. Výzva spočívá v tom, že si sami vymyslíte a navrhnete zadání. Po přihlášení do mise mi to zadání napíšete do komentáře pod misi, společně ho opravíme/doplníme a já vám ho schválím. Svůj navržený úkol pak splníte a předložíte mi nějaký důkaz o tom, že jste ho vykonali. Jedinou podmínkou je ta, že mise se nesmí plnit u počítače a s využitím internetu. Vyrazte do terénu ze svých pohodlíček u kompů a rozhlídněte se trochu kolem sebe. Vsadím boty, že hned narazíte na nějakou neplechu, nepořádek nebo nešťastné lidi – lidi v nesnázích. Abyste měli představu, jak na to jít, uvedu pár příkladů.

Misi bych např. uznala:

Za objevení neuklizených odpadků v přírodě, kde nemají co dělat. Jako důkaz můžete vyfotit místo před úklidem a po něm s tím, že nestačí sebrat dva poletující igeliťáky, ale pěkně vyčistit celý dlouhý zahnojený příkop nebo louku. Budu ráda, když se pak pochlubíte, co všechno jste našli vyhozené. Svého času jsem si vyrobila takový bodák ze dvou hřebíků a tyčky a šlo to naprosto luxusně napichovat a sbírat do pytle. Ve více lidech je to dokonce skvělá a užitečná zábava. Navíc hned tuto sobotu máte skvělou příležitost zapojit se do celosvětové a celorepublikové akce.
...
Pánům např. za průzkum, jak se chovají občané a hlavně občanky, když je v tramvaji či autobuse celý týden budete pouštět sednout a budete se obecně chovat jako vzorní gentlemani. Věděli jste, že jako pánové byste měli pouštět sednout každé děvče či ženu, nejen nemohoucí důchodce? Byly bychom se Senpai-samou hodně zvědavé, jestli vám dámy patřičně poděkují, když jim třeba otevřete dveře, pusíte je ve frontě před sebe, nebo jim jen tak uděláte radost kytičkou. Jako důkaz splnění si ráda poslechnu, jaké jste s tím měli peripetie a naopak pozitivní zkušenosti formou krátkého vyprávění v komentáři pod vaším zadáním.
...
Dalších námětů je opravdu nepřeberně a nechám na misi dostatečně dlouhý čas, abyste nemuseli spěchat. Promyslete to, koukejte se kolem sebe a zasáhněte v pravý čas. Určitě budete moci ve svém okolí pomoct i někomu neznámému v nesnázích. Ať už to bude slepý ve městě, stará paní s těžkými nákupy, dítě, co se ztratilo mamince, nebo třeba zmatený cizinec na nádraží. Třeba víte o nějakém dítěti, kterého si rodiče nevšímají a nemá si venku s kým hrát. Věnujte mu hodinku svého času. Velkou odvahu vyžaduje i zastat se slabšího spolužáka, když vidíte, že je mu neprávem ubližováno (nejen fyzicky).
...
V neposlední řadě můžete někomu udělat radost. Nejlépe úplně nečekanou. Aby to náročností mise odpovídalo ostatním úkolům, tak nestačí jen umýt doma jednou nádobí, to by měla být samozřejmost. Ale překvapit rodiče uklizeným bytem nebo potěšit starou nepříjemnou paní v sousedství upečeným koláčem – to už je jiná! Možností je neomezeně mnoho a budu čekat na Vaše zajímavé úkoly, které si na sebe vymyslíte a co všechno se rozhodnete napravit…

V zadání navrhněte i způsob, jakým byste splnění úkolu chtěli doložit, pobavíme se o tom. V případě pochybností o vaší čestnosti můžete očekávat i doplňující úkol. Žádné vymýšlení!

Fotky a další "důkazový" materiál v podobě obrázků nahrajte přes odkaz pod zadáním mise. Zkontrolujte si ve formuláři, jestli je vybraná správná mise.

