manga_preview
Boruto TBV 09

Maito: Hai!

Maito Gai začal dnešní den pěkně zostra. Už zvládl tisíc kliků, desetkrát oběhnout Konohu po rukou, stokrát vyskákat do nejvyššího patra hokageho rezidence snožmo, schválit sto dvacet jedna žádostí o návštěvu Konohagakure a po spořádání snídaně složené z dvaceti tří misek instantního miso rámenu na tři hodiny upadnout do stavu, který by se neznalému kolemjdoucímu mohl jevit jako hluboké kóma.

Kakashi… Ty sis vybral den pro snídaňový souboj… Zrovna dnes… Ale já… Vyhrál jsem…

Z nedobrovolného odpočinku jej vytrhl až horlivý hlas Rocka Leeho: „Sensei! Konožské hry věčného mládí jsou kompletně připraveny! Aréna vyzdobena, soutěžní zařízení zkontrolováno a zkalibrováno, registrace účastníků dokončena! V nejbližších hodinách můžete očekávat příjezd představitelů všech zemí a vesnic.“
Gai pohlédl na svého věrného zástupce. Leeho pravá ruka zaťatá v pěst i slzy lesknoucí se v jeho kulatých očích dokreslovaly urputnou vášeň, s níž pracoval na tomto úkolu a jež se mu zračila ve tváři. V mistru Gaiovi se rozhořel oheň hrdosti. „Lee!!! Ty nejsi jen genius tvrdé práce! Ty jsi genius organizace!“ vykřikl a řekami slz začal zaplavovat svoji kancelář.
Dnes odpoledne bude zahájen již třetí ročník Konožských her věčného mládí. Tato společenská událost, nejlépe popsatelná jako spojení shinobi olympijských her a spartakiády, lákala velké množství soutěžících i diváků ze všech zemí světa. Ale pro hokageho znamenala mnohem více. Byl to nástroj míru a spojení všech shinobi. Již nebylo třeba válek. Rivalita ninja světa konečně našla ten správný cíl.

Gai stál u okna své kanceláře a hrdě pozoroval svoji vesnici. První návštěvníci už pomalu přicházeli. Bylo snadné je rozpoznat od místních obyvatel. V prvních dnech úřadu nového vůdce totiž vyšel zákon, který nařizoval všem obyvatelům Konohy nosit ten nejpraktičtější oděv ze všech – upnuté zelené kombinézy. Zpočátku někteří reptali, ale dnes, po třech letech dennodenního nošení, již každý pochopil, jaký poklad se v tomto kusu oděvu skrývá. Dokonce i Ino objevila rafinovanou eleganci mátově zeleného jumpsuitu.
Nutno poznamenat, že specifický konožský oděv nebyl jediným důvodem, proč turisti poznávající krásy Země Ohně téměř nikdy nevynechali návštěvu Listové. Konožští ninjové totiž dle doporučení svého vůdce téměř zavrhli nudnou chůzí obyčejných smrtelníků. Většina z nich tak po vesnici běhala, skákala, někteří chodili po rukou a ti, kteří se chtěli v hokageho očích obzvlášť blýsknout, vymýšleli nejrůznější bizarní pohyby. A tak tu jeden skákal žabáka, tu druhý metal hvězdy a v dálce bylo vidět mladého Konohamara, jak se pokouší chodit po loktech a hýbá přitom nohama jakoby dřepoval.

To Sasuke nikdy neměl potřebu se předvádět tímto způsobem. S pravou nohou ležérně opřenou o levé koleno a rukama volně překříženýma na hrudi poskakoval po jedné noze směrem k Ichiraku Ramen. Vždy si dával pozor, aby vypadal nenuceně a cool, navíc v obtaženém zeleném overalu vynikalo jeho osvalené tělo. Byl neodolatelný. Tou největší zbraní nekompromisně měnící dívčí oči na pulzující srdíčka však byly jeho vlasy. To ony byly důvodem, proč se vrátil do Konohy. Teď, za vlády současného hokageho, konečně našel místo, kde lidé ocení jeho hustou černou hřívu, střiženou do dokonalého účesu. Pravda, aby dosahoval patřičného tvaru a lesku, musel pravidelně skupovat litry těch nejdražších gelů a nejrůznějších jiných přípravků na vlasy. Ještě že ty S mise, na které s takovou oblibou chodil, celkem vynášely.

