manga_preview
Boruto TBV 09

I kdyby mě to mělo stát vlastní život

I kdyby mě to mělo stát vlastní život

Opět jsem se díval na Naruto Shippuden a jsem zrovna v té smutné části, na kterou se mi vždy špatně dívá. Už dlouho jsem si říkal, že bych namaloval nějakého člena Akatsuki a napadla mě Konan. Mám ji moc rád. Nemyslím, že měla jakkoliv pokřivený morální kompas. Chránila ty, kteří jí byli drazí. Nechala se bohužel zlákat ideou lepšího světa v Obitově vizi. A ta její speciální tehnika ovládání papíru... Vůbec nevím, zda to bylo nějaké Kekkei Genkai a její technika nějak vychází z kombinace živlů, no rád bych si o tom někde více přečetl, ale byly to nádherné techniky. Konan byla až do samého konce věrná svým přátelům a milovaným. Chtěl bych jí tímto vzdát hold.

Vycházel jsem z fotografie jedné cosplayerky, vůbec ji ale neznám, jen mi ji algoritmus náhodně zobrazil. Smiling

Výsledek

++++++++++
Skóre: 10.0, Hlasů: 4

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2024-01-04 00:59 | Ninja už: 3905 dní, Příspěvků: 7450 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Paráda, líbí se mi ty lístečky úplně v popředí, kterých si člověk všimne až třeba napodruhé či napotřetí, že rej papírků běží až k divákovi. Barevná perspektiva funguje a Konan je šik. Byla to příjemná postava a moc hezká baba Smiling. Jen mi neladí ten název s pocitem, jaký vyvolává Konan. Podle názvu bych si představovala nějakou srdceryvnou scénu, kde je na pokraji sil nebo v pevném obranném postoji, v napětí, zapření nohou do země, zamračení apod., a tady si stojí relativně v klídku, v takové esteticky vyladěné póze, proti které nic nemám Laughing out loud, ale ten název mi s ní moc nekoresponduje.
Koukám, že ses v malování rozjel, to je dobře Eye-wink. Chtěla jsem se ještě zeptat - máš za sebou nějakou výtvarnou průpravu, nebo jsi čistě samouk?

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele nekotheghoul
Vložil nekotheghoul, Pá, 2024-01-05 13:34 | Ninja už: 4197 dní, Příspěvků: 386 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Je, děkuji. Hehe...
Jsem moc rád, že sis těch lístečků všimla. ^-^ Jsem s tímhle obrázkem spokojený. Jasně, ten název asi úplně nekoresponduje s aktuálním rozpoložením, ale poslouchal jsem u toho soundtracky z Naruta a hrály mi samé bojové, survivor skladby, no toš jsem to tak pojmenoval. Zůstal ve mně bojový duch. Laughing out loud

Sice jsem jako dítě maloval, měl k tomu nějakou základní přípravu, ale nic extra. Nenazval bych to nějakým vzděláním. Nemám umělecké vzdělání, ale maluju od děctví jako samouk. Smiling

Obrázek uživatele Ayame-Senpai
Vložil Ayame-Senpai, Út, 2024-01-02 20:31 | Ninja už: 5186 dní, Příspěvků: 1641 | Autor je: Zatvrzelý šprt

Vyzerá to naozaj skvelo. Je škoda že Konan nemala viac priestoru a co sa týka tej jej techniky tiež by ma zaujímala. Smiling

•Naruto prišiel si do môjho života ako príbeh, ale odišiel ako legenda!•

Obrázek uživatele nekotheghoul
Vložil nekotheghoul, Pá, 2024-01-05 12:07 | Ninja už: 4197 dní, Příspěvků: 386 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Děkuji. Smiling. Naprosto souhlasím. Ten prostor navíc by byl super, aby se ještě víc rozvedla její postava. Dostal jsme jen fragmenty, což byla veliká škoda.

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2024-01-02 15:33 | Ninja už: 2711 dní, Příspěvků: 3014 | Autor je: Metař Gaarova písku

Fiiiha, to je paráda Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Konan tiež mám veľmi rada, boli to tragické osudy všetci traja Hrozná tragédie... Džiraija im dal, čo mohol a ostalo to v nich, čo sa nakoniec aj prejavilo. Jej Origami nie je Kekkei Genkai, ale bola veľmi schopná. Aj bola krásna s dokonalým telom Úpa boží!!! Veľmi pekný hold si jej zložil, vďaka Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele nekotheghoul
Vložil nekotheghoul, Pá, 2024-01-05 12:06 | Ninja už: 4197 dní, Příspěvků: 386 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Ahoj, děkuji mockrát. Smiling Mám radost, že se ti líbí. Vždycky mě postava Konan fascinovala. Tehdy nebylo tolik silných ženských postav a navíc ještě antihrdinka, že které se poté stane hrdinka. Konan se v bitvě proti Obitovi za mě opravdu hodně předvedla. Ten potenciál bych ještě využil, ale už bohužel neměla prostor, což je škoda. Zlomilo mi to srdce.