Držím palce a nebojte se ničeho, jste přece správní ninžové!

Obrázek šťastně nalezené kočky Tory převzat z: http://nd01.jxs.cz/793/216/6510c7ce60_27998067_o2.jpg

6510c7ce60_27998067_o2.jpg
Datum ukončení mise: 
6. června 2019 (23.59.59)
Odměna za misi: 

Dobrý pocit sami ze sebe nelze ani kupou bodů, co získáte, vyvážit Eye-wink.

Info a pravidla: 
Pravidla misí, jejich seznam a další info zde: KONOHA MISE.
Pro mise je třeba být přihlášen.
Nindžové na této misi: 
Deidara - Senpai , Deidara_girl , greatgood , himiTsu , Juki.san , Kyell , Luci_ , Machiko Kiyoshi , Mai Niori , noleda , Pakamaru , Rahzel , Rival , samehada00 , Sayoko , UbožáčekL , Zekkir

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Pá, 2019-06-07 10:51 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Tak mise je ukončena. Chtěla bych poděkovat všem, co se to ní zapojili a seznámili nás s vašimi aktivitami, kterými se snažíte ostatním a svému okolí a krajině pomáhat. Moc si toho vážím a soudě podle ohlasů určitě nejen já. Je moc důležité, aby člověk občas nad svým každodenním jednáním zapřemýšlel, aby domýšlel důsledky, aby mu nebyla lhostejná nespravedlnost páchaná na ostatních a na věcech, co jsou nás všech. Pokud se v životě postavíme za správnou věc a dokážeme se omezit a uskrovnit pro obecný prospěch, budeme lepšími lidmi a určitě se nám to jednou vrátí. Tomu hluboce věřím.
Díky vám všem a přeju sílu do dalšího boje, protože víme, že misí to nekončí Eye-wink!
...
Juki.san - misi ti uznám i za dvě chobotničky, ale máš nefunkční odkaz. Pokud máš obrázek nahraný na jiném uložišti, tak musí být ve správném tvaru na to uložiště. Pokud ho máš u sebe v počítači, tak odkazy fungovat nebudou a musíš ho nahrát sem na Konohu do galerie (postup je v zadání). Oprav to co nejdříve, prosím. Stihla jsi to skutečně na poslední chvíli Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, So, 2019-06-08 07:04 | Ninja už: 2339 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Za seba sa chcem poďakovať, že si sa dala na vypísanie tejto misie, a tak nám umožnila lepšie sa spoznať, čomu sa venujeme, ako sa snažíme pomáhať.
Ďakujem všetkým, čo sa pridali. Majte dobrý život a buďte obdarení odvahou, nádejou a láskou.

Obrázek uživatele Juki.san
Vložil Juki.san, Čt, 2019-06-06 23:59 | Ninja už: 1835 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Posílám fotku háčkovaných chobotnic nakonec jsem stihla dvě.[img]20190606_234705.jpg

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2019-06-05 20:11 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

MISE ZÍTRA KONČÍ!
Pokud jsem náhodou někde v komentářích dosud nezareagovala na váš dotaz, neváhejte se připomenout. Jinak držím palce všem, co to mají nějak rozpracované, ať se to podaří dotáhnout, posouvat termín se určitě nebude.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, Út, 2019-06-04 22:46 | Ninja už: 2339 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Tak už aj ja mám svoju misiu, ktorej by som sa najradšej oblúkom vyhla. Odpčíva na dne krabice a má latinské meno Apus apus. Dala som kontakt na seba miestnemu veterinárovi a tak skoro každý rok ma to čaká, pretože záchranné stanice štátnej ochrany na slovensku existujú, ale nezachraňujú. S dospelými a zranenými je to najhoršie - nechcú väčšinou jesť a navyše človek vôbec nevie odhadnúť, či sa nenamáha zbytočne. Ale urobím čo je v mojich silách, a aj za nimi.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2019-06-05 10:18 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Takže ti dávají domů zraněná zvířata a ty se o ně jako laik a člověk z lidu staráš? To jde? Myslela jsem, že na toto jsou záchranné stanice specializované, školené a taky financované Puzzled Všechna čest tobě, jen mě to překvapilo...Smiling