V Ichiraku měl schůzku se Sakurou, Narutem a Tenten. Bývalý tým 7 měl zajistit koordinaci veškerého občerstvení pro účastníky i návštěvníky her a Tenten byla hlavním šéfem logistiky. Bylo třeba dořešit pár detailů. Dívky už čekaly na místě, jen Naruto se ne a ne objevit.
Nevadí…
Sasuke si s lehce potměšilým úsměvem prohrábl své černé vlasy. „Zloděj srdcí!“ Tajná technika rodu Uchihů. Přesně ta, již jeho bratr dovedl k dokonalosti.
Padly mu k nohám. Obě.
Neměly šanci.
Sasuke si s výrazem vítěze prvního kola chuninských zkoušek objednal ramen. Počkej zítra, Naruto… Sotva znatelně se pousmál.

***

„Šestý!!!!“ V hokageho kanceláři se náhle rozrazily dveře a dovnitř se vřítil Neji. Byl celý bledý, napůl strachy, napůl zlostí. „Na-na--na- -,“ blekotal šmátraje rukou kamsi před sebe. Jako vrchní velitel bezpečnostních složek Konohy, zodpovídal za poklidný průběh her.
„Co se děje, Neji?“ zarazil se Gai, který už opět seděl za svým pracovním stolem.
„Na-Na- Naruto! Tam! Podívejte!“ blekotal, a třesoucí se rukou ukazoval na skálu s monumenty hokagů.
Gai se otočil. V prví chvíli neviděl nic zvláštního. Vedle Tsunade se skvěla jeho vlastní podobizna s blyštivým úsměvem a zdviženým palcem.
A pak to uviděl: „To-to ne!“
Naruto stál na jeho palci a jeho kombinéza byla…

ORANŽOVÁ!

„Takhle ho nikdo nesmí vidět! Pověst mé zelené vesnice je ohrožena!“ Gaiovi tikalo oko rozrušením. „Neji, Lee! Postaráme se o to sami! Toto se nikdo nesmí dozvědět!“
Trojice ninjů se pustila do pronásledování výtržníka.

Naruto zaznamenal tři blížící se postavy v zelených kombinézách. A za tou prostřední vlál hokageho plášť.
„Takže si pro mě jdete osobně, sensei tlustý obočí,“ utrousil Naruto s úsměvem Jiraiy mířícího k lázním a vyrazil do protiútoku. Oiroke no Jutsu!
Prudký proud krve z nosu odmrštil Zelenou šelmu z Listové daleko dozadu.
Neji se v bojové situaci rychle zorientoval.
Nesmí ztrácet čas! Okamžitě vydal rozkaz jednotkám ANBU, aby dorazily na pomoc. Netrvalo to ani minutu a posily se vynořily ze všech stran. Výtržník v oranžové barvě byl lapen.
„Za tohle dostaneš trest nejvyšší, ty darebáku,“ pomyslel si Gai, který už se pomalu začínal sbírat ze země. „Budeš diskvalifikován ještě před startem her!“

***

Zahájení her proběhlo naštěstí hladce. Po náročném dni se Sasuke vrátil domů. Protáhl se a začal rozepínat svůj zelený overal. Pod rozevírajícím se zipem prosvítala ještě jedna, oranžová vrstva.
Tvá výzva zněla jasně, Naruto: 24 hodin mít na těle oranžovou kombinézu. Vyhrál jsem.
Sasuke úhledně poskládal oblečení a pustil se do své pravidelné hair care routine.
Zítra se opět vrátím do vedení. Tak schválně, kolik zvládneš sbalit holek, můj drahý rivale?
Sasuke se sebevědomě napřímil.
Dnešní trénink v Ichiraku se mu vydařil.

Poznámky: 

Původně jsem přemýšlela nad serióznějšími náměty, ale nakonec jsem se rozhodla pokusit se o humor. No... Co k tomu dodat... Laughing out loud Pokud se mi podařilo vyvolat vám v průběhu čtení alespoň jedno malé pousmání, tak jsem ráda. Ale klidně mi taktně naznačte, abych se příště o tento žánr radši nepokoušela. Laughing out loud

5
Průměr: 5 (5 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mrs.Rinnegan
Vložil Mrs.Rinnegan, Ne, 2024-03-03 02:04 | Ninja už: 5233 dní, Příspěvků: 703 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Už ten název mě rozesmál. Laughing out loud Já jsem tak ráda, že přibyl další humor, sama bych ho napsat asi nedovedla. Moje oblíbené postavy jsou všechny příliš depresivní. Laughing out loud Chudák Tenten kdyby měla žít v tomhle snu, tak si to jde někam hodit. O Sasukem nemluvě. Gai zavedl nejen uniformu, ale i ministerstvo švihlé chůze! Proč mě to nepřekvapuje. Laughing out loud Stejně se mi nejvíc líbí, že Naruto si zůstal věrný i v Gaiově snu. Laughing out loud Jo, do zelené ho nedostane ani věčný sen. Laughing out loud A omlouvat se Gaiovi netřeba! Já myslím, že by z toho tady slzel dojetím a štěstím. Eye-wink Moc pěkné. Ino ti gratuluje!