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, St, 2019-06-05 23:40 | Ninja už: 2339 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Nie, všetky živočíchy nie. Konkrétne rorýsov. Sú to tak na kŕmenie náročné vtáky (prísny hmyzožravci), že sa o ne nik nechce starať. Tu na okolí je len jedna súkromná záchranná stanica, a tá ich vyslovene neprijíma - zo zásady. Takže ostávajú už len záchranné stanice Štátnej ochrany prírody, a tam to nefunguje (aj keď podľa vedenia áno - a to je najhoršie, lebo tak sa nemôže nič zmeniť). S chránenými živočíchmi môže laik manipulovať, keď má udelenú výnimku. Ja som ju mala, ale byrokracia je taká, že sa o ňu musí žiadať každý rok nanovo a robia okolo toho drahoty, tak už ju platnú nemám. Ale kto ma od nich nahlási, keď miestni pracovníci správy chránených území o mne vedia a nie raz mi už apusov poslali aj oni?
Teraz je to dospelý s opuchom oka po náraze. Musí sa mu vstrebať hematóm a dovtedy ho treba kŕmiť, aby neschudol. A to je každé dve hodiny. Najťažšie je, že dospelé už odmietajú kŕmenie, takže kŕmia nasilu a spracovanie živej potravy je dosť náročné, najmä na čas a financie, lebo platiť si to musím sama. Ak chceš, môžem sem dať jeho fotku.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2019-06-06 00:02 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ou, tak to je tedy zajímavé. Rorýs je náročný a výjimečný pták, to jsem o něm slyšela, ale nikdy jsem ho naživo neviděla. Pošli fotku, svůj úkol jsi splnila vloženým odkazem jinam, tak aspoň budeme mít od tebe příspěvek Smiling. A to vstáváš k němu i v noci a krmíš? A co konkrétně žere? A jak, proboha, ho násilím nutíš, aby papkal?

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, Pá, 2019-06-07 00:41 | Ninja už: 2339 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Ako píše Poštolka, určite si ho už počula, len o tom nevieš. Skús si vygoogliť "voice apus apus", alebo navštív stránku Xenocanto. Fotku pošlem, keď už bude vyzerať lepšie. Zatiaľ je ten opuch okolo oka taký rozsiahly, že oko úplne prekryl. A už to začalo aj hnisať. Liečba antibiotikami ešte aspoň 5. dní.
V noci netreba kŕmiť, oni inak vydržia bez potravy aj týždeň, dokonca od zhruba 23. dňa aj mláďatá, dokážu totiž hibernovať, ale stratil by príliš veľa váhy a síl, takže ho treba kŕmiť. A dospelé dobrovoľne zobák neotvoria. Musím to robiť nasilu jemným tlakom na čeľusť (čím mu samozrejme stláčam aj tú udretú stranu tváre). Krmivo sa pripravuje zo živého hmyzu, nemôže byť sušené. Takže to obnáša kŕmenie cvrčkami a mixovanými kostnými červami (to ako rybár asi poznáš). Je to všetko náročné na čas a na nervy, takže pred každou sezónou si vravím "prosím, tento rok nie, tento rok nech sú všetci v poriadku a mláďatá nech nevypadávajú (súvisí to so špecifickým spôsobom hniezdenia). Väčšinou moje prianie ale nevyjde. A sezóna mláďat ešte len začne...

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Čt, 2019-06-06 10:07 | Ninja už: 4203 dní, Příspěvků: 5855 | Autor je: ONLINE, Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, Pá, 2019-06-07 00:40 | Ninja už: 2339 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2019-06-06 13:22 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Machiko Kiyoshi
Vložil Machiko Kiyoshi, Po, 2019-06-03 20:20 | Ninja už: 2119 dní, Příspěvků: 45 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak jsem se na můj návrh čištění školních anylínek s prominutím vybodla. Brala jsem si je domů po 3 a pokaždé byly umyté anylínky k nepoznání od špinavých... Zato moje ruce až tak čisté nebyly Teeth. Přiznávám se, tohle zadání jsem tedy opravdu nesplnila. Chci se ale zeptat, není to dlouhodobé, ale dalo by se počítat (jistě, musela jsem se uvolnit ze školního vyučování) že jsem dnes pomáhala Káťe (majitelce koníků) pomáhat vozit děti? bylo jich řekněmě 40 a vozily jsme dvě. Při tom vedru no fujky Laughing out loud. Děti ale na konících vysmáté a spokojené.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2019-06-05 10:26 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Uznám to v případě, že pošleš jednak fotku těch anilinek (to byl tvůj vytyčený cíl a změnit ho bych ti neměla povolit, rozhodně ne pro banální důvod zašpinění se - existují přece rukavice) a taky fotku, jak vozíš dětičky. Je otázka, co tě to stálo, když jsi vlastně "utekla" ze školy. Dá se to totiž nahlížet ze dvou úhlů pohledu - buď jako příjemně strávený čas, protože škola je otrava, nebo jako peklo, že budeš muset dohánět školu ve svém volném čase. Pokud jsi zameškala fyziku nebo matematiku, je to jiné, než kdyby to byl tělocvik a výtvarka...

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Machiko Kiyoshi
Vložil Machiko Kiyoshi, Ne, 2019-06-09 20:10 | Ninja už: 2119 dní, Příspěvků: 45 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Už je sice konec mise, ale "dořešíme" to Laughing out loud. Fotku anilinek mám, klidně pošlu, ale fotku kde vozím asi neseženu, hledala jsem podle ústeckých školek, nenašla jsem. Mohu se zeptat majitelky na jmeno skolky a zkusím případně dohledat na netu. Samozřejmě nechci po Tobě aby si mi misi případně "uznala" protože už skončila, pravidla jsou jasná ale jen pro objasnění Smiling.

Obrázek uživatele Orihalcon
Vložil Orihalcon, Pá, 2019-05-31 00:22 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 799 | Autor je: Student Akademie

A tak se mi tento rok povedlo najít dalšího zatoulaného pejska (letos je to už čtvrtý), ale tentokrát se majitel nehlásí. Takový ňuník (přerostlý) postarší yorkšír se jménem Ben. Tak mu držte pěsti, ať má štěstí a najde třeba novou milující rodinu.
Díky

A zase to není tak dobrý skutek, abych se s ním hlásila, jenom pesanovi držte pěsti.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Pá, 2019-05-31 10:07 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Že ty je "nacházíš" uvázané u Billy Laughing out loud! Nee, dělám si legraci! Zatoulaní psi jsou velký problém. Otec dělá starostu ve vsi, která přiléhá k většímu městu. A v tom městě mají zřízený provizorní útulek, ale je věčně přeplněný. A v naší obci není nic. A když se zatoulá pes (třeba i z města) k nám (taky jich je obvykle tak 5 do roka), tak volají starostu, ať s tím něco dělá. Táta ho pak obvykle musí najít, za asistence policie chytit a v soukromém svém autě přivést na obec nebo rovnou domů, když se najde večer, a řešit jeho umístění v nějakém vzdáleném jiném městě v útulku a zaplatit za něj z obecních peněz převoz, umístění, stravu, odčervení atd. Majitel se obvykle najde do týdne, někdy hodinu potom, co si ho odvezli. Máma zuří, protože auto špinavé (zaptaťpánbůh tátu ještě žádnej vzteklej nepokousal). Je to problém i v rovině občanskoprávní. Navíc psi nejsou očipovaní, bez známky, a stává se, že je schválně vypustí sami policajti mimo svůj katastr jinam, aby to nemuseli řešit, klidně v mrazu, pes je pak totálně zmatenej a už vůbec nemá šanci trefit domů. A i majitel ho hledá jen v oblasti, kam by mohl doběhnout sám.
Pokud se ujímáš sama od sebe zatoulaných psů a hledáš jejich majitele, tak ti to klidně jako misi uznám. Vyfoť bambulína a popiš mi tu víc, jak se k tobě vlastně různě dostali a co jsi s nimi dělala a nemám problém Smiling. Je to krásný projev dobrého srdce, že ti to není jedno a jsi ochotná pejskům pomoct. Zvíře totiž nikdy za nic samo nemůže, všechno řídí a ovlivňuje jeho "pán".