Aktivní FF:
NABÍDKA, KTERÁ SE NEODMÍTÁ
- Sasoriho příběh: cesta od osamělého zběhlého ninji k zločinci plně oddanému své organizaci

Obrázek uživatele Uchiha Jaguš
Vložil Uchiha Jaguš, So, 2024-03-09 18:05 | Ninja už: 5321 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tenten by si to možná hodila už jen, při té představě, natož kdyby v tom snu měla žít. Laughing out loud Doufám, že Gai před ní raději zatajil, co se mu zdálo. Laughing out loud Moc děkuju za komentář!

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Čt, 2024-03-07 21:44 | Ninja už: 5213 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Ha, švihlá chodza napadla i mňa. Zdá sa, že Avárt nie je jediná, kto sa inšpiruje Monty Pythonom. Hihi, vše je v pohodě

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2024-02-26 22:35 | Ninja už: 2707 dní, Příspěvků: 3018 | Autor je: Metař Gaarova písku

Taktne ti naznačujem, že si skvelá humoristka Kakashi YES Vďaka tebe mi napadlo, že Gai bol taký oddaný Listovej, že aj ten jeho zelený obleček bol toho dôkazom a obyvatelia by mali byť tiež zelení hihihi "Konožské hry věčného mládí" sú super nápad, aspoň nikto nie je obézny a všetci sú fit. Pri Ino ma napadlo, že taký tesný odev u žien môže byť aj obscénny a neviem, ako je to s pôrodnosťou, či profitujú farma firmy, alebo vymysleli špeci antikoncepčné džucu Laughing out loud Nepamätám, žeby mal Gai dajakú lásku, alebo všetku sexuálnu energiu nasmeroval na cvičenie Hihi, vše je v pohodě Unesená som tajnou technikou Učihovcov: „Zloděj srdcí!“ Itíkovi som tiež totálne prepadla Úpa boží!!! Z lásky Naruto v oranžových sexi gaťkách musel byť ozaj očarujúci hihihi Úplne si ma dorazila pointou - naši dvaja rivali závodia, kto zbalí viac báb Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud No a beťár Sasuke nenápadne podviedol, keď oranžovú kombinézu skryl pod zelenou Cool Dobre som sa pobavila, vďaka Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Uchiha Jaguš
Vložil Uchiha Jaguš, St, 2024-02-28 20:00 | Ninja už: 5321 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Vidíš to, to mě nenapadlo, že by Gaiův módní převrat mohl znamenat populační nárůst v Konoze. Laughing out loud Ale tak ninjů není nikdy dost, možná to bude další Gaiův triumf. V budoucnu nebude nikdo Konoze konkurovat alespoň v počtu bojovníků. Laughing out loud Laughing out loud
Itík má svou sbírku ukradených srdcí pěkně rozsáhlou. Však já mu podlehla, hned když jsem ho poprvý uviděla. To není možné, aby v tom nebylo nějaké jutsu. Laughing out loud
Moc děkuju za tak podrobný a hlavně moc povzbudivý komentář. Jsem moc ráda, že ses bavila. Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2024-02-26 20:01 | Ninja už: 5670 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Doufala jsem, že se někdo další pustí na cestu humoru a parodie, jupí, splněno! A samozřejmě splněna i mise, díky za příspěvek Smiling
Ze začátku mi vůbec nedošlo, že by Gaiova nadvláda mohla znamenat převrat v módním průmyslu, ale jak vidno, kam se na něj hrabou přední návrháři, když i Ino objevila rafinovanou eleganci mátově zeleného jumpsuitu xD Boží věta. Nadto Sasuke naprosto podtrhává obrázek Gaiovy úspěšné kariéry vedoucího vesnice, protože nacpat Uchihu do zeleného overalu a používat ho jako chodící reklamu na hrncoidní sestřih vlasů - no kdo to má. Zelené zdar, oranžové zmar xD

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Uchiha Jaguš
Vložil Uchiha Jaguš, St, 2024-02-28 19:42 | Ninja už: 5321 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Moc děkuji za krásný komentář, moc mě to potěšilo. Jump!
Vlastně ti dlužím díky za celý tento počin. Eye-wink Kromě toho, žes vypsala tuhle skvělou misi a tím mě vyhecovala k tvorbě, jsi mě inspirovala svými Šampiony těžké váhy, abych se vydala na cestu parodie. Po jejich přečtení jsem se tak naladila na humorné myšlenky, že se mi v hlavě začaly honit vlastní nápady, které jsem nakonec přetavila do tohoto. Když může vládnout prase, proč by nemohla Zelená šelma, že? Laughing out loud Ať žijí šílení vůdci! Laughing out loud