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2019-05-30 09:27 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Tak i já se hlásím do mise Smiling. Nakonec mě neosvítilo žádným úžasným nápadem, žádnou vyřešitelnou nespravedlnost jsem nepotkala. (Pokud pominu účast na demonstraci v Praze na Václaváku za odstoupení Babiše; naprosto vysilující několikaletý zákulisní boj na Konoze o urovnání místních vztahů; setrvání v současném zaměstnání za cenu nízkého platu a šílených nervů, dokonce upsání se jako asistent do školy, která mě bude stát zbytek nervů a bude z toho ještě míň peněz, protože chci pomoct restaurátorskému oboru a zamezit programové likvidaci tradičních řemesel a kvality na úkor kvantity). Když se nad svým životem zamyslím, tak je to vlastně od doby, co jsem dostudovala, jedna velká oběť ve prospěch kultury Laughing out loud. Ale do mise potřebuju důkazy, že...tedy jsem se rozhodla uklidit nějaký ten kilometr čtvereční v okruhu naší chaty, kam jsem chodila (ještě v dobách, kdy aspoň občas pršelo) na houby a je tam všude plno odpadků po nikdy nekončícím štrůdlu cyklistů, kteří poslední léta (snad vyjma ledna) celý rok drancují Český ráj v zoufalé snaze uniknout civilizaci. A pomůžu tam dědovi ve volném čase pořezat dlouhý plaňkový plot na cirkulárce. Snad mi tu hromadu nezničí, než ji stihnu vyfotit. Je mu teprve 85, nemůžu se spolehnout, že by ho stáří nějak omezilo v činorodosti a síle Laughing out loud, je schopen to vesele pořezat sám.
Mise se chýlí ke konci, takže vzhůru do akce!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Ne, 2019-06-02 18:46 | Ninja už: 4203 dní, Příspěvků: 5855 | Autor je: ONLINE, Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Noli, já se nakonec nezúčastním, s tím dědou je to neřešitelné v souladu s jeho vůlí (chtěl konkrétní hrobové místo, které ale mezitím změnilo majitele). Jinou inspiračku na dobrý skutek, který bych neudělala nebýt mise, jsem nedostala, zvlášť když jsem nebyla doma.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2019-06-02 23:49 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Nevadí, chápu, řešit to ze zahraničí by bylo složité. Možná lehce nastíním ostatním, o co šlo, protože návrh to byl vskutku pozoruhodný Smiling. Poštolka chtěla pohřbít dědu. Samozřejmě ex post, po letech, kdy stále odpočívá u nich doma v urně a ona by mu ráda dopřála spočinutí na jím určeném místě ve vzdáleném městě. No nezdařilo se teď, určitě to brzy vyjde Smiling.
Mě čeká ten samý úkol, moje babička s dědečkem jsou kdesi u tety v regále ve sklepě už nějaký ten rok a nejsme stavu se všichni sejít na "pohřeb". Ale díky Tobě, Poštolko, jsem se rozhodla, že je důrazně popoženu, a taky to do půlroka chci uskutečnit.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Pá, 2019-05-31 12:29 | Ninja už: 2699 dní, Příspěvků: 3016 | Autor je: Metař Gaarova písku

Keby som mohla niekomu udeliť vyznamenanie za dobré skutky, tak by si bola na prvom mieste Kvítek sakury To, čo si vymenovala, je len minimálny zlomok tvojich dobročinných aktivít. Ako tvoja tieňová inšpirátorka, som rozhodne za uznanie misie Smiling

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2019-06-02 23:52 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Jen nepřeháněj! Podle toho, co jsi mi vyprávěla ty a podle toho, jak tu všem vléváš pozitivní energii (ať chtějí, nebo nechtějí Laughing out loud), tak jsi mnohem zapálenější človíček pro konání dobrých skutků Smiling!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, Pá, 2019-05-31 12:51 | Ninja už: 2339 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Držím palce, milá Noledka. Úplne Ti rozumiem (a na demonštráciu by som išla hneď aj ja - hanbím sa, za jeho slovenský pôvod). Nech sa vám so starkým dobre pracuje, hlavne si dávajte pozor. Úctyhodný vek už má Smiling Ja chápem aj potrebu mestského človeka uniknúť do prírody. Čo je ale čoraz väčší problém, je záťaž na ekosystém s tým spojená, ktorú je ťažké kompenzovať. Nič nevyváži pokoj a neprítomnosť človeka (ktorú tam niektorí chcú nájsť, ale práve pre ten pretlak turistov už ani nenachádzajú). A iní už prírodu vnímajú len ako kulisu svojich voľnočasových aktivít.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2019-06-03 00:01 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Díky! Ruce jsem si na cirkulárce neuřízla, takže dobrý.
Máš pravdu, člověk musí vyrážet do pusté přírody buď někam hodně daleko, nebo někam, kde je nebezpečno, anebo v době, kdy by normální člověk ven nešel (bouřka, sněhová vánice, mráz, 40°C), pak je možno si i naši krásnou přírodu užít bez turistů Laughing out loud.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Ravencrest
Vložil Ravencrest, Po, 2019-06-03 03:13 | Ninja už: 5275 dní, Příspěvků: 1199 | Autor je: Účastník Irukova doučování

Takovej správnej hiking do divočiny za každého počasí, naprosto souhlasím a nejlépe se vrátit za tři dny Laughing out loud






Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2019-05-13 23:39 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Budu až do čtvrtka (16.5.) v Rakousku a nevím, zda tam bude net. Kdyby ne, na případné dotazy odpovím až v pátek.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Rival
Vložil Rival, Po, 2019-05-13 11:06 | Ninja už: 1826 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Pěstitel rýže

Tenhle měsíc jsem měl fofr protožš měli narozeniny oba rodiče.Protože jsem vůbec nevěděl co jim koupím byl jsem nakonec překvapen stejně jako oni. moc se jim to líbilo.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2019-05-13 23:31 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

A jak to, prosím, souvisí s misí Smiling?

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Deidara_girl
Vložil Deidara_girl, Ne, 2019-05-12 18:16 | Ninja už: 1823 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Chata jsem pomoc babičce která je teď v nemocnici a nakreslila jsem jí obrázek a dala do rámečku je to Boruto a babička řekla že teď jí je líp dalo by se tohle taky počítat mám ten obrázek vyfocený

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2019-05-13 23:36 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Já myslím, že tahle mise je o něco náročnější, než na jeden Narutovský obrázek, i když byl určitě s láskou věnovaný. Myslíš, že babička ocení právě Boruta? Nebylo by daleko lepší a taky náročnější zkusit jí pěkně nakreslit třeba sebe nebo celou vaši rodinku? Já myslím, že by se jí to líbilo mnohem víc a určitě by tě to i stálo mnohem víc úsilí. Popřemýšlej ještě o tom...

